- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.041
günaydın fıstıklar, Hayırlı kandiller...
daphe, benimde yumusatıcı kokusu kalmıyor pek çamaşırlarımda canım. Ama yumuşak oluyor :)
mavisuperisi, kafana takma canım ya.araba konusu hep sorun. Bende babamla ehliyeti aldıktan sonra denemiştim.Babam bana bir bağırdı, önce kumlara daldım sonra arabaya :) Çarptığım arabadaki amcanın tansiyonu çıkmıştı,çok korkmuştum.
Eşim banada diyor, gel birlikte çalışalım yaparsın diye ama bakalım. Olmazsa ben tekrardan direksiyon dersi alcam.Korkuyu atmam lazım.Eşle babayla olcak gibi değil.
Canım biz çok araştırdık alırken. Özellikle eşim ama neden böyle oluyor anlamadım. Şimdi bir yerde okudum. Yumuşatıcı bölmesinin bir ayarı varmış. Onun ayarlanması gerekiyormuş o yüzden koku sorunu yaşıyor olabilirim. Bu gün ararım servisini. Akşama gelsinler bakalım ne diyecekler.
Daphne gerçi okumuşsun klavuzunu ama bazı makinelere yumuşatıcıyı en son suyunda eklerler yani en baştan değilde tam o sırada ekleyip yumuşatıcılı suda bi süre bekletirler ozaman çok daha güzel kokuyormuş ve daha da yumuşak oluyormuş yengem genelde öyle yapar bende ondan duymuştum.
kızlar dün ne oldu eve girdim arkadan kapı gelen yönetici abla var çok iyi biri bi onu tanıyorum zaten neyse pazar günü misafirim vardı ya çok gürültü yapmışız bütün apartman hatta yan binadan bile şikayete gelmişler sinir oldum 2 kişiyiz çalışıyoruz hiç sesimiz çıkmıyo ayda yılda bir biraz sesimiz çıkmış ne var yani o da çok güldük hep kahkaha seslerimizdi hani müzik açmış filan olsak tamam üstelik misaifr gece 12 de gitti çok geç saat değildi yani bizim üst katımızdakiler hergün tavanı tepemize indiriyolar bşy demiyoruz üsütmüzdeki 2 dairenin klimasının suyu yaz geldiğinden beri benim camın mermerin damlıyo kafamı camdan uzatamıyorum yine bşy demedik huzursuzluk olmasın diye bi de daha önce söylemiştim çerez yemişler kauklarını bi attılar otururken hepsi camdan içeri girdi üstümüze maalesef kimden geldiğini çözemediğim için bşy diyemedim ona da....bi daha gürültü yaparsak rahatsız olanlar kapıma gelsin ben onlara sorarım ...yönetici sen sessiz birisin biliyorum ama ben yöneticiyim diye bugün herkes bana geldi toplantı yap söyle dedi diyo o da bunun için toplantı yapmak istememiş geldi uyardı beni
bugün eşim yukardaki 2 daireye çıkıp klimaları için uyaracakmış öyle dedi madem öyle ben de katlanmak zorunda değilim diyo çünkü tam apartmandan çıkarken kafamıza damlıyo hep
Kızlar kot pantolon boyatmayla ilgili bilgisi olan var mı
kızlar dün ne oldu eve girdim arkadan kapı gelen yönetici abla var çok iyi biri bi onu tanıyorum zaten neyse pazar günü misafirim vardı ya çok gürültü yapmışız bütün apartman hatta yan binadan bile şikayete gelmişler sinir oldum 2 kişiyiz çalışıyoruz hiç sesimiz çıkmıyo ayda yılda bir biraz sesimiz çıkmış ne var yani o da çok güldük hep kahkaha seslerimizdi hani müzik açmış filan olsak tamam üstelik misaifr gece 12 de gitti çok geç saat değildi yani bizim üst katımızdakiler hergün tavanı tepemize indiriyolar bşy demiyoruz üsütmüzdeki 2 dairenin klimasının suyu yaz geldiğinden beri benim camın mermerin damlıyo kafamı camdan uzatamıyorum yine bşy demedik huzursuzluk olmasın diye bi de daha önce söylemiştim çerez yemişler kauklarını bi attılar otururken hepsi camdan içeri girdi üstümüze maalesef kimden geldiğini çözemediğim için bşy diyemedim ona da....bi daha gürültü yaparsak rahatsız olanlar kapıma gelsin ben onlara sorarım ...yönetici sen sessiz birisin biliyorum ama ben yöneticiyim diye bugün herkes bana geldi toplantı yap söyle dedi diyo o da bunun için toplantı yapmak istememiş geldi uyardı beni
bugün eşim yukardaki 2 daireye çıkıp klimaları için uyaracakmış öyle dedi madem öyle ben de katlanmak zorunda değilim diyo çünkü tam apartmandan çıkarken kafamıza damlıyo hep
sende o zaman bundan sonra onları şikayet et
Kızlar kot pantolon boyatmayla ilgili bilgisi olan var mı
öyle olacak bundan sonra tamam çok gürültü yapmamak lazım apt.da oturuyoruz sonuçta ama gerçekten sorun olacak bşy yapmıyoruz bizim hep misfirlerimiz giderken çok gürültü oluyomuş apt kapısının sesinden rahatsız oluyolarmış napiim misafirleri erkenden evden mi kovayım ne saçma eltimler gelince genelde gece 1-2 gibi giderler çocuk bazen ses çıkarabiliyor ama çocuk naapalım elimizden bşy gelmez ki o da çok huysuz değil en fazla çocuğun konuşma sesi çıkar ağlamaz bağırmaz yani
kot değilde keten gömlek ve pantolonumu boyamıştım..
siyah kumaş pantaolunumu ve tişörtümü boyamıştım ama kot boyanıyor mu ki
Bende boyamak istiyorum geçenkış çok sevdiğim kotpantolonuma çamaşır suyu sıçratmışım giyemiyorum öylece duruyo atmaya da kıyamadım.
Kuru temizleme firmasıyla görüştüm. Ton farkı olabilir diyor. Boyası akarmı acaba?
Kuru temizleme firmasıyla görüştüm. Ton farkı olabilir diyor. Boyası akarmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?