Eylül dostluğumuza burada devam (:

hayırlısı olsun canım ama madem almaya niyetiniz var biraz araştırın mutlaka size göre bi ev bulursunuz ama nereyi bulursanız bulun banka en fazla %70 ine kredi veriyo o da experin belirlediği fiyata göre senin kaça aldığın onları ilgilendirmiyo

daphnecim hayırlısı olsun canım işallah daha çok içinize sinen daha iyi bi ev bulursunuz.

ahsencim bişey sorucam sana. ben bebeğimin hareketlerini bikaç gündür çok hissediyorum sağ kasığımda. Ama acaba bebek değilde başka bi hareketlenmemi diye eminde olamıyorum sabahları ve akşamları biçok kez minik minik dokunuşlar oluyo oğluşummudur o ?

1 paket margarin 2 yumurta
1 çay bardağı sııvı yağ
2 kahve fincanı toz şeker
1 paket kakao
1 paket vanilya kabartma tozu aldığı kadar un
şerbeti için;1,5 su bardağı süt ve 1,5 su bardağı şeker
buyur ahsencim

Son düzenleme:

bağırsak hareketi olabilir:)
ben de önceleri bağırsak hareketlerimi bebek sanmıştım
ama şimdi tepiş tepiş yapınca anlıyorum ki ikisi çok farklı
sürekli aynı yerde kıpırdama oluyorsa büyük ihtimal bağırsaktır

ama mesela böyle minik minik içinden biri gıdıklıyomuş gibi oluyorsa, sanki balık yüzüyor gibiyse ve göbeğinin dışından da görebiliyorsan bebeğindir
bir de bebek sürekli aynı yere vurmaz
ben şuan dönmesini bile hissedebiliyorum
elini vuruyo, ayagnı vuruyo, hatta kafa bile atıyo elif ya çok tontiişş

sağol canım benim

hepinize günaydın kızlar, benimde bugün temizlik yapmam lazım, haftasonu eşim evdeyken bişey yapamıyorum, haftaiçi zaten evdeyim diye. çarşambaya da iftara misafirlerimiz var, hem menü düşünmem hemde temizlik yapmam lazım.

sniperelit inşallah atanırsın çok sevindim senin adına.

ya kızlar ben artık iyice sıkılmaya başladım evde, bugün sabah yine bir umut iş ilanlarına baktım hiçbirşey yok.. önceki başvurduğum yerlerden de dönen olmadı.

iyice sıkılıp sıkılıpta gidiep kendi mesleğimle alakası olmayan saçma sapan bir işe başlayacam sonrada pişman olacam diye korkuyorum.

ahsencim bebeğim sağ tarafımda doktorumuz hep ordan bakıyo ultrasondada zaten bende hareketleri o arafta hissediyorum ama hep aynı noktaya değil değişiyo. mesela dün akşam göbek deliğimin altında hissettim sanki ayakları çarpıyo gibi ama dışarda görmedim hiç zaten hızlıca olup geçiyo ben göbeğimi açana kadar hareketi bitiyo

oyy yerim ben onu. Ama sağda değildir artık, rahminde dolaşmaya başlamıştır bu haftaya gelen bir bebek sabit kalmaz ki
o yüzden karın bölgendeki her noktada hissedebilirsin

yani hani insanda gaz birikir böyle karın bölgemizde titreşim gibi şeyler hissederiz ya, ona mı benziyor?

bu vuruşlar titreşim değil, tak tak yapıyor ama çok içerden bir yerden yani diğer karın hareketlerine asla benzemiyo

bak mesela benim meleğim şuan tarzan gibi ordan oraya geçip duruyo

yüzüstü yatmak istediğimde hemen kıpraşıyo, ben de rahatsız olması diye yatmıyorum

karnımda ufak bir baskı oldugunda da hemen harekete geçiyo, hanfendi rahatsız edilmek istemiyor

elif sen ayrıntılı ulrason için randevü aldın mı?
doktorumuz 1 eylüle verdi ama o zaman be 23 haftalık olucam, biraz geç değil mi ya

hayırlısı olsun canım ama banka %75 ini veriyor yani 100 binlik evde 25 bin peşinat olsa alabilirsiniz neden yarısı denildi

yok gaz hareketi değil o belli bikaç yere pıt pıt vuruyo 2-3 kez sonra geçiyo ama son günler çok duyuyorum internette günde 2-3 kez duyulur filan yazıyo ama ben daha çok hissediyorum. sevdiği sevmediği pozisyonları bilmiyorum daha ya dikkat edeyim bakalım. bize eylülün başında gelin dedi doktor ahsencim ama ayrıntılı ultrason filan demedi. bidahaki kontrolünüz eylül başında dedi sadece.. ayrıntılı ultrasonda ne oluyomuş? biz her gittiğimizde beynini,böbreklerini,kalbini filan gösteriyo ama ayrıntılı ultrasonla ilgili bişey sormadım hiç.

similla benim kayınvalidem de telefonları açmaz bende arayıp azarlasam acaba

Son düzenleme:
landfloves sen çevre müh.okumuştun değil mi??
sorumlu müdürler oluyo sen de yapabiliyo musun mesela bütün benzin benzin istasyonlarında zorunlu bizim de anlaşmalı olduğumuz bir bayan var bu bölümden mezun sözleşme yaptık yılda 1 kere yüzünü görüyoruz o da sözleşme yenilemek için aylık 250-300 alıyolar 6 gün sigortalı görünüyorlar 4 ya da 6 şirketle çalışabiliyolar en fazla ama onun haricinde sabit bi işte de çalışabiliyorlar

Vayy ne güzel iş

Bende bebişimi hissediyorum tarifi bambaşka bir mutluluk biraz daha güçlensin ben burdayım beni dinle diycek
Ayrıntılı ultrasona ben prof.a gidicem 20. hafta ile 24 arası çağırıcaklar beni, kendi doktorumda bu tarihlerde bakıldığını söyledi

benim kardeşimde öyle bir yerle anlaşmıştı sadece 3 ay maaşını verdi,sonra bu ay şu ay derken 1 sene sonra ayrılabildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…