- 29 Eylül 2010
- 716
- 51
- 123
- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.021
landfloves sen çevre müh.okumuştun değil mi??
sorumlu müdürler oluyo sen de yapabiliyo musun mesela bütün benzin benzin istasyonlarında zorunlu bizim de anlaşmalı olduğumuz bir bayan var bu bölümden mezun sözleşme yaptık yılda 1 kere yüzünü görüyoruz o da sözleşme yenilemek için aylık 250-300 alıyolar 6 gün sigortalı görünüyorlar 4 ya da 6 şirketle çalışabiliyolar en fazla ama onun haricinde sabit bi işte de çalışabiliyorlar
Hayır canım aynen böyle söyledi. Anlamadık bizde antin kuntin işler. Benim bildiğimde %75 ini banka verir. Üzerinide kapatmak için ihtiyaç kredisi çekersin. Güven vermedi. Bina çok eskiydi.
canım acba ilave durulama filan mı yapıosun ondan olabilir belkiGünaydın kızlar, kadir gecemiz mübarek olsun.
Mavi su perisi hiç canını sıkma. Erkekler böyle bizi kırıyorlar. Biz üzülüp kendimizi heba ediyoruz. Sonra gelip özür dilediklerinde her şeyi unutuyoruz. Üzüldüğümüz yanımıza kar kalıyor. Türk erkeğinin gereksiz olayları büyütmede üzerine yok zaten. Akşama özür diler senden.
Kızlar bu arada benim bir teyzem var. 5 tane oğlu var. Hepsi evli. O yüzden o bize bizde ona çok düşkünüzdür. Akşam aradı iftara çağırdı kızkardeşlerimle oradaydık. İftardan sonra balkonda çay - tatlı keyfi yaptık. Perşembe günü içinde sözleştik. Dışarıda iftar yapacağız. Annem kadar hakkı vardır üzerimizde. Çok güzeldi akşam. 11 geçiyordu eve geldiğimde. Eşimede yemek hazırlamış koymuştu.
Kızlar birde benim bir sorunum var. Şimdi benim annem ve kız kardeşim benim koyduğum yumuşatıcının yarısı kadar yumuşatıcı koyarlar makinelerine ama günlerce çıkmaz kokusu. Benim ne kadar koyarsam koyayım neredeyse hiç kokmaz. Hatırlarsanız yumuşatıcı konusunda sizede danışmıştım burada. Sorunun yumuşatıcıdan kaynaklandığını düşünüyordum ama öyle değil. Ne yapacağımı şaşırdım. Kullanma kılavuzunu baştan sona okudum. Nette araştırma yaptım ne yaptıysam olmadı. Sorun ne anlayamadım. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?
kadir gecemiz mübarek tüm dualarımız kabul olsun kızlar....
daphnecim nasıl yani yıkadıktan sonra kokuyo ama çabuk mu geçiyo kokusu yoksa kokmuyo mu hiç
canım acba ilave durulama filan mı yapıosun ondan olabilir belki
Canım yıkandıktan sonra makinadan çıkarırken azda olsa kokusu oluyor ama kuruduktan sonra gidiyor tüm koku.
Yok canım ya. Olmadı akşama servis çağıracağım.
Canım yıkandıktan sonra makinadan çıkarırken azda olsa kokusu oluyor ama kuruduktan sonra gidiyor tüm koku.
Yok canım ya. Olmadı akşama servis çağıracağım.
bazen dışarıda kuruttuğunda ve uzun süre kurutmak için kaldığında kokusu gidebiliyo. Benimde istediğim gibi kokmuyo ya, yanına yaklaşınca kokuyoda,bazı insanlar var çarşıda filan yanlarından geçerken bile yumuşatıcı kokuyolar. acaba çokmu koyuyolar onlar ?
makinanın markası ne canım bi de ben artık konsantre yumuşatıcı kullanıyorum diğerleri kuruyana kadar koku gidiyo sen ne kullanıyosun
önceden benim de kokusu pek kalmıyodu şimdi konsantre kullanıyorum haftalar bile geçse kıyafeti dolaptan çıkarıp giyindiğimde kokuyo
Canım ben hiç dışarıda kurutmam çamaşırlarımı. Zaten balkonumda kapalı.
Konsantrede kullandım bana mısın demiyor. Makinem elektrolüx.
canım kullandığın makine gayet güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?