Eylül dostluğumuza burada devam (:

ikinizinde menüleri güzelmiş kızlarr. benimde arkadaşımı eşiyle iftara davet etmem lazım. bu akşam o bizi davet etti... mide bulantılarım bi rahat verse neler yapıcam neler de...

dünkü problem bundanmış
ne yapacaklarına karar verememişler kızlar fikirleri olan varsa kazene msj atsın erkek üyelere nasıl engel olunabililir onu araştırıyolar o yüzden üyelik almayacaklarmış çözüm bulana kadar bizi de herkes okuyacak ne alaka çözüm bulana kadar biz de yerimizde kalsaydık boşuna mı eskiyi bırakıp yeni konu açtık

Ya zaten bizimle ilgili ne garezleri var anlamıyom yani

iyide biz binlerce sayfa geçmişimiz olan sayfamızı bıraktık bu yüzden. bu süre zarfında neden yerimizde bırakmadılar ki... allah allahh!!

Merhaba
Bu bölümün dışarıdan okunup okunmadığına bakma fırsatınız oldumu ? Kadınlar Hamamı bölümündeki konuları dağıtıp kapatacağız orayı bu kategoride hiç bir alan dışarıdan okunmamaktadır.

ben geldiiimmm ama sadece hanzade var sanırım:44:

günaydın hanzade dicem oda olmucak
kk ile ilgili çözüm fikirlerini okuyordum bende

siteye olan saldırılara karşı bişeyler yapılması, üyelik alımının durdurulması ve bundan sonra ne yapabiliriz konularını görünce çok sevindim gerçekten. hani bize sahip çıkan birileri var gibi geldi inşallah bir çözüm yolu bulunur, bence tlfdan msj onayıda tc no alma olayıda çok mantıklı geldi.

ben bugün fazla takılamayacam kızlar, temizlik yapmam lazım, sonrada akşam için hazırlıklar yapmam lazım. hepinize iyi haftasonları diliyorum

sofiş deneyebilirsin bak senin için
* Buzdolabınızdaki kokuyla baş edemiyorsunuz. Bütün yiyecekleri dışarı
çıkar, sil, süpür, kurula vs. uğraşmak istemiyorsanız bir kâse
karbonatı buzdolabının bir köşesine koyun. 4-5 günde bir karıştırın.
Kötü kokuların gittiğini göreceksiniz. Ayrıca dolapta sakladığınız
meyve sebzeler üzerinde koruyucu bir etkisi olacaktır karbonatın.

denemez olur muyum. şimdi bile kase içinde karbonat var dolap da.
hatta süt de var ama bayağı azaldı koku...
sınav sonucun nee alemde canım ??

hayırlı sabahlar, uyku tutmadı kızlar ya midem de hafif bulanıyor yemek yiyemedim yine

fena değil canım branşımdan alım olursa atanırım die düşünüyorum bakalım nasip senin nasıl

canım benim Allah gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin sana ve diğer arkadaşlara tabiki

günaydın kızlar benim için pek güzel bi hafta olacağını sanmıyorum çok yoğun olacak ve haftaya 3 saatlik uykuyla başladım bugün nasıl bitecek...
kızlar dün misafirlerim vardı ama bol bol yemek yaptım ama fotoğraf çekmeyi unuttum yaaa dün oruç tuttum bi de gece kalkmamıştım ve üstelik ctesi akşam da yemedim öğlen yemeğimle duruyodum (hem de ben düşünün artık ama çok bereketli ve kısmetliyim bi oruç tuttum nasıl hava serinledi yağmur yağdı çok şanslıyım) heralde ondan o kadar açtım ki hiç aklıma gelmedi telaştan ama kalanlardan foto çekilecek gibiyse akşam çekerim belki özellikle güllaç ben sevmem arkadaşlarım çok seviyor diye yaptım çok beğendiler şekeri tam kıvamında olmuş ben de mutlu oldum artık ben de seviyorum güllaç ama ben yaparsam

Allah kabul etsin hanzade:)
kız güllacı nasıl cesaret edip yaptın ya ben çok severim ama beceremem sanırım
annem yapmış, bana da ayırmış dolapa duruyo, canım çektikçe gidip yiyorum

bugün benim de misafilerim var, en yakın arkadaşlarım gelecek
eşimi de postalattırdılar bana gece kalıp pijama partisi yapcakmışız
kociş de razı oldu mecbur annemlerde kalcak

amin canm saol inş atanırım ya dua et bana olur mu çok ihtiyacım var

değişiklik olur canım sana da arkadaşlarınla vakit geçirmek ii gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…