Eylül dostluğumuza burada devam (:

Ramazanda kendimize nerdeyse hiç yemek yapmadım, ya bi yerlere gittik, yada ben misafir çağırdım.. Son misafirimde perş. gelecek..Çarş. şirket yemeği var, cumada bayramlık bişeyler bakmaya gideriz, o günde dışarda yeriz..

eşin inşaat mühendisimi?

bizim artık bitti hamile arkadaşım belki gelir tiramisu yap diyordu hala yapcam
ben bayram da bişey almıcam ya zaten burda yokuz

daphnecim kat mülkiyetli değildir hisseli tapudur dicem ama ona hiç kredi verilmez biraz sorunlu galiba orası

Siz tatile gidecektiniz dimi? Bende zaten illa almak için değilde, beğenirsem bir elbise almak istiyorum..

kimse yok bayram da bizde annem,teyzem,biz ananemin yanına gidicez çınarcıpa
nişanlıyken falan gittik almaya o niyetle gidiyorum ya hiç bir şey bulamıyordum şimdi de hiç bakmıyorum bile

Eşim iki haftadır yoğun tempoda çalışıyor akşamları yemeğe gelemiyor bende kendime göre bişeyler yapıyorum bugünde çok yorgun hissediyorum kendimi evime gidip koltuğumda uzanmak istiyorum sadece

kızlar bi taraftan face ye foto yüklüyorum dün arkadaşlarla çok eğlendik biz 3 eski arkadaşız liseden kalma ve o kadar şanslıyız ki sanki eşlerimiz bizden daha eski çocukluk arkadaşı gibiler süper anlaşıyolar hep bir araya geliince oyun oynarız tabu,jenga,okey.....artık yeni arayışlar içindeyiz gülmece peşindeyiz kocalarımıza sandalye kapmaca oynattık akşam ama gülmekten resmen çatladık nasıl kıvırmalar oynamalar hem foto çektim bol bol hem video çektik tabi çok rezil fotolar da var içinde hepsini koyamadım ama uygun olanları aktardım şimdi onları yüklerken bile gülmekten alamıyorum kendimi...

kimse yok bayram da bizde annem,teyzem,biz ananemin yanına gidicez çınarcıpa
nişanlıyken falan gittik almaya o niyetle gidiyorum ya hiç bir şey bulamıyordum şimdi de hiç bakmıyorum bile

benimde 1 haftalık tatilim kaldı, 3-4 günlüğüne bozcaada tarafına gitmek istiyorum, güzel olduğunu duyuyorum son zamanlarda..

benimde 1 haftalık tatilim kaldı, 3-4 günlüğüne bozcaada tarafına gitmek istiyorum, güzel olduğunu duyuyorum son zamanlarda..

1 haftam daha kalacak ama onu nasıl kullanırız bilmiyorum belki kışın kafa izni olarak alırız
gerçi buda öyle olacak ama havuza gideriz diyorduk . evde bütün gün dinlenip yatıcaz planımız bu

kızlar eve bi geldim oturma odamın penceresini açık bırakıyorum hava alsın diye, üst kattakiler kabak çekirdeği yemişler paketin içinde kabuklarıyla beraber atmışlar aşağı benim eve girmiş yere dağılmış kabuklar. ayy nasıl sinir oldum milletin pis kabuklarını temizlemek zorundamıyım

Bir poşete doldur çık yukarı kendilerine iade et. Ben olsam öyle yapardım. Sinir oluyorum böyle insanlara. Çöp dururken neden sokağa atma gereksinimi duyarlar.

siniri bozucu canım biliyorum benzerleri benmde başıma geldi dapne ye katılıyorum çık sor utansınlar pis insanlar

kızlar çok mutsuzum o kadar moralim bozuk ki.Eşimle kavga ettik.Ben ehliyet almak istiyordum.Aaraba çalışmamız gerekiyor.Kızlar ne zaman ben soför koltuğuna geçsem bir kavga.Aslında kötü kullanıyorum da denemez.Vites geçişlerinde ayaklarımın hareketine kadar inceliyor.Akşamüstü araba çalıştık.Vites düşürürken gaza basma diyor.Basmadım diyorum.Ayağını gazın üstünde tutma diyor.kızlar mübarek ramazan gününde 50 kre yemin ettirdi bana.'Basmadım 'diye.Neyse karışık yazmayayım,çok kötü kavga ettik.O kadar kırgınım ki.Bu durumlarda annemlerin evini çok özlüyorum.Ters bi kelimede onların dil yarası geçiyordu.Ama eşin yarattığı yara geçmiyor.

şuan o kadar soğuğum ki herşeyden.O kadar yaralıyım ki.Ağlayarak yazıyorum bunları.birbirimize sanki yabancılarmışız gibi bağırdık.lanet olsun arabası.İmkanım olsa da binmesem bi daha o arabaya

Son düzenleme:

üzülme canım ya eşin panik galiba biraz bide erkeklerin arabası çok kıymetli oluyor ondan öle davranmıştır istemsiz olmuştur bence hatasını anlar merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…