- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.741
Geçen gün duş alırken benmde alyansım hop diye düştü deliğin kenarında yakaladım azdaha gidiyodu caanım yüzük :18:
valla bende çok korktum denize giderken takmasak mı aceba
valla bende çok korktum denize giderken takmasak mı aceba
landfloves sen bi ara kaybetmiştin çay tepsisinde çekirdek kabuklarının içinden çıkmıştı alyans mıydı o
ayy hayırlı sabahlar demişim ama öğle ezanı okunuyo
ayy hayırlı sabahlar demişim ama öğle ezanı okunuyo
çok şükür site geldi kendinee
chitlenbik yaa bi paragraf yazdım öğlen site gidince yazdıklarım da uçtu tabi kısaca tekrar yazayım
bizim işyerinin önüne bi kadın geliyo dilenci sabah benden önce mesaiye başlıyo ben işe gelirken burda oturuyo oluyo yani akşam ben çıkıyorum hala burda topladığı bozuk paralar önünde biriktikçe donunun içine sokuyo malum yerine cep yaptırmış sokuyo elini oraya öğlenleri battaniyesi orda kalıyo sanırım yemeğe gidiyo yarım saat sonra geri geliyo bazen arkadaşı geliyo beraber yemeğe gidiyolar galiba bazen kovuyorum gitmiyo ama paraları donuna koyuyosun gördüm diyorum yürü git işine diyo bana geçen gün yol param yok versene dedim gel veriyim diyo sinir yaa
burdaki temizlikçi abla böyleleri için bizim çocuklar olsa durmaz yerinde oturtmak mümkün değil bu dilencelerin çocukları ne kadar akıllı sesleri hiç çıkmıyo diyo çok güldüm haklı valla
yani beni ilgilendirmez karışmak gibi olmasın ama böyleleirne asla para vermem sizlerin de vermesini istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?