Eylül dostluğumuza burada devam (:

benim de bugün yine temizlik yapmam lazım yarın iftara misafir var anlamıyorum daha geçen hafta bir sürü temizlik yaptım dipköşe hemen kirlendi yine

yarın ne yemek yapacağıma karar veremedim hala tatlı olarak güllaç yapmak istiyorum dahaa önce yapmadım ama yaparsam ilk deneme olacak

benim de bugün yine temizlik yapmam lazım yarın iftara misafir var anlamıyorum daha geçen hafta bir sürü temizlik yaptım dipköşe hemen kirlendi yine

Dimi benmde öyle oluyo hemen toz doluyo salon tarfı hep kapaılıdır camları falan yine tozlu yine tozlu.evde değiliz çoluk çocuk yok yine de hemen pisleniyo

evde mantar var bozulmadan onu sote yapsam diyorum arkadaşım sevmiyo ama biz onlaa gidince sevmediği halde yapıyıo etlerini yer içinden bi de başka şeyler de yaparım zaten mantarları pişirmem lazım

Benim evde şuan hiç sebzem yok akşam ne yapsam karar veremdim.buzluğa dolma biberleri atmıştım onları mı çıkarsam yoksa barbunya mı çıkarıp yapsamm

akşam işimi bitirince arkadaşıma gidicem kaynanası ve görümcesi yarın iftara gidecekmiş ona islim kebabı yapıcam acaba diyorum ben de mi yapsam bayaadır yapmıyorum pilavla onu servis ederim mantar sevmeyenler de (1 kişi gerçi) onunla doymuş olur

Yani herkesin yiyebildiği bişi yapmak daha mantıklı tabi canım.aslında benm canım dolma istiyo ama daha uğraştırıcı

şöyle bi karar verdim islim kebabından vazgeçtim arkadaşıma gidip yapıcam bi de bana 2 kere uğraşamam

çorba
et-mantar sote
pirinç pilavı
sosisli kaşarlı milföy böreği
kızarmış patates ve salatalık yoğurtlusu
salata
güllaç

yeterli olur mu

gayet güzel canım bence eline sağlık şimdiden

dün akşam eşimin iş arkadaşları eşleriyle iftara geldiler
sebzeli mercimek çorbası
beşamel soslu tavuk
islim kebabı
pilav
zeytin yağlı fasulye- dolma biber
yaptım
ilk kez tanıştığımız için kim et seviyor kim tavuk bilemedim hepsinden az az yaptım çeşit oldu.
Bugünde misafirim var sabahta regl oldum fena sancım var inşallah akşama hafifler biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…