Eylül dostluğumuza burada devam (:

bende pek öle dilencilere vermem. Bizimde iş yerinin karşı caddesine otuyorlar hanzadenin dediği gibi para birikince eteğinin altına alıyor, paraları, öğlen yemege giderken cebine koyup gidiyor.

Bu devirde gerçekten ihtiyaçlı olanı bulmak zor.

kız kadına diyorum benim işyerimin önünde oturma müşterilerimi rahatsız etme şikayet edicem ama bana kafa tutuyo birbirimize kızıp duruyoruz çok terbiyesiz yaaa

ne biliim zabıtaya söyleyince onların müdahale etmesi gerekiyo diye biliyorum

şu renkli harfleri bi türlü kullanamadım nieeee

oollleeeeyyyyyy

Son düzenleme:
Kızlar bizim ayakkabılığımız yoktu. Tesadüfen bir mağazada bizim giysi dolabımızın üstündeki desenle çok benzer desenli bir ayakkabılık gördüm. Akşam iş çıkışı gidip alacağım. Eşime süpriz. Çok şaşıracak Renkleride mobilyalarımın renginden.

daphnecim iyi olmuş şimdiden iyi günlerde kullanın ama ev almayı düşünüyosunuz ya orada hazır dolap varsa eğer boşa gitmesin sonra

Doğru söylüyorsun canım ama çok gözüm kaldı. Birde ben çok sabırsızım bir şeyi istediğim zaman hemen olsun istiyorum.

ben de öyleyim kız her istediğim hemen olmalı
şöyle yap bence git adamla konuş fiyatını ölçülerini öğren zaten bu hafta sonu ev için konuşmaya gitmeyecek misiniz bi bakın orada var mı ya da adamla anlaşabiliyo musunuz mağazada ki adamada ev alacağınızı oranın ölçülerini almanız gerektiğini söyle satılırsa yeniden gelir mi sor bi

Son düzenleme:
şükür site gelmiş. Midem çok yanıyo bugün benim ya neden anlamadım. AKşam anneme gidicez yemeğe bugünde yemek yapmıyciim dünde mahalle hayrında yedik sonra hemen arkadaşa gittik gezmeye gece 12de geldik uyuyana kadar 1 oldu saat ama uykusuz değilim nedense.

mahalle hayrı ne oluo canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…