Eylül dostluğumuza burada devam (:

Sağol tatlım.Ama o kadar küçük bir meseleden o kadar büyük bir kavga çıktı ki.Çok mutsuzum şuan.Senin sınavın nasıl geçti?İinşallah atanırsın canım.Kpss den çekmeyen kalmamıştır herhalde

evet doğru hatırlıyorsun, çevre mühendisiyim hanzadecim, benim var o belgem ve şu an baktığım bir yer var. ama şöyle oluyor eğer hiçbiryerde çalışmıyorsan 5 tane istasyona bakabiliyorsun, eğer başka işyerinde çalışıyorsan sadece 1 istasyona bakabiliyorsun. aslında bana bikaç istasyondan daha teklif gelmişti ama olurda bi işe girerim diye kabul etmemiştim. halada öyle başka işe girerim diye istemiyorum, bu bir taneylede 4 yıldır çalışıyorum. her ay düzenli vermesede biriktirip toplu ödüyor, alacağım kalmıyor çok şükür ama verene kadarda çatlatıyor insanı. birde her istasyon 6 gün değil 30 günden yatırmak zorunda sigortanı, iki yıldır böyle değişti. ama çoğu bilmiyor bunu, benimki 30 günden yatıyor.

Hayır canım aynen böyle söyledi. Anlamadık bizde antin kuntin işler. Benim bildiğimde %75 ini banka verir. Üzerinide kapatmak için ihtiyaç kredisi çekersin. Güven vermedi. Bina çok eskiydi.

daphne şimdi kredi olaylarında şöyle birşey var eğer o apt.daki diğer dairelerin çoğu evlerini krediyle almışsa bankanın size vereceği kredi miktarı azalıyor. mesela bir aptda 10-12 daire var ve hiçbiri krediyle almamış da hepsi peşin almışlarsa, o zaman siz %100'üne bile kredi çekebiliyorsunuz. sanırım sizin alacağınız apt yeni ve çoğu dairesi satılmış. yani bankalar aynı aptdaki tüm dairelere birden kredi vermiyor, versede azalıyor miktar arttıkça, yani ben böyle biliyorum.

mavi superisi genellikle araba kullanmayı öğretme sırasında eşler hiç anlaşamıyor, benim babamda annemle çok kötü kavga etmişti annemde o gün bu gündür bir daha kullanmadı arabayı. babamın bağırması aklına geliyor panik oluyormuş. etrafımızdaki çoğu kişide eşinden öğrenemedi bu kavgalar yüzünden.

bizde tam tersi oldu, nişanlıyken ve evlendikten sonra ben eşime öğrettim araba kullanmayı, ama çok kavgalar ettik (bağıran bendim genellikle ) ben babamdan çok iyi öğrendim. sonrada işlerim hep arabayla olduğu için ilerlettim. tanıdıklarımız benim sürümüşü hep çok beğenirler, kaç kişi ders vermemi istiyor. aynı şehirde olsak sanada öğretirdim bak

üzülme inşallah barışırsınız eşinle.

mavisuperisi üzülme canım herkes bi şekilde tartışıyor eşiyle farklı sebeplerden gayet normal ve özellikle konu araba kullanmaksa erkekler çok tahammülsüz oluyor o yüzden kadınlar eşlerinden araba kullanmayı öğrenmek yerine arkadaşlarını tercih ediyor sen dua et ehliyet kursuna gidiyosun arkadaşımın eşi benim ehliyetim var kullanıyorum işte ne gerek var diye arkadaşıma ehliyet aldırtmıyor ne sinir bozucu di mi çünkü tam bi araba delisi sürekli arabaya bşyler yaptırıyo modifiye ne o öyle serseri arabası gibi evli barklı adamsın artık...

landfloves sözleşmemiz var 6 gün geliyo diye onun için 6 gün bildiriyoruz 4 yere daha bakıyodu ve sabit çalıştığı bir yer vardı üstelik sonra yurt dışına çıktı 1 seneden fazla orda dil öğrenmek için kaldı yüzünü bile görmedik ama tıkır tıkır parasını gönderdik bizim şirket ödemelerini zamanında yapar her konuda o konuda çok dürüstler şimdi kendine şirket kurdu bu ay sigorta çıkışı yaptım artık makbuz kesecek bence sende 5 yer daha bul nasılsa sigortan var girdiğin yere de sigorta yaptırtma onun yerine parasını al

günaydın herkese;
superisi sıkma canını benm eşimde sinirlidir öyle konularda hatta çok sakin bi arkadaşımız var o bile eşine öğretirken sinirlernmiş çok sabırlı olmak lazım yanındakine ama samimiyet derecesi nekadr fazlaysa sabır da okadar az olur herşeyde oldğu gibi.en iyisi kurs sen kursa devam et eşinle hiç uğraşma.bikeresinde bana da hadi bin göstereyim dedi daha 5dk. geçmeden dur yapma etme diye bağırmaya başladı bende indim bidaha da sürmem dedim.şimdi öğrenmen lazım bayramdan sonra kursu ara akşam üstleri ders al eve gidiş gelişlerde sen kullan dedi kendimi geliştrince araba alıcakmış 2006dan beri ehliyetim var ama o yıldan beri bidaha kullanmışlığım yok ara vermek cesaretimi kırdı benm ancak bi kurstan ders alırsam kazanırım o cesareti yoksa öyle bağırış çağırışla vazgeçer bidaha da denemem.

Günaydın kızlar, kadir gecemiz mübarek olsun.
Mavi su perisi hiç canını sıkma. Erkekler böyle bizi kırıyorlar. Biz üzülüp kendimizi heba ediyoruz. Sonra gelip özür dilediklerinde her şeyi unutuyoruz. Üzüldüğümüz yanımıza kar kalıyor. Türk erkeğinin gereksiz olayları büyütmede üzerine yok zaten. Akşama özür diler senden.
Kızlar bu arada benim bir teyzem var. 5 tane oğlu var. Hepsi evli. O yüzden o bize bizde ona çok düşkünüzdür. Akşam aradı iftara çağırdı kızkardeşlerimle oradaydık. İftardan sonra balkonda çay - tatlı keyfi yaptık. Perşembe günü içinde sözleştik. Dışarıda iftar yapacağız. Annem kadar hakkı vardır üzerimizde. Çok güzeldi akşam. 11 geçiyordu eve geldiğimde. Eşimede yemek hazırlamış koymuştu.

Kızlar birde benim bir sorunum var. Şimdi benim annem ve kız kardeşim benim koyduğum yumuşatıcının yarısı kadar yumuşatıcı koyarlar makinelerine ama günlerce çıkmaz kokusu. Benim ne kadar koyarsam koyayım neredeyse hiç kokmaz. Hatırlarsanız yumuşatıcı konusunda sizede danışmıştım burada. Sorunun yumuşatıcıdan kaynaklandığını düşünüyordum ama öyle değil. Ne yapacağımı şaşırdım. Kullanma kılavuzunu baştan sona okudum. Nette araştırma yaptım ne yaptıysam olmadı. Sorun ne anlayamadım. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?

kadir gecemiz mübarek tüm dualarımız kabul olsun kızlar....

daphnecim nasıl yani yıkadıktan sonra kokuyo ama çabuk mu geçiyo kokusu yoksa kokmuyo mu hiç

canım acba ilave durulama filan mı yapıosun ondan olabilir belki

kadir gecemiz mübarek tüm dualarımız kabul olsun kızlar....

daphnecim nasıl yani yıkadıktan sonra kokuyo ama çabuk mu geçiyo kokusu yoksa kokmuyo mu hiç

Canım yıkandıktan sonra makinadan çıkarırken azda olsa kokusu oluyor ama kuruduktan sonra gidiyor tüm koku.

canım acba ilave durulama filan mı yapıosun ondan olabilir belki

Yok canım ya. Olmadı akşama servis çağıracağım.

Canım yıkandıktan sonra makinadan çıkarırken azda olsa kokusu oluyor ama kuruduktan sonra gidiyor tüm koku.

bazen dışarıda kuruttuğunda ve uzun süre kurutmak için kaldığında kokusu gidebiliyo. Benimde istediğim gibi kokmuyo ya, yanına yaklaşınca kokuyoda,bazı insanlar var çarşıda filan yanlarından geçerken bile yumuşatıcı kokuyolar. acaba çokmu koyuyolar onlar ?

makinanın markası ne canım bi de ben artık konsantre yumuşatıcı kullanıyorum diğerleri kuruyana kadar koku gidiyo sen ne kullanıyosun
önceden benim de kokusu pek kalmıyodu şimdi konsantre kullanıyorum haftalar bile geçse kıyafeti dolaptan çıkarıp giyindiğimde kokuyo

Son düzenleme:

Canım ben hiç dışarıda kurutmam çamaşırlarımı. Zaten balkonumda kapalı.

Konsantrede kullandım bana mısın demiyor. Makinem elektrolüx.

daha önce elektrolux kullanan duymadım o yüzden fikrim yok en iyisi servis çağır o zaman

canım kullandığın makine gayet güzel

Canım biz çok araştırdık alırken. Özellikle eşim ama neden böyle oluyor anlamadım. Şimdi bir yerde okudum. Yumuşatıcı bölmesinin bir ayarı varmış. Onun ayarlanması gerekiyormuş o yüzden koku sorunu yaşıyor olabilirim. Bu gün ararım servisini. Akşama gelsinler bakalım ne diyecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…