- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.901
Günaydınlarrr.
sniperelit sevindim sonucunun iyi olmasına işallah olur ataman canım.
değişiklik olur canım sana da arkadaşlarınla vakit geçirmek ii gelir
günaydın kızlar..haftasonu benim başıma bişey geldi,size anlatıp akıl almam lazım
cuma günü arkadaşımın doğum günü iyi (kız),eşide buna süpriz yemek yapıcak ama beceremiyo,bana rica etti gittik eşimle beraber yardım ettim fln,yemekler yendi fln fln pasta derken zaman ilerledi.akşam telefonuma baktım kayınvalidem aramış,dönmedim bende akşam oldu diye,ertesi gün ctesi yani sabah kalktım işlerimi fln yaptım,saat 2 de eşim aradı,annesi aramış sitem etmiş,neyse bende kayınvalidemi aradım hemen,kadında allahım bi tavır bi tavır,bu beni nişanlıykende 1 kere aramıştı telefonum çekmemiş,msj geldi aranan numaralarda,ismi yazmıyo tabi msjda,bende merak edipte bu kim diye bakmamışım,ozamanlar bozulmuştu bu geçmişti öylece,
bu sefer kadın bi tavır yaptı bana,çorba tarifi sorcakmışta morali bozulmuş,bi kere daha ben böyle yapmışım,neden açmıyormuşum telefonlarını,anne diyorum sonra ararım dedim geçti saat,kadın anlamıyo,ben akşam aradım saat 2 oldu diyo,ne diyeceğimi şaşırdım bişey diyemedim,sen kızmışsın fln dedim artık..sen telefon kullanmıyomusun,zaten hep saat 10 da görürsünüz..... fln fln,diyemedim evlendiğimden beri bu ilk araman diye
telefonu kapadım bir ağladım bir ağladım,zoruma gitti ya,kadın telefonu açmadım üstüne ertesi gün saat 2 de döndüm diye resmen azarladı beni,eşim geldi,ona söyledim dedi azarladı beni kadın,oda çok normal birşeymiş gibi,ya boşver aramazsın biter diyo..
zaten nasıl ararım nasıl konuşurum bilmiyorum,inanılmaz kırgınım,ve neyapıcam bilmiyorum
bence kv boşuna yere üstüne gelmiş,olayı abartmış çok acil olsa eşini arayabilirdi.. Geçen hafta annem 21de aramış, babamda 21,30 ben duymamışım..sabah gördüm, niye eşimi aramadıklarını sorduğumda çok acil olmadığını, yorgunluktan uyumuş olabileceğimizi düşünmüşler,
aynen eşimi de evlenmeden önce 1 ay arayıp sormasalr bu çocuk niye aramıyo bizi demezlerdi evlenince kıymetli oldu hemen sen beni unuttuna bağlıyo benim kv de sevgilisi sankine kadar abartmış ya ne var insan uyuyakalır, yorgun olur, rahatsız olur ya da özel bir durumu olur açamaz
müsait oldugunda arar yani ne var bunda. Annelerimiz sorun etmiyor da bunlar niye sorun ediyor ki
eşim benim annemi de kendi annesini de hemen her gün arar
bir gün aramasa annem bişey demez, ikinci gün aramazsa merak eder bir derdi mi var sıkıntısı mı var diye endişelenip beni arar sorar
o da hesap sormak için aramaz yani merak ettiği için sorar, evhamlı bir kadındır
ama ailesini bir gün aramayagörsün doğduğuna pişman ederler
evlenmeden önce ilgilenip sormazlardı bile
evlenince kıymete bindi eşim
c.tesi öğleden sonra kardeşim geldi beraber mutfak ve oturma odası halısı yıkadık. daha doğrusu sağolsun o yıkadı. dünde akşam yemeğe anneme gittik gece orda kaldık. bol bol dinlendim yine hçsonu ohh çok iyi geldi.
bende bugün halı siliim diorum bikaçını da yıkamaya vercem neyle(hangi deterjanla)silsem bilemedim
Pingum halıların çıkmış aradan ne güzel tertemiz olmuşlar benimde camlar kirlii biri sevabına gelip silsee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?