Eylül dostluğumuza burada devam (:

hanzadeden esinlenerek h.sonu bende islim kebabı yaptım.. Akıllı ben o telaşta patlıcanları tek saymışım, kızartma işlemini tamamladım köfteleri sarıyorum anaa patlıcan kalmamış

Allahtan alırken doğru hesaplamışım, tekrar markete gitmek zorunda kalmadım..

kızlar bodozlama giriyorum ama bu üye adı değişimi kapandımı? ben kaldımmı yani böyle bulamazsam bi isim olur böyle

geçmişi okudum bu arada yazamadım eşim geldi şu anda içerde marangozcu var bizim ptv ünitesinin kapaklarını yaptırıyor.

bana o zor geliyor önce patlıcanları kızart falan

bizde elektrikli şohben var cuma gecesi önce eşim girdi banyoya sonra ben girdim tam çıkıcaktım artık şohbenden bi koku geldi yanık kokusu korktum kapattım bende hemen bidahada bakmadım çalışıyomu diye. c.tesi gece tekrar giricez banyoya bi baktıkki çalışmıyo. Ay çok şükür iyiki yangın filan çıkartmadı ben korkarım öyle şeylerden. kettleda su ısıttık artık önce eşim sonra ben eski usül banyo ettik

islim kebabında patlıcanları tam kızartmıyoruz değilmi?

birde köfte çiğmi oluyo,yağda kızarmışmı?yoksa fırındamı?

ben bi tarif alabilirmiyim

c.tesi ev gittim temizlik yapıp arkadaşıma gidecektim ama akşam iftara gidecekleri için işten sonra oraya gitmek zorunda kaldım ona islim kebabı yaptım bi de tiramisu pazar görümcesi kv.filan gelecekti ulan o kadar uğraştım kim için arkadaşıma feda olsun da hani şu kaynanası yüzünden bana gelemeyen var ya o arkadaşım onun kaynanası zıkkım yesin bi de kaynanasına misafir gelmiş görümcesinin de eşinin işi çıkmış gelmemişler boşuna uğraştık benim temizliğim kaldı dün hem temizlik yaptım hem yemek ama çok rahat yetişti oturmaya bile vaktim kaldı yemekten önce

bana o zor geliyor önce patlıcanları kızart falan

H.içi olsa bende uğraştırmalı yemekler yapamıyorum, Pazar günü olunca yaptım bende ..

Kv ve annemler bizdeydi.. Hatta sofrayı kurarken foto çekecektim unuttum sonra..

Bugünde belki eşimin teyzesi gelecek..
Bamya
islim kebabı
Z.yağlı t.fasulye
Vişne kompostosu dünden var

yayla çorbası
soslu kanat
pilav
ilave edicem

Bamya biraz az, sulu bir yemek daha ilave etsem mi acaba:26:

islim kebabında patlıcanları tam kızartmıyoruz değilmi?

birde köfte çiğmi oluyo,yağda kızarmışmı?yoksa fırındamı?

ben bi tarif alabilirmiyim

patlıcanları da köfteleri de kızartıyorum yağda canım bohça gibi yapıp kürdan batırıyoruz üzerine domates biber bir de salçalı sos hazırlıyıp fırına sanırım az çok biliyosun çok detay vermedim o yüzden

içerde hala çalışmalar devam ediyor ben bi yazıyım dedim
geçmişi okudum kızlar
smillacım kv nin yaptığı gerçekten çok gereksiz ve anlamsız bir tepki olmuş kafaya takma bence her insan o anda telefonuna bakma mecburyti yoktur müsait olmayabilir veya işi olabilir, bunu gayet işine gelseydi anlayabilirdi ilgi istemiş sanırım.
ocwmays,pingu,jelo ne güzel maşşallah bebiş hareketlerini hissediyormuşssunuz bende sizi okurken tarif ediyorsunuz ya nasıl bir heycandır burda yaşadım sayılır
hanzadecim valla tebrik ediyorum seni sayıyorsun ya o geldi bu geldi yemektir temizlik iş nasıl bir arada götürüyorsun maşallah ben 1 haftadır evdeyim elimi birşeye sürmedim sanırım benimki psikolojik hani evimde pek duramıyorum ya kavrayamadım alışamadım galiba ben.
tarifler verilmiş ben kebab mebap hiç denemedim daha ama pingucum senin yaptığın tavuk soteden ben hep yaparım ben marinesi için geçen şnları koydum mükemmeldi
süt, SODA,köri, karabiber, pulbiber,sarımsak soda da ayrıca yumuşatıyor, birde böyle dene soğanı ben ilk önce vok tavada öldürüyorum sonra atıyorum tavukları inanılmaz harika oluyor.

aklıma gelen bunlardı benimde haftasonum güzeldi pek birşey yapmadım ama olsun, cuamrtesi evdeydim pazar yani dün annemlerdeydim, annemle uzun zaman sonra alışverişe çıktık tabiki istanbuldaki sağanak yağmurada yakalandık mağzaların içinde zorunlu mahsur kaldık ama en çok mağza sahiplerine yaradı e mecbur birşeylere bakıyorsun hadi alıyım diyorsun neyse ben bayramlık baktım ama hiçbirşey bulamadım en aşağı beğendiğim 400 lira tuttu ve bir etek bir bluz yani bu fiyat o kadar düşünmüyordum dedim bu kadar para vericeksem başka yerden alırım, birazdanda eşimle herhalde bu yüzden alışverişe çıkıcaz hem ona hem bana birşeyler bakmamız lazım ilk defa birde Eskişehire gidiyoruz herkes ooo bizi incelicek zaten köyde olucaz birde köyde düğün, mevlüt varmış herkes orada olucak yani bakalım Allah nasip ederse cumartesi bizde 3 günlük yolcuyuz.

Son düzenleme:

yaa benimki de sürekli hareket ediyor özellikle uzandığımda hiç durmuyo
demek bizimkiler azcıkın yaramaz olcak:))

ayrıntılı usg biraz farklı, 4 boyutlu ultrasonda bakılıyor 25-30 dk sürüyor
tek tek organlarını inceliyorlar, düzgün çalışıp çalışmadıkları tespit ediliyor

mesela böbreklerine bakarken dolu mu değil mi diye inceliyolar, dolu olması çiş yapmaya başladığı anlamına geliyo

ayy bileydim arkadaşlarıma ben de ıslım kebabı yapardım ayol meşhur oldu topikte
ben misafirlerimi bekliyom gelmediler hala

demet ev işi olmamış canım ben şimdi farkettim, hakkkınızda hayırlısı olsun. Rabbim sağlık sıhhat versin yeter ki herbişeyimiz olur

ewet ahsencim galiba çok hareketli ve yaramaz olucaklar anemm yandıkk şimdi duymaya başlamış artık bizi konuşurken bile diyorum, meleğim seni çok seviyorum sabırsızlıkla doğmanı seni koklamayı bekliyorum ama nolur yaramaz bi çocuk olma tamammı, anneyi üzme uslu bi çocuk ol
senin sürekli dinlettiğin bişe varmı ?

kızlar selam.Sizlerin de adet olmadan önce göğüsleri taş gbi oluyo mu? Ya benim evlendikten sonra kaya gibi olmaya başladı.Ve çok acıyor:44:

canım rengi dönene kadar kızartıyorum işte çok kurutmadan ama yarı pişmiş oluyo zaten şekil verip tepsiye diziyorum üzerine 1 kase salçalı sos yapıyorum yarım saate yakın fırında pişiriyorum ama kurumasın diye tepsinin üzerini folyoyla örtüyorum tabi yumuşacık oluyo

Benimde bebişim var ama hayali , yeğenim bizde 11 yasında erkek biz bunu kandırdık hamileyim diye iilk önce inanmadı sonra herkes evet hamile teyzen diyince inandı yavrum  ama görseniz ben mutfakta iş yapıyorum çaktırmadan arkamdan geçerken göbeğime falan vuruyor .. ben koltukta oturuyorum yumruk atıyor hakaret ediyor hayali bebişime sanırım benim bebiş dayak yiyecek biraz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…