- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.941
Kızlar bu arada ev işi olmadı. Çünkü yarısını kredi çekebiliyormuşuz. Zaten adamın dediği kadar annemede yakın değildi ama evin içini beğendik. Kısmet değilmiş.Bende gidip ayakkabılık siparişimi verdim. O ayakkabılıktan sadece showroomda kalmış. Salı ya da çarşamba günü getirecekler.
kızlar elifin browni kurabiyesi hali hazırda b.sayarınızda varsa verir misiniz
bulamıyorum
kızlar elifin browni kurabiyesi hali hazırda b.sayarınızda varsa verir misiniz
bulamıyorum
daphnecim hayırlısı olsun canım işallah daha çok içinize sinen daha iyi bi ev bulursunuz.
ahsencim bişey sorucam sana. ben bebeğimin hareketlerini bikaç gündür çok hissediyorum sağ kasığımda. Ama acaba bebek değilde başka bi hareketlenmemi diye eminde olamıyorumsabahları ve akşamları biçok kez minik minik dokunuşlar oluyo oğluşummudur o ?
1 paket margarin 2 yumurta
1 çay bardağı sııvı yağ
2 kahve fincanı toz şeker
1 paket kakao
1 paket vanilya kabartma tozu
şerbeti için;1,5 su bardağı süt ve 1,5 su bardağı şeker
buyur ahsencim
ahsencim bebeğim sağ tarafımda doktorumuz hep ordan bakıyo ultrasondada zaten bende hareketleri o arafta hissediyorum ama hep aynı noktaya değil değişiyo. mesela dün akşam göbek deliğimin altında hissettim sanki ayakları çarpıyo gibi ama dışarda görmedim hiç zaten hızlıca olup geçiyo ben göbeğimi açana kadar hareketi bitiyo
Kızlar bu arada ev işi olmadı. Çünkü yarısını kredi çekebiliyormuşuz. Zaten adamın dediği kadar annemede yakın değildi ama evin içini beğendik. Kısmet değilmiş.Bende gidip ayakkabılık siparişimi verdim. O ayakkabılıktan sadece showroomda kalmış. Salı ya da çarşamba günü getirecekler.
landfloves sen çevre müh.okumuştun değil mi??
sorumlu müdürler oluyo sen de yapabiliyo musun mesela bütün benzin benzin istasyonlarında zorunlu bizim de anlaşmalı olduğumuz bir bayan var bu bölümden mezun sözleşme yaptık yılda 1 kere yüzünü görüyoruz o da sözleşme yenilemek için aylık 250-300 alıyolar 6 gün sigortalı görünüyorlar 4 ya da 6 şirketle çalışabiliyolar en fazla ama onun haricinde sabit bi işte de çalışabiliyorlar
landfloves sen çevre müh.okumuştun değil mi??
sorumlu müdürler oluyo sen de yapabiliyo musun mesela bütün benzin benzin istasyonlarında zorunlu bizim de anlaşmalı olduğumuz bir bayan var bu bölümden mezun sözleşme yaptık yılda 1 kere yüzünü görüyoruz o da sözleşme yenilemek için aylık 250-300 alıyolar 6 gün sigortalı görünüyorlar 4 ya da 6 şirketle çalışabiliyolar en fazla ama onun haricinde sabit bi işte de çalışabiliyorlar
similla benim kayınvalidem de telefonları açmaz bende arayıp azarlasam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?