- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.961
hanzadeden esinlenerek h.sonu bende islim kebabı yaptım.. Akıllı ben o telaşta patlıcanları tek saymışım, kızartma işlemini tamamladım köfteleri sarıyorum anaa patlıcan kalmamış
Allahtan alırken doğru hesaplamışım, tekrar markete gitmek zorunda kalmadım..
bana o zor geliyor önce patlıcanları kızart falan
islim kebabında patlıcanları tam kızartmıyoruz değilmi?
birde köfte çiğmi oluyo,yağda kızarmışmı?yoksa fırındamı?
ben bi tarif alabilirmiyim
islim kebabında patlıcanları tam kızartmıyoruz değilmi?
birde köfte çiğmi oluyo,yağda kızarmışmı?yoksa fırındamı?
ben bi tarif alabilirmiyim
pardon ya cümlenin sonunu okumamışım,sorum şu ozaman
köfte ve patlıcanları azmı kızartıyosunuz?
yok gaz hareketi değil o belli bikaç yere pıt pıt vuruyo 2-3 kez sonra geçiyo ama son günler çok duyuyoruminternette günde 2-3 kez duyulur filan yazıyo ama ben daha çok hissediyorum. sevdiği sevmediği pozisyonları bilmiyorum daha ya dikkat edeyim bakalım. bize eylülün başında gelin dedi doktor ahsencim ama ayrıntılı ultrason filan demedi. bidahaki kontrolünüz eylül başında dedi sadece.. ayrıntılı ultrasonda ne oluyomuş? biz her gittiğimizde beynini,böbreklerini,kalbini filan gösteriyo ama ayrıntılı ultrasonla ilgili bişey sormadım hiç.
ewet ahsencim galiba çok hareketli ve yaramaz olucaklar anemm yandıkkşimdi duymaya başlamış artık bizi konuşurken bile diyorum, meleğim seni çok seviyorum sabırsızlıkla doğmanı seni koklamayı bekliyorum ama nolur yaramaz bi çocuk olma tamammı, anneyi üzme uslu bi çocuk ol
senin sürekli dinlettiğin bişe varmı ?
kızlar selam.Sizlerin de adet olmadan önce göğüsleri taş gbi oluyo mu? Ya benim evlendikten sonra kaya gibi olmaya başladı.Ve çok acıyor:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?