- Konu Sahibi landfloves
-
- #5.981
ewet ahsencim galiba çok hareketli ve yaramaz olucaklar anemm yandıkkşimdi duymaya başlamış artık bizi konuşurken bile diyorum, meleğim seni çok seviyorum sabırsızlıkla doğmanı seni koklamayı bekliyorum ama nolur yaramaz bi çocuk olma tamammı, anneyi üzme uslu bi çocuk ol
senin sürekli dinlettiğin bişe varmı ?
benim bekarken olur du çok acırdı ama şimdi olmuyor tam tersi
ÜÜH.içi olsa bende uğraştırmalı yemekler yapamıyorum, Pazar günü olunca yaptım bende ..
Kv ve annemler bizdeydi.. Hatta sofrayı kurarken foto çekecektim unuttum sonra..
Bugünde belki eşimin teyzesi gelecek..
Bamya
islim kebabı
Z.yağlı t.fasulye
Vişne kompostosu dünden var
yayla çorbası
soslu kanat
pilav
ilave edicem
Bamya biraz az, sulu bir yemek daha ilave etsem mi acaba:26:
kızlar selam.Sizlerin de adet olmadan önce göğüsleri taş gbi oluyo mu? Ya benim evlendikten sonra kaya gibi olmaya başladı.Ve çok acıyor:44:
ÜÜ
aynen bana uzun geliyor bide yemiyorm ya hiç uğraşasım gelmiyor
bence menün yeterli bi daha bişey ayapma
hala haber gelmedi, gelirlersede ben 7 de evde oluyorum.. İstesemde yapamam artık..
yeter evdekiler zaten
haftasonu üstüste bize de misafir geldi fazla yaptım. iyi oldu ama yine de mutfaktan çıkamadım ve yoruldum
Benimde akşam yattığımda ayaklarım ağrıyordu..Allahtan hava sıcak değildi, sıcakta mutfakta olmak hiç çekilmiyor..
daphnecim hayırlısı olsun canım işallah daha çok içinize sinen daha iyi bi ev bulursunuz.
ahsencim bişey sorucam sana. ben bebeğimin hareketlerini bikaç gündür çok hissediyorum sağ kasığımda. Ama acaba bebek değilde başka bi hareketlenmemi diye eminde olamıyorumsabahları ve akşamları biçok kez minik minik dokunuşlar oluyo oğluşummudur o ?
hayırlısı olsun canım ama banka %75 ini veriyor yani 100 binlik evde 25 bin peşinat olsa alabilirsiniz neden yarısı denildi
Anlamadım ben. Zaten çok güvende vermedi. Hisseli falanmış. Saçma sapan işler. Ben hoşlanmıyorum böyle karışık işlerden. Biz bakmaya devam edeceğiz.
ala ala her banka aynı veriyor onun için eşimde bankacı oradan kalmış aklşımda
bizde alırken öyle aldık maxımum &75 veriyor o başka bişeyden bahsetmiş olabilir faizler aynı seviyede şuanda inş siz alana kadar yükselmez
daphnecim bir de şöyle bşy var adamlar fazla vergi vermemek için evi daha ucuza satmış gibi gösteriyolar inşaatcılar çoğunlukla öyle yapıyolar
Hayır canım aynen böyle söyledi. Anlamadık bizde antin kuntin işler. Benim bildiğimde %75 ini banka verir. Üzerinide kapatmak için ihtiyaç kredisi çekersin. Güven vermedi. Bina çok eskiydi.
oh kızlar maşallah nasıl yetişiyorsunuz bu kadar kişiyi yemeğe almaya yaa. ben daha sadece annemleri aldım dahada kimseyi almam ramazan bitti zaten. onlarada mercimek çorba, karnıyarık,pilav,fırında baharatlı patates,salata yapmıştım annemde barbunya getirmişti. kendimi çok yormamıştım yani.
ahsencim sen neler yaptın arkadaşlarına??
islim kebabını yapmayı hiç denemedim eşim patlıcanı pek severek yemez o yüzden hiç patlıcanlı şeyler yapmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?