Günaydın herkese
Kadir geceniz mubarek ve dualarınız kabul olsun inşallah.
Dünde eşimle feci kavga ettik. Hala etkisi üzerimde atlatamadım...çok midem bulanıyodu. Evde yemek namına hiç bişey hazırlıyamıyorum malum. Bekledim kalksında bişeler hazırlasın da yiyelim neyse kalktı ben tost yapıcam sende yer misin dedi? hiç sormak yok bu saate kadar bişeler yedin mi diye ki zaten ben peynir türevlerini tiksindiğim için yiyemiyorum bana tost yermisin diye soruyo bildiği halde...ben de yok yiyemiyorum biliyosun dedim ondan ses yok gitti kerndi karnını doyurmaya. Ben de zavallı gibi mecburiyetten banada yap bari dedim bi umut dernicem artık... ikinci ısırığı almamla koşup çıkartmam bir oldu. Tabi yiyemedim geçtim yatağa uzandım ama midem felaket sürekli öğürüyorum mide boş olduğu için de hiç bişey çıkmıyo rahatlayamıyorum. Artık bisküvi, ceviz, üzüm felan yiyeyim dedim atıştırdfım onları. Benim kocam hiç yanıma gelmedfi bile. O sırada annem aradı her sabah ararım aramadım fırsat olmadı o merak etmiş, Yanındada babam. Kızım ettin mi kahvaltını, bal yedin mi? pekmezini unutma sakın diyo ama benim yaşlar gözümden akıyo... annecim 10 gün kaldığımda ne istediysem, ne seviyosam yapar getirirdi. Şimdiyse adamın keyfine mecburmuşum gibi hissettim öyle zoruma gitti ki. Tutamadım kendimi ağladım bi güzel, çok korktu zavallı annemm. Bu sefer mide bulantılarım beni yıprattı dedim sabahtan beri kusuyorum ondan sinirim bozuk dedim ki zaten gerçektende öyle artık yıprandım bu durumdan. Eşimin ilgisizliğide üzerine geldi. Babam aldı noldu bişeymi var söylemediğin kızım dedi. Eşimi sordu nerde dedi bende olumsuz bişe düşünmesinler diye duşa girdi baba dedim. Anneni göndereyim dedi yarın ben istemedim çünkü babamında sık kontrolleri var yalnız kalmasını istemiyorum evde... o sırada eşim geldi ağlayıp babamla, konuştuğumu görünce şaşırdı. Bende bu sefer eşim yalnış düşünmesin diye a bak e... de geldi şimdi dedim. Istedi konuştular biraz. Ikiside çok sever birbirlerini. Babam demiş ki bak yavrum senin işin ağır biliyortum gecen yok gündüzün yok. Sofistike de orda biliyosun ne kadar zorlandığını, durumunu...senin haberin yok kızım ağlıyo olacak işmi. Ben şuanda çok üzüldüm bilesin. Ben sana güveniyorum al konuş ne sıkıntısı var kızımın mide bulantısımı yoksa başka bişey mi? Diye imalı konuşmuş. Tabi bu konuşmayı gece barıştıktan sonra anlattı eşim bana. Allah tel kapandı eşim tabi sinir küpü. Derdin ne senin, noldu şimdi sana ne ağladın o kadar diye bana bağırmalar... bende tabi içimi döktüm bi güzel. Bayağı bağrıştık. Bende artık yorgun düştüm uzandım yatağa uyumuşum... uyandığımda. Hala yanımdaydı saçımı okşuyodu ben tabi tavan yapmış hormonlarım sayesinde bi daha ağlama krizi:) bu sefer sakin sakin konuştuk. O da haklı bi yerde. Ben çok hassasım ama o da çok kazma bu ortak noktada birleştiik. Benim gözler şiş zorla dışarı çıkardı yemek yedik sonunda, alışveriş yaptık gezdik biraz. Bu olay beni çok rahatlattı kızlar ya garip ama böyle gerçekten...