Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın fıstıklar, Hayırlı kandiller...

daphe, benimde yumusatıcı kokusu kalmıyor pek çamaşırlarımda canım. Ama yumuşak oluyor :)

mavisuperisi, kafana takma canım ya.araba konusu hep sorun. Bende babamla ehliyeti aldıktan sonra denemiştim.Babam bana bir bağırdı, önce kumlara daldım sonra arabaya :) Çarptığım arabadaki amcanın tansiyonu çıkmıştı,çok korkmuştum.

Eşim banada diyor, gel birlikte çalışalım yaparsın diye ama bakalım. Olmazsa ben tekrardan direksiyon dersi alcam.Korkuyu atmam lazım.Eşle babayla olcak gibi değil.

Çamaşırlarım yumuşak o konuda sorun yok...

çağır bakalım belki de yapılmayan bişeyler vardır düzeltirler

Ramazan ayı bitiyor ; fitrelerinizi unutmayın kızlar

Dün LCW şort aldım tül pilleli int falan resmini bulamadım 10 TL inanılmaz ucuzluk var shopingfest olduğu için her yer % 50 ve % 70 indirim de çok gezemedim ama
baktıklarıma da aman ihtiyacım yok ki diyip geçtim.

Daphne gerçi okumuşsun klavuzunu ama bazı makinelere yumuşatıcıyı en son suyunda eklerler yani en baştan değilde tam o sırada ekleyip yumuşatıcılı suda bi süre bekletirler ozaman çok daha güzel kokuyormuş ve daha da yumuşak oluyormuş yengem genelde öyle yapar bende ondan duymuştum.

Şimdi servisle görüştüm. Onlarda böyle söylediler. Onuda deneyeceğim olmazsa geliriz dedi kız.

kızlar dün ne oldu eve girdim arkadan kapı gelen yönetici abla var çok iyi biri bi onu tanıyorum zaten neyse pazar günü misafirim vardı ya çok gürültü yapmışız bütün apartman hatta yan binadan bile şikayete gelmişler sinir oldum 2 kişiyiz çalışıyoruz hiç sesimiz çıkmıyo ayda yılda bir biraz sesimiz çıkmış ne var yani o da çok güldük hep kahkaha seslerimizdi hani müzik açmış filan olsak tamam üstelik misaifr gece 12 de gitti çok geç saat değildi yani bizim üst katımızdakiler hergün tavanı tepemize indiriyolar bşy demiyoruz üsütmüzdeki 2 dairenin klimasının suyu yaz geldiğinden beri benim camın mermerin damlıyo kafamı camdan uzatamıyorum yine bşy demedik huzursuzluk olmasın diye bi de daha önce söylemiştim çerez yemişler kauklarını bi attılar otururken hepsi camdan içeri girdi üstümüze maalesef kimden geldiğini çözemediğim için bşy diyemedim ona da ....bi daha gürültü yaparsak rahatsız olanlar kapıma gelsin ben onlara sorarım ...yönetici sen sessiz birisin biliyorum ama ben yöneticiyim diye bugün herkes bana geldi toplantı yap söyle dedi diyo o da bunun için toplantı yapmak istememiş geldi uyardı beni
bugün eşim yukardaki 2 daireye çıkıp klimaları için uyaracakmış öyle dedi madem öyle ben de katlanmak zorunda değilim diyo çünkü tam apartmandan çıkarken kafamıza damlıyo hep

sende o zaman bundan sonra onları şikayet et

terbiyesiz insanlara bak ya, önce kendilerine baksınlar.Bence de gidin söyleyin o zaman klima suyunu canım.

sende o zaman bundan sonra onları şikayet et

öyle olacak bundan sonra tamam çok gürültü yapmamak lazım apt.da oturuyoruz sonuçta ama gerçekten sorun olacak bşy yapmıyoruz bizim hep misfirlerimiz giderken çok gürültü oluyomuş apt kapısının sesinden rahatsız oluyolarmış napiim misafirleri erkenden evden mi kovayım ne saçma eltimler gelince genelde gece 1-2 gibi giderler çocuk bazen ses çıkarabiliyor ama çocuk naapalım elimizden bşy gelmez ki o da çok huysuz değil en fazla çocuğun konuşma sesi çıkar ağlamaz bağırmaz yani

bizim üst katta bir çocuk var bildiğin koşturunca sanki beynimizde koşuyor. inanılmaz gürültü çıkıyor. ama daha hiç şikayet etmedik.
allah var onlar da bizden hiç şikayetçi olmadı yemek odasında olunca inanılmaz ses gidiyor apartman boşluğundan,bizim neredeyse hafta da 1 gece mutlaka misafirimiz oluyor evde kuduruyoruz onlarda ses çıkartmıyor.
apartman 5 katlı sadece üst katımızdakileri tanıyorum ama diğerlerini hiç tanımam.
ilk taşındığımızda baktım apartman boşluğundan halı sirkeliyorlar , öyle bir bağırdım ki hiç biri şimdi 1 çöp atamıyor. göster dişini sana ona göre davransınlar

Bende boyamak istiyorum geçenkış çok sevdiğim kotpantolonuma çamaşır suyu sıçratmışım giyemiyorum öylece duruyo atmaya da kıyamadım.

kot değilde keten gömlek ve pantolonumu boyamıştım..

siyah kumaş pantaolunumu ve tişörtümü boyamıştım ama kot boyanıyor mu ki

Kızlar eşimin mangodan aldığı pantolon biraz önce çamaşır suyu oldu. Ne yapacağımı şaşırdım ya. ÇOkda severim bu pantolonu. Sanırım yapılacak çok bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…