- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.001
aynen ya cuma gece yaptım bi kısmını sabah erken kalkmamak için güllaç ve çorbamı
cumartesi 1:30da telefona kalktım kalan yemeğimi mezelerimi yaptım ve hiç oturmadan geldi misafirler o kadar uzun sürdü bi arad markete gittik geldik
kayınvalidemler bizde kalınca sahile gezmeye indik sahura kadar da oturduk. ertesi gün 2:30da kalktım.vucudum iflas etmiş hiç ses bile duymamışım :)
akşam için yine girdim mutfağa eksik yemeklerimi yapmayasaat 12 de ancak oturdum. sahura kadar yine uyuyamadım sersem gibiyim
Daphnecim inşallah gönlünüze göre güzel bir ev bulursunuz iyice araştırmadan ev almaya kalkmayın biz bir aydır baktık kaç tane ev gezdik,ama içimize sinen bir ev olmadı doğrusu bir tane beğenmiştik sonunda oda eşim zemin etütüne baktırdı tanıdığı vardı içine sinmemiş olmaz bu ev dedi,biz evleri gezdirirlerken işte şu malzeme bu malzeme kullanıldı diyorlar göz boyamaya çalışıyorlar eşimse binanın yapılışı ile ilgili bilgiler sorunca hepsi hönk cevap veremiyorlar doğru düzgün eşimde vazgeçti gene ara ara bakıyoruz geç olsun ama temiz olsun diyoruz,sizde dikkat edin bakarken falan ev almak kolay olmuyor canım
Ramazanda kendimize nerdeyse hiç yemek yapmadım, ya bi yerlere gittik, yada ben misafir çağırdım.. Son misafirimde perş. gelecek..Çarş. şirket yemeği var, cumada bayramlık bişeyler bakmaya gideriz, o günde dışarda yeriz..
eşin inşaat mühendisimi?
bizim artık bitti hamile arkadaşım belki gelir tiramisu yap diyordu hala yapcam
ben bayram da bişey almıcam ya zaten burda yokuz
daphnecim kat mülkiyetli değildir hisseli tapudur dicem ama ona hiç kredi verilmez biraz sorunlu galiba orası
Siz tatile gidecektiniz dimi? Bende zaten illa almak için değilde, beğenirsem bir elbise almak istiyorum..
Yok bebişim makina mühendisi,inşaat mühendisi arkadaşları var birde belediyede tanıdık varmış sordurdu
kimse yok bayram da bizde annem,teyzem,biz ananemin yanına gidicez çınarcıpa
nişanlıyken falan gittik almaya o niyetle gidiyorum ya hiç bir şey bulamıyordumşimdi de hiç bakmıyorum bile
benimde 1 haftalık tatilim kaldı, 3-4 günlüğüne bozcaada tarafına gitmek istiyorum, güzel olduğunu duyuyorum son zamanlarda..
kızlar eve bi geldim oturma odamın penceresini açık bırakıyorum hava alsın diye, üst kattakiler kabak çekirdeği yemişler paketin içinde kabuklarıyla beraber atmışlar aşağı benim eve girmiş yere dağılmış kabuklar. ayy nasıl sinir oldum milletin pis kabuklarını temizlemek zorundamıyım
kızlar eve bi geldim oturma odamın penceresini açık bırakıyorum hava alsın diye, üst kattakiler kabak çekirdeği yemişler paketin içinde kabuklarıyla beraber atmışlar aşağı benim eve girmiş yere dağılmış kabuklar. ayy nasıl sinir oldum milletin pis kabuklarını temizlemek zorundamıyım
kızlar çok mutsuzumo kadar moralim bozuk ki.Eşimle kavga ettik.Ben ehliyet almak istiyordum.Aaraba çalışmamız gerekiyor.Kızlar ne zaman ben soför koltuğuna geçsem bir kavga.Aslında kötü kullanıyorum da denemez.Vites geçişlerinde ayaklarımın hareketine kadar inceliyor.Akşamüstü araba çalıştık.Vites düşürürken gaza basma diyor.Basmadım diyorum.Ayağını gazın üstünde tutma diyor.kızlar mübarek ramazan gününde 50 kre yemin ettirdi bana.'Basmadım 'diye.Neyse karışık yazmayayım,çok kötü kavga ettik.O kadar kırgınım ki.Bu durumlarda annemlerin evini çok özlüyorum.Ters bi kelimede onların dil yarası geçiyordu.Ama eşin yarattığı yara geçmiyor.
şuan o kadar soğuğum ki herşeyden.O kadar yaralıyım ki.Ağlayarak yazıyorum bunları.birbirimize sanki yabancılarmışız gibi bağırdık.lanet olsun arabası.İmkanım olsa da binmesem bi daha o arabaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?