Eylül dostluğumuza burada devam (:

valla bende çok korktum denize giderken takmasak mı aceba

benim eşim balayına gittiğimiz gün havuzda alyansını kaybetti ben çıldırdım tabiii
1 saat aradı bulamadı sonra bi adam gözlük taktıda dalış yaptı havuzun dibinde buldu. Ki alyansı çok sıkı olmasına rağmen suda genişleme oluyor aman dikkat

landfloves sen bi ara kaybetmiştin çay tepsisinde çekirdek kabuklarının içinden çıkmıştı alyans mıydı o

evet canım o alyansımdı, ay ne kadar aramıştım hiç olmayacak bir yerden çıkmıştı. nasıl hatirladın kız? :81::81: o zamandan beri sıkılsamda çıkarmıyorum artık..

tektaşımda denizde düşürmedim çünkü alyansımın arkasında takılıydı düşmesi imkansız.

biz alyanslarımızı aldığımızda benimki çok sıkıyordu ama yinede bolalttırmadım nasılsa havuzda denizde gevşer dedim, şimdi denizede giriyorum hiç çıkmıyor. hem alıştımda sıkmıyor parmağımın orası inceldi sanırım :101:

hamilelik dolayısıyla benim el parmaklarım şişiyo,rahatsız oluyo parmağım. o yüzden alyansımı çıkartıyorum sık sık hemen cüzdanıma koyuyorum. tek taşım var ama pırlanta değil altın onu takıyorum o rahat, eve gidince hemen onuda çıkartıyorum.

geçen ne oldu anlatıyım size tektaşım sallanınca cüzdanıma koydum bende sonra annemlerin orda bi dilenci amca var sürekli ordadır adama bozuk para veririm her gördüğümde geçen hafta yine verdim sonra tam metroya binerken aklıma geldi allah dedim paraların arasında yanlışlıkla yüzüyüğü de vermiyim :18: baktım ki yerinde duruyomuş vermemişim

Son düzenleme:
hayırlı sabahlar kızlar

yıldönümü için benim de henüz planım tam oturmadı ama var bişeyler, bakıp görcez artıkın

ben jartiyer hiç almadım, pek tarzım değil
ama iki çekmece dolusu seksü geceliğim var, hepsini de giydim valla ya bi sene doldu yani normal olarak
ben kışın bile gecelikle uyuyodum

yenilerini almak zorunda kalabilirm, göbeğim hızla büyüyor

yıldönümünde romantik yemek dışında daha orjinal bişeyler istiyorum düşünmem lazım azcukun daha

Evlilik yıldönümü plan hazırlıkları başlamış

bugün yine yoğundum bide üstüne hastalandım çok kötüydüm neyseki biraz düzeldim

chitlenbik yaa bi paragraf yazdım öğlen site gidince yazdıklarım da uçtu tabi kısaca tekrar yazayım

bizim işyerinin önüne bi kadın geliyo dilenci sabah benden önce mesaiye başlıyo ben işe gelirken burda oturuyo oluyo yani akşam ben çıkıyorum hala burda topladığı bozuk paralar önünde biriktikçe donunun içine sokuyo malum yerine cep yaptırmış sokuyo elini oraya öğlenleri battaniyesi orda kalıyo sanırım yemeğe gidiyo yarım saat sonra geri geliyo bazen arkadaşı geliyo beraber yemeğe gidiyolar galiba bazen kovuyorum gitmiyo ama paraları donuna koyuyosun gördüm diyorum yürü git işine diyo bana geçen gün yol param yok versene dedim gel veriyim diyo sinir yaa

burdaki temizlikçi abla böyleleri için bizim çocuklar olsa durmaz yerinde oturtmak mümkün değil bu dilencelerin çocukları ne kadar akıllı sesleri hiç çıkmıyo diyo çok güldüm haklı valla

yani beni ilgilendirmez karışmak gibi olmasın ama böyleleirne asla para vermem sizlerin de vermesini istemem

bütün planlarım alt üst oldu önümüzdeki hafta içi temizlik için kadını çağırcaktım annem de başında durucaktı.kadını aradım ramazanda oruçlu olduğundan dayanamıyomuş yapmıyomuş temizlik.pfffff şimdi bana kaldı annemde ben gelirim pazar günü yaparız dedi ama ona da acıyorum hep geliyo kadıncağız bide kayınpederim şimdi ameliyata girdi pazar günü taburcu olcakmış e bizimki oraya gitmek ister nasıl olcak bilmiyom içime sıkıntı girdi yaa...

bende öyle herkese vermem canım ama bu adam çok yaşlı hiç sesi çıkmıyo yere bağdaş kurup boynunu sürekli bükük oturuyo ihtiyacı varmı yok mu bilmiyorum ama sadaka niyetiyle veriyorum ben allah kabul ederse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…