Eylül dostluğumuza burada devam (:

ben birde bayramlık alırsam kocama kesin inme iner

dün öğle arası biraz yaramazlık yaptım hatta extrede görünce şok olmasın diye ağız ucuyla söyledim anlamadı bile tamam dedi

kızlar ben maaşımı eşime veriyorum sadece 200 300 bir para bankaya ayırıyorum ...

eşimin kartıda bende onuda o ödüyor

ben paramı idare etsem kesin batarım

kızlar size anlatmadım dün işyerimde bi takım problemler oldu patronla aramızda çok gerginim 2 gündür
dün beni resmen ağlattı sinir boşalması yaşadım burda kapı cam dolap herşeyi birbirine vurdum müdür filan bşy diyemedi çünkü onlada konuşmuyorum zaten
ben çok sinirli ama bi o kadar da sabırlıyımdır patronum patronluktan öte bi de yaş olarak büyük olduğu için çok saygılıyımdır onu tanımanız lazım çok değişik biri dediği dedik ne olursa her hatayı sizden bilir sürekli benden evrak ister ama ben onu bulamam çünkü o aradığı evrak sonra kendisinden çıkar ama kabul etmez çok dalgınsın kaybediyosun sahip çıkamıosun modunda sürekli mesela muhasebeyle alakası yoktur 65-70 yaşında ilkokul mezunu biri ama benim işimi eleştirmeye çalışır insan olarak çok iyi biri zaten dayımın da yakın arkadaşı ama işkonusunda çok zordur kendi damadı yani müdürümüz de biliyo o da çok zor biri olduğunun farkında dün yine benzer bi olay oldu ama her zaman yaptığım gibi susmadım bu sefer kendimi inatla savundum elimde belgeler var gösterip ıspatlıyorum hala aksini söylüyo yine kabul etmedi ona rağmen takip etmiyosun aklın başka yerde dalgınsın diyo ulan elimde evrak var nasıl takip etmiyorum savunmaya devam ettim biz seni çok seviyoruz senden memnunuz diyo memnunsan derdin ne ben biliyorum fazla maaş vermemek için eşimle de konuştum tatil dönüşü resti çekiyorum ya dicem istediğim maaşı ver ya da gönder beni burdan bakalım ne diyecek kesin kararlıyım bu sefer

allah sabır versin

Bizde de durumlar sizinki gibi benm maaşımda eşimde 400 tl gibi param vardır ama bittikçe verir hesap etsek aylık harcadığım ondan daha fazladır şimdi kredi kartı da alicim kendime onu da o ödücek ben sadece çalışıp para kazanıp harcıyorum o da evi geçindiriyo

aynı ben, kredi kartını asla vermez bana atsam kendimi umursamaz
benimde cebimde ne para varsa dürter harcamaya kalkışırım ihtiyacım olmasada hemen alalım nolcak diye eşim tutar benden ayrı para iyide yapıyor valla yoksa hiiç para mara birikmez ama bu aralar bizimki yeni bir yöntem buldu acil durumluk parayı bırakıyor biriktirmem için verdiği parayıda dolar euro cinsinden veriyor rahatlıkla gidip hemen harcamayayım diye üşenirsin bulamazsın dövizci diyor ve öyle bir işe yarıyorki ben bile farkında olmadan bi miktar para biktirmiştim gerçi sonra onuda gidip harcadık

Son düzenleme:

gerçekten inanılmaz zor ve stresli bir durum kendimi senin yerine koydumda herhalde bende baya tepki verirdim

Hayırlısı olsun canım huzurlu bi ortamda olmak herzaman daha önemlidir tabi..

evlendiğimden beri dikkat ediyorum harcamalarıma kıyafet filan eskisi gibi almıyorum yoksa batarız

aman boşver muhasebecilerden çok iş bekliyor bu patronlar her yerde aynı

ben de o yüzden başka bşy istiyorum ama ne olabilir

adamın kızdığı takip etmiyosun dediği şeyler de tatiliyle ve evine yaptığı alışverişle ilgili bu işleri burda illa biri takip edecek diyo o da muhasebeci olarak ben oluyorum o zaman asistan tut kendine bi de sekreter burda sekreter de yok tel direkt ben de hem sekreter hem asistan hem de muhasebeciyim hadi ön muhasebe filan olsa tamam ama bütün beyannameler resmi işler hep bende

Son düzenleme:
evlendiğimden beri dikkat ediyorum harcamalarıma kıyafet filan eskisi gibi almıyorum yoksa batarız

biz bu yaz dönemi özellikle ramazan ayında dükkan kapalı kaldı iyice parasız kaldık ucu ucuna hesaplıyoruz, Allahtan eşim biraz koymuş kenara oda bitmek üzere az bir süre değil 2 ay maaş gelmediğini düşünün,bakalım eylül ayında inşallah güzel olur işler

Son düzenleme:

ben mecbur alıyorum 34 beden tüm kıyafetlerim malum olmuyor artık dizimden yukarı çıkmyor .. ilk zamanlar çok ağladım bu duruma ama şimdi alıştım

sizin de mi dükkan var ne üzerine ?

ben mecbur alıyorum 34 beden tüm kıyafetlerim malum olmuyor artık dizimden yukarı çıkmyor .. ilk zamanlar çok ağladım bu duruma ama şimdi alıştım

bendede oldu o durum aldım koca koca şeyleri gerçi tam oluyor o şeyler ama inadına birazda almamak istiyorum bu aralar alma durumlarıda yok zaten bahanem var kendime zayıflıcam ben umudum var

Son düzenleme:

bende bunu diyecektim her iş sana bakıyor tahmin edebiliyorum

ama sen tam bir işi yaparken tel çalsa ona baksan kafan karman corman olur

oooo kuzumm 34 bedenden 36ya çıktın demek bide çok şişmanım diyip duruyosun cık cık cık biz napalım 34 bedeni enson lise dönemimde gördüm heralde 36 beden de evlendikten sonra vede etti şimdilk 38 beden de takılıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…