- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.761
kız kadına diyorum benim işyerimin önünde oturma müşterilerimi rahatsız etme şikayet edicem ama bana kafa tutuyo birbirimize kızıp duruyoruz çok terbiyesiz yaaa
kız kadına diyorum benim işyerimin önünde oturma müşterilerimi rahatsız etme şikayet edicem ama bana kafa tutuyo birbirimize kızıp duruyoruz çok terbiyesiz yaaa
daphnecim iyi olmuş şimdiden iyi günlerde kullanın ama ev almayı düşünüyosunuz ya orada hazır dolap varsa eğer boşa gitmesin sonra
Doğru söylüyorsun canım ama çok gözüm kaldı. Birde ben çok sabırsızım bir şeyi istediğim zaman hemen olsun istiyorum.
şükür site gelmiş. Midem çok yanıyo bugün benim ya neden anlamadım. AKşam anneme gidicez yemeğe bugünde yemek yapmıyciimdünde mahalle hayrında yedik sonra hemen arkadaşa gittik gezmeye gece 12de geldik uyuyana kadar 1 oldu saat ama uykusuz değilim nedense.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?