- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.921
senin adına çok sevindim canım. inş atanırsın.fena değil canım branşımdan alım olursa atanırım die düşünüyorum bakalım nasip senin nasıl
kv den kapris yapmış canım. boşver takılma.günaydın kızlar..haftasonu benim başıma bişey geldi,size anlatıp akıl almam lazım
cuma günü arkadaşımın doğum günü iyi (kız),eşide buna süpriz yemek yapıcak ama beceremiyo,bana rica etti gittik eşimle beraber yardım ettim fln,yemekler yendi fln fln pasta derken zaman ilerledi.akşam telefonuma baktım kayınvalidem aramış,dönmedim bende akşam oldu diye,ertesi gün ctesi yani sabah kalktım işlerimi fln yaptım,saat 2 de eşim aradı,annesi aramış sitem etmiş,neyse bende kayınvalidemi aradım hemen,kadında allahım bi tavır bi tavır,bu beni nişanlıykende 1 kere aramıştı telefonum çekmemiş,msj geldi aranan numaralarda,ismi yazmıyo tabi msjda,bende merak edipte bu kim diye bakmamışım,ozamanlar bozulmuştu bu geçmişti öylece,
bu sefer kadın bi tavır yaptı bana,çorba tarifi sorcakmışta morali bozulmuş,bi kere daha ben böyle yapmışım,neden açmıyormuşum telefonlarını,anne diyorum sonra ararım dedim geçti saat,kadın anlamıyo,ben akşam aradım saat 2 oldu diyo,ne diyeceğimi şaşırdım bişey diyemedim,sen kızmışsın fln dedim artık..sen telefon kullanmıyomusun,zaten hep saat 10 da görürsünüz..... fln fln,diyemedim evlendiğimden beri bu ilk araman diye
telefonu kapadım bir ağladım bir ağladım,zoruma gitti ya,kadın telefonu açmadım üstüne ertesi gün saat 2 de döndüm diye resmen azarladı beni,eşim geldi,ona söyledim dedi azarladı beni kadın,oda çok normal birşeymiş gibi,ya boşver aramazsın biter diyo..
zaten nasıl ararım nasıl konuşurum bilmiyorum,inanılmaz kırgınım,ve neyapıcam bilmiyorum
kızlar geçen soruyodumya renkli biberlerle tavuk nasıl yapayım diye c.tesi yaptım eşim bayıldı sadece biberleri az koymuşum bidahaki sefere daha çok koyucam. sosta 2 saat bekletebildim akşamdan kalsa çok daha süper olurmuş. uzun ince kestiğim tavukları yarım çay bardağı süt,yarım çay brd z.yağ,yarım soğan rendesi,2diş sarımsak rendesi,baharatlarla birlikte sosa koydum. önce uzun kestiğim biberleri ve yarım soğanı kavurdum tabağa aldım. sonra kızgın tavaya biberlerin yağına sosuyla birlikte tavukları attım. tavuklar kızarınca biberleri ekleyipp tuzunu koyup biraz daha karıştırdım. sos çok güzel lezzet katmış tavsiye ederim.
eline sağlık güzel duruyor tariftede,yalnız renkli biberleri ben bizim pazarlarda hiç görmedim
kızlar geçen soruyodumya renkli biberlerle tavuk nasıl yapayım diye c.tesi yaptım eşim bayıldı sadece biberleri az koymuşum bidahaki sefere daha çok koyucam. sosta 2 saat bekletebildim akşamdan kalsa çok daha süper olurmuş. uzun ince kestiğim tavukları yarım çay bardağı süt,yarım çay brd z.yağ,yarım soğan rendesi,2diş sarımsak rendesi,baharatlarla birlikte sosa koydum. önce uzun kestiğim biberleri ve yarım soğanı kavurdum tabağa aldım. sonra kızgın tavaya biberlerin yağına sosuyla birlikte tavukları attım. tavuklar kızarınca biberleri ekleyipp tuzunu koyup biraz daha karıştırdım. sos çok güzel lezzet katmış tavsiye ederim.
merhaba ;
int sıkıntımız ancak düzeldi geldimevlendiğimden beri ilk defa haftasonu hasanpaşa köfte yaptım 4 eldiven taktım öyle ( kırmızı et yapamıyorum da yiyemiyorum da )
ben çok severim hasanpaşa köfteyi ama yapmadım hiç
Merhaba kızlar
sabah bi dr.a uğradık ancak geldik.
sinprit hayırlı olsun puanın inş.atanırsın.
simila oluyo öyle şeyler kv.nedense hep gelinlere alıngan olurlar,gelir geçer takma kafana azarlamasına kırıldığını bi şekilde söylersin belki bidaha yapmaz.
kızlar bende hafta sonu temizlik yaptım mutfak dolaplarımı,fırınımı,dambulmazımı temizledim,yolluklarımı sildim,oturma odasındaki koltukların yastık kılıflarını yıkadım minderlerini de elimle sildim,salonumunda derinden bi tozunu aldım oruçlu oruçlu pazar günü ancak bukadarı oldu o da saat 12den sonra.camlarımda silinmesi gerek annem onları bırak ben yarın gelir yaparım dedi şimdi annem bende yapıyo yazık..ama tertemiz oldu valla nasıl rahatladım.sinperit canım ben halıyı kosla halı yıkama deterjanıyla sildim o suyun içine de biraz kosla oxıaction sıvısından ekledim miss gibi oldu biz halı silerken 3 su hazırlarız ilki deterjanlı,2.durulama,enson da yumuşatıcılı sirkeli su böyle deneyebilrisin.
saol canm bende öle yapiim bari shaggy halılardan benim silceklerim onları arap sabunu güzel temizliomuş die arap sabunu aldım sonradan da yumuşatıcıyla silerim olur heralde hayırdır doktora gitmişsin kötü bişi yoktur inş
Herkes temizlik yapmış ne güzel. Ben sadece perdelerimi ve koltuklarımı temizledim. Yastık kılıflarını yıkadım. Cumartesi öğle saatlerinde yazlığa gidiyoruz. Annem, kızkardeşim, teyzem, erkek kardeşim ve ben. Ben salıya kadar kalacağım. Annemle teyzem 10 kadar kalacaklar. Eşimle ilk kez evlendikten sonra ayrı kalacağız. 3 gün ama zor gelecek sanırım
ben daha onu bile yapmadım kuzen merdiveni mi getirmedi. 50 kerede istemek istemiyorum. bekliyoruz.
biz bu sene öyle 2 gün ayrı kaldık eve geldiğimde eşim ağlıcaktı nerdeyse bi daha bi yere gitme tek diyeikimize de zor geldi
Herkes temizlik yapmış ne güzel. Ben sadece perdelerimi ve koltuklarımı temizledim. Yastık kılıflarını yıkadım. Cumartesi öğle saatlerinde yazlığa gidiyoruz. Annem, kızkardeşim, teyzem, erkek kardeşim ve ben. Ben salıya kadar kalacağım. Annemle teyzem 10 kadar kalacaklar. Eşimle ilk kez evlendikten sonra ayrı kalacağız. 3 gün ama zor gelecek sanırım
Yok önemli bişi çok şükür bende uzun süredir saç dökülmesi var ondan dolayı gidiyorum inş.kullandıklarım işe yarıcak..
Biz 2 haftadabir 3 gece ayrılıyoruz alışkınızama dönüşte çok özlediğimizi anlıyoruz daha bi tatlı geliyo birlikte olmak
benim de saçlarım bildim bileli çok dökülür çok şey denedim...
bir ara pantogar diye bitkisel bi hap kullandım iyi geldi ama 1 kutu kullandım bıraktım 1 ay gidiyo 1 kutusu en az 3 ay devam etmek gerekiyomuş sana ne verdi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?