Eylül dostluğumuza burada devam (:

ben de konuşuyorum, mektuplar yazıyorum
şimdiden babasının dedikodusunu bile yapıyoruz hatta

ben kuran dinletiyorum, doğunca kuran sesine alışık olsun sakinleşmesi için çok faydalı malum
kimisi klasik müzik dinletiyor, ama ben tercih etmiyorum kuranla sakinleşmesi daha güzel, hem hafızasının kuvvetlenmesine de faydalı :)

benim bekarken olur du çok acırdı ama şimdi olmuyor tam tersi

siz asıl hamileliğin ilk haftalarında görün o acıyı
nasıl sızım sızım sızlıyordu benimkiler, ee süt üretmeye zemin hazırlıyordu

ama sonra geçiyor tabi, şimdi hiç sızı mızı yok. Ama uçları siyahlaştı epeyce
ayy inanmıyorum ya ben bebeğmi emzircem 5 ay sonra

ÜÜ

aynen bana uzun geliyor bide yemiyorm ya hiç uğraşasım gelmiyor
bence menün yeterli bi daha bişey ayapma

kızlar selam.Sizlerin de adet olmadan önce göğüsleri taş gbi oluyo mu? Ya benim evlendikten sonra kaya gibi olmaya başladı.Ve çok acıyor:44:

benim evlenmeden önce de oluyordu

Benimde akşam yattığımda ayaklarım ağrıyordu..Allahtan hava sıcak değildi, sıcakta mutfakta olmak hiç çekilmiyor..

aynen ya cuma gece yaptım bi kısmını sabah erken kalkmamak için güllaç ve çorbamı
cumartesi 1:30da telefona kalktım kalan yemeğimi mezelerimi yaptım ve hiç oturmadan geldi misafirler o kadar uzun sürdü bi arad markete gittik geldik
kayınvalidemler bizde kalınca sahile gezmeye indik sahura kadar da oturduk. ertesi gün 2:30da kalktım. vucudum iflas etmiş hiç ses bile duymamışım :)
akşam için yine girdim mutfağa eksik yemeklerimi yapmaya saat 12 de ancak oturdum. sahura kadar yine uyuyamadım sersem gibiyim

Sağol canım inşallah.

hayırlısı olsun canım ama banka %75 ini veriyor yani 100 binlik evde 25 bin peşinat olsa alabilirsiniz neden yarısı denildi

Anlamadım ben. Zaten çok güvende vermedi. Hisseli falanmış. Saçma sapan işler. Ben hoşlanmıyorum böyle karışık işlerden. Biz bakmaya devam edeceğiz.

Anlamadım ben. Zaten çok güvende vermedi. Hisseli falanmış. Saçma sapan işler. Ben hoşlanmıyorum böyle karışık işlerden. Biz bakmaya devam edeceğiz.

ala ala her banka aynı veriyor onun için eşimde bankacı oradan kalmış aklşımda
bizde alırken öyle aldık maxımum &75 veriyor o başka bişeyden bahsetmiş olabilir faizler aynı seviyede şuanda inş siz alana kadar yükselmez

ben güllaçı c.tesi akşam yaptım pazar günü
mercimek çorbası
et-mantar sote
pirinç pilavı
fırında but
salatalık-kızarmış patates yoğurtlusu
mısırlı göbek salata
sosisli kaşarlı milföy böreği
yaptım

herkese selmalar mutlu huzurlu bir hafta diliyorum...
5 akşamdır misafirimiz var bu akşamda sonuncu iftar misafirlerim gelecek, saydık tam 11 aileyi iftara almışız kv dün aradı kızım canınamı susadın dinlene dinlene alsaydın arka arkaya mahvoldun diyor olsun ben misafiri çok severim Allah eksik etmesin.
islim kebabı bu ramazanda en çok yaptığım yemek oldu uzuuuun bi süre yapmam artık her taraf pantlıcan kokuyor gibi geliyor artık.
İlk kez ezo gelin çorbasını yapıcam evde bir yandanda netten tarif araştırıyorum.
Landflowers aynen bende sıkılmaya başladım evde eşimi ikna edebilirsem çalışmak istiyorum bebiş falan olana kadar.
Daphne ev konusunda hakkınızda hayırlısı olsun...
Hamişler yazdıklarınızı okuyunca içim bi tuhaf oldu sanki karnımda bişeyler kımılkımıl ediyor
Bu akşamki menümde
ezogelin çorba
tavuk sote
patates püresi
pilav
zeytinyağlı fasulye
salata
çiğ köfte

daphnecim bir de şöyle bşy var adamlar fazla vergi vermemek için evi daha ucuza satmış gibi gösteriyolar inşaatcılar çoğunlukla öyle yapıyolar

daphnecim bir de şöyle bşy var adamlar fazla vergi vermemek için evi daha ucuza satmış gibi gösteriyolar inşaatcılar çoğunlukla öyle yapıyolar

Hayır canım aynen böyle söyledi. Anlamadık bizde antin kuntin işler. Benim bildiğimde %75 ini banka verir. Üzerinide kapatmak için ihtiyaç kredisi çekersin. Güven vermedi. Bina çok eskiydi.

oh kızlar maşallah nasıl yetişiyorsunuz bu kadar kişiyi yemeğe almaya yaa. ben daha sadece annemleri aldım dahada kimseyi almam ramazan bitti zaten. onlarada mercimek çorba, karnıyarık,pilav,fırında baharatlı patates,salata yapmıştım annemde barbunya getirmişti. kendimi çok yormamıştım yani.

ahsencim sen neler yaptın arkadaşlarına??

islim kebabını yapmayı hiç denemedim eşim patlıcanı pek severek yemez o yüzden hiç patlıcanlı şeyler yapmıyorum.

Hayır canım aynen böyle söyledi. Anlamadık bizde antin kuntin işler. Benim bildiğimde %75 ini banka verir. Üzerinide kapatmak için ihtiyaç kredisi çekersin. Güven vermedi. Bina çok eskiydi.

ANLADIM canım. bu arada ev kredisi çekerseniz extra bireysel kendi üzerinize çekmenizde zor olabilir ev beğenince Allah yardım eder

valla yetişiyor ama sonunda yine yoruluyoruz, benim bu sondu bi daha kimse yok zaten bayram geliyor

Daphnecim inşallah gönlünüze göre güzel bir ev bulursunuz iyice araştırmadan ev almaya kalkmayın biz bir aydır baktık kaç tane ev gezdik,ama içimize sinen bir ev olmadı doğrusu bir tane beğenmiştik sonunda oda eşim zemin etütüne baktırdı tanıdığı vardı içine sinmemiş olmaz bu ev dedi,biz evleri gezdirirlerken işte şu malzeme bu malzeme kullanıldı diyorlar göz boyamaya çalışıyorlar eşimse binanın yapılışı ile ilgili bilgiler sorunca hepsi hönk cevap veremiyorlar doğru düzgün eşimde vazgeçti gene ara ara bakıyoruz geç olsun ama temiz olsun diyoruz,sizde dikkat edin bakarken falan ev almak kolay olmuyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…