Eylül dostluğumuza burada devam (:

bendede oldu o durum aldım koca koca şeyleri gerçi tam oluyor o şeyler ama inadına birazda almamak istiyorum bu aralar alma durumlarıda yok zaten bahanem var kendime zayıflıcam ben umudum var

yok ya ben zayıflayamıyorum kaldı bu kilolar ama hamile kalmayı düşündüğüm zaman kilo vereceğim biraz normal insan gibi hamile kalayım

yok ya ben zayıflayamıyorum kaldı bu kilolar ama hamile kalmayı düşündüğüm zaman kilo vereceğim biraz normal insan gibi hamile kalayım

evlendiğimde ilk zamanları evde plates yapıyordum zaman geçsin diye o zaman farkına varmamıştım da baya koruyor vucudu ve sıkılaştırıyor öneririm tv karşına geç hopp 1 2, ebru şallı en has kankam olmuştu

her türlü masrafları şirkete işleniyo evine tadilat için fayans almış beğenmemişer iade edeceklermiş gelmiş faturasını çıkar diyo aradım taradım oradan alınan bütün faturaları çıkardım yok sana verdim eminim demekki bütün faturaları kaybediyosun işlemiyosun ondan bize çok vergi çıkıyo filan dedi 3 gün geçti eşi geldi kızım diyo o fatura benim arabadaymış karısı olmasa öğrenemicem ben bile hala kaybettim sanıyorum yani hani bana verdiğinden emindi

bi de bunlar geçen hafta tatildeydi devremülkü var ocakta rez.yaptırıyorum ordan formu gönderiyolar gönderilen tarih iyi ki üstünde (gerçi işe yaramıyo) dolduruyorum patron imzalıyo gönderiyorum imzalarken misafir bölümüne kızının adını da yazdı kendi el yazısıyla onlardan onaylı giriş kağıdı geliyo patrona veriyrum orda problem çıkarmışlar rez.kızının adına görünüyomuş bunların adı yokmuş kızını da götürmedi nie yazdıysa geçen yıl götürmüştü ama kızını tutturdu üşenmişsin yenisini doldurmak zor gelmiş geçen seneki kağıdı göndermişsin diyo yaa üzerinde tarih var 2012 yazıyo hem geçen yıl ki tatil tarihiyle bu yıl ki farklı kızınızın adını da siz yazdınız imzaladınız ayrıca onay kağıdı var sizin adınıza düzenlenmiş onlar bi karışıklık yapmış diyorum hal takip edemiyosun işini diyo tatilden gelir gelmez bu olay oldu üstünden kaç gün geçti yine bu konuyu açtı işini takip etmiyosun ne düşünüyosun ben senin asistanın değilim sekreterin değilim bana ne muhasebeciyim doldum iyice yaaa

aslında bende istiyorum pilates yapmak ama beceremem diye düünüyorum. Top gibi yuvarlanırım ben kesin

ooo ne güzel ramazanda işler azaldı tabi ama açılır orası hep kalabalık olur sanırım fuar bitmez çünkü

birde tadilat işine girildi komple iş ihtimali azaldı ramazanda artı birde otopark yapıldı bir iş daha katıldı yani, metrobüste geldi fuar katılımları fazla olur inşallah umutluyuz bu yıldan, ne kadar çok katılımcı o kdar para:78:
gelde bu tarafa fuara fln gelirsen yemeğinde otopark ında beleş hadi yine iyisin

aslında bende istiyorum pilates yapmak ama beceremem diye düünüyorum. Top gibi yuvarlanırım ben kesin

yok tatlım yuvarlanmassın merak etme ben topsuz olan hareketleri yapıyordum çoğunlukla o bile yetiyordu o topa yaslanmaya geniş duvarı ben nerden buluyım diyip atlıyordum

Son düzenleme:

kesin teşhis koyuyorum senin patron bunamış alzeimer olmuş valla

sen böle anlatınca dedem aklıma geldi. Neyse, boşver canım ya sinir olma, sen iş aramaya başla.Kafana yat iş oluncada basarsın istifanı

çok mesudum ednan yemek bedava

daha ne olsun kızım en kralından hemde ama insan bunca lafımın sana güzelliklerime karşılık altta kalmayıp parfümünde benden demeni beklerdim ama nerdeeeeee, yakıştıramadım hiç:26:

Son düzenleme:

daha ne olsun kızım en kralından hemde ama insan bunca lafımın sana güzelliklerime karşılık altta kalmayıp parfümünde benden demeni beklerdim ama nerdeeeeee, yakıştıramadım hiç:26:

sana sınırsız tester hakkı sunuyorum
parfümle aram yok sende kullanma ben hoşlanmıyorum

sana sınırsız tester hakkı sunuyorum
parfümle aram yok sende kullanma ben hoşlanmıyorum

olsun tester da kurtarır bir sürü parfüm işte daha ne dimi
aynen bende hiç kullanmıyorum unutuyorum,bir takıklığım yok, hatta geçen gün annem almış parfümümü aa dedim saol baya olmuştu biteli, sevindim ama hala hiiç sıkmadım unutuyorum
bende hanım hanımcık kız olmak istiyorum ama yok olmuyor bir türlü

Keşke bizim dükkanımızda bana işe yarar bişi olaydı ozdn senin yerinde olsam her hafta mutlak bi parfüm aşırırdım

hala parfüm diyor
makyaj malzemesi benim dediğim

anemm kızlar kalabalıksınız. geçmişi okumadan daldım. eve geldim makineye çamaşır attım kendime domataesli baharatlı peynirli karışık bi kavurma makarna yaptım dinleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…