Eylül dostluğumuza burada devam (:

Evet olabilir. Gayet mantıklı bu dediğin tatlım. Ev işi olmazsa yarın ararım hemen getirirler

Evlilik yıl dönemi için hiç ilginç fikir söylemediniz yaw, maddi konuda bizi sıkmıcak güzel süpriz fikirleri bekliyorum kızlar sizden

bende regl durumları dün sabahtan beri dinlemeyen bir şekilde ağrım var önceden pek böyle olduğum söylenemez o yüzden biraz keyifsizim kızlar
eski yazılarımıza bakıyordum bende
yıl dönümü için benimde hiç fikrim yok. eşimle ikimizde süprizler ve romantizim konusunda çok beceriksiziz

Adaçayı falan iç canım. Sıcak tut ayaklarını.

Adaçayı falan iç canım. Sıcak tut ayaklarını.

çok saol tatlım önerilerin için varda rahatlatıcı çaylar,3 adet ilaç kullanıyorum tedviden dolayı tatlım ağrı kesici bile içemiyorum farklı bir etki olmasın diye, niye böyle oldum ben yanıyorum resmen

Son düzenleme:

ilaçlardandır canm içme sen yine de ağrı kesici ayağını sıcak tut

ilaçların etkisinden de olabilir... :44:

sanırım ondan bir ay boyunca birikmesi sanırım etki etmiştir umarım. haftaya cuma yine doktor kontrolü pff şimdiden sıkmaya başladı

İlaç içiyosan aman diyim içme sakın o zaman adaçayı İnşallah iyileşme sürecinden dolayı öledir canım

aynen öyle canım adaçayı ilaçla birlikte ters tepki yapabiliyor, önceden regl olmak için bintürlü şey içerdim şimdi ağrısı geçsin diye. inşallah bir gelişme kaydedebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…