- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.781
ben de öyleyim kız her istediğim hemen olmalı
şöyle yap bence git adamla konuş fiyatını ölçülerini öğren zaten bu hafta sonu ev için konuşmaya gitmeyecek misiniz bi bakın orada var mı ya da adamla anlaşabiliyo musunuz mağazada ki adamada ev alacağınızı oranın ölçülerini almanız gerektiğini söyle satılırsa yeniden gelir mi sor bi
Ohh ne güzel gene çok kişiyiz :) Zyv ne zamandır yazmıyorsun canım?
ben de istiyorum bulucam ama daha konsantre olamadım hbr vericem bulunca
bende regl durumları dün sabahtan beri dinlemeyen bir şekilde ağrım var önceden pek böyle olduğum söylenemez o yüzden biraz keyifsizim kızlar
eski yazılarımıza bakıyordum bende
yıl dönümü için benimde hiç fikrim yok. eşimle ikimizde süprizler ve romantizim konusunda çok beceriksiziz
Hadi bakalım canım, benim canım bi yerlere gitmek istiyor ama sonra para konusunda sıkılırız diyede düşünüyorum. :26:
aynen biz de bu aralar para konusunda biraz sıkıntılıyız
Pöf yaaBayramlık bişiler aldınız mı kızlar?
Adaçayı falan iç canım. Sıcak tut ayaklarını.
3 adet ilaç kullanıyorum tedviden dolayı tatlım ağrı kesici bile içemiyorum farklı bir etki olmasın diye, niye böyle oldum ben yanıyorum resmen
3 adet ilaç kullanıyorum tedviden dolayı tatlım ağrı kesici bile içemiyorum farklı bir etki olmasın diye, niye böyle oldum ben yanıyorum resmen
Pöf yaaBayramlık bişiler aldınız mı kızlar?
Akçaydayken dar bi etek almıştım hiç giymedm daha onun üstüne bi gömlek tarzı bişi almak istiyorm canım
çok saol tatlım önerilerin için varda rahatlatıcı çaylar,3 adet ilaç kullanıyorum tedviden dolayı tatlım ağrı kesici bile içemiyorum farklı bir etki olmasın diye, niye böyle oldum ben yanıyorum resmen
İyi günlerde kullan canım.Bende elbise alsam mı almasam mı bilemedim.
ilaçların etkisinden de olabilir... :44:
İlaç içiyosan aman diyim içme sakın o zaman adaçayıİnşallah iyileşme sürecinden dolayı öledir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?