Eylül dostluğumuza burada devam (:

hanzade bacım senin patronun bunamış yaan anlamıyo.babanneem gibi aynı laftan anlamıyo ne söylersen söyle o kendi istediğini anlıyo çok sinir bozucu gerçekten Allah sabır versin sana. işallah daha güzel daha huuzurlu bi iş bulursun.

bugün sürekli elektrikler gitti geldi. takip edemedim sizlerii
yıldönümü planları konuşulmuşş. bizimki çarş denk geliyo eşim salı sabahı gelip çarşamba sabahı işe gidicek o yüzden hiçç valtimiz kalmıyor. bizde 1 eylülde amasraya kaçmayı düşünüyoruz bi gece kalırız hiç yoktan 4 ündede artık evde bi program yaparımm hediye işinede karar vermedim spor ayakkabı alabilirm gerçi, bakınıyoduk mağazalarda. o bana ne alır bilmiyorum almasada olur amasraya git gel bi de kal para harcıcak zaten geçen hesap yaptık evlendiğimizden beri 5 kere memlekete gitmişim eşimle birliktede 3 kere gitmişiz bi ton para harcanıyo artık ekonomi yapmanın zamanı geldi

hanzade, patronun ne öyle yaa! insanı verem eder. hiç sevmem öyle sürekli suçlayıcı ifadelere maruz kalmaktan... bir de haksız yere...
Allah sabır versin canım

bugün hiç kalkamadım ya hadi hayırlısı bakalım

misafirler bu sabah gitti kızlar

kaynımın acil işi çıktı, diğer görümcem bu haftasonu gidecekti zaten. Öbür görümcem de "3 çocukla tek başıma dönemem bari ben de sizinle döneyim" dedi gittiler öyle

bayramdan sonra tekrar geleceklermiş

selam kızlaaaarr

maşallah döktürmüşsünüz yine

yıl dönümü planlarını bekliyorum nasıl olsa ben ekimde evlendim siz uygulayın en çok rağbet göreni bende uygularım

bende bugün çarşıya çıktım bi sürüüüü cici aldım kendime kocacığıma biraz pahalıya mal oldu tabii malum tesettür kıyafetleri çok pahalı ee bi de antalya gibi bi yerde iyice pahalı herşey.ben genelde istanbula gelir toptan alır giderdim ama bu ara gelemedim.

iftar menum:

haşlama etli etrbiyeli çorba
kuşbaşı mantar sote
bulgur pilavı
domates salatası
yoğurt

herkese hayırlı iftarlaaaaaarrr

Son düzenleme:

artena merhaba hatırladım ben seni nasıl gidiyor iyisin umarım ?

dün gecede artena var dı ama oda yazmadı ben selam verdim cevapta vermedi

merhaba ozdn. iyiyim çok teşekkür ederim. sen de iyisindir umarım.

buraya yazmayalı aylar oldu. yazmadım, ama takip ediyordum sizi. bebişlerin durumundan haberim var, hepsine ayrı ayrı sevindim. aydasu için üzüldüm. bilmese de dua da ettim onun için.

buraya neden yazmadığıma gelirsek; kısa bir süre yaz(a)mayınca tavır alan arkadaşlar oldu. tavırlarını da net bir şekilde gösterdiler. benim de sonrasında yazasım gelmedi açıkçası.

ben iyiyim. düğün sürecinde ve sonrasında sizle olan tüm paylaşımlar bana inanılmaz destek oldu. yazmasam da sizin düğün sonrası eşlerinizle ufak tefek sorunlarınızı okudukça yalnız olmadığımı anladım.

şu an 11 ay oldu evleneli. bizim de evlilik yıldönümümüz yaklaşıyor. zaman çok çabuk geçti. ben sınıf öğretmeniyim. geçen yıl 4. sınıf okuttum. planım onları 5'ten mezun edip bebiş doğurmaktı. ama evdeki hesap çarşıya uymadı. 4+4+4 sistemiyle birlikte 1. sınıf öğretmeniyim seneye ve ne zaman bebiş doğuracağımı bilmiyorum

bende haberler bu kadar.

merhaba kızlar ya ben bugün kk hiç gelmez sanmıştım, bikaç kez denedim giremeyince vazgeçmiştim, meğer gelmişte bir sürü konuşulmuş bileee

akşam yemekten sonra 3 bardak çay içtim, haliyle uyuyamıyorum şimdide uykum kaçtı.

yarın eşimin arkadaşlarını iftara davet ettik bir sürü hazırlık yapacam. bizim evimiz son katta ve hemen kapının önünden dama merdiven çıkıyor, o yüzden ben çamaşırlarımı bile bazen yukarı seriyorum. yarın akşamda mutfak masasını dama çıkarıp orda mangal yapacaz arkadaşlara.

hanzadee okuyunca bile sinir oldum, bende haksızlığa hiç gelemem bağırır çağırırım hemen. Allah yardımcın olsun, dediğin gibi uzun zamandır zam yapmıyorsa konuş baktın vermiyorlar başka işlere bak canım.

eftelyaaaa nabeer? senide mi uyku tutmadı

Dün çıkışta hastaneye kayınpederimin yanına gittim eşimde ordaydı oturduk baya bi sonra çıktık dışarda yemek yiyip geldik evimize.bu akşam herlde eşim kalıcak kayınpederimin yanında kv.bize getirir bnm mutfak dolaplarını silmem lazım onun yanında ayıp olcak belki ama napıyım silmem lazım

nie ayıp olsun yabancı değil ya hem sen çalışan birisin her fırsatı değerlendirmen lazım

bence de canım neden ayıp olsun yabancı diil sonuçta zaten o hastanede yorulmuştur senin iş yapmana takılmaz geçmiş olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…