Eylül dostluğumuza burada devam (:

ooo ben ikinciye yıkıcam halılarımı salon halım 2 tane 2 sini de yıkamıştım 1 ini kullanıyorum malum yaz pencereler açık ve düz beyaz halı eylülde tekrar yıkarım kışın ikisi de temiz olur diğerlerini sermedim yıkanabilir yolluklardan serdim annemden alıp makinada yıkayıp anneme geri veririm kurban bayramında yıkadıklarımı sererim belki fayansları tekrar yıkarım yani duvarları mutfak dolabımı ve buzdolabımı tatil dönüşü silicem zaten ara ara temizliyorum dip köşe yapıyorum çok beklemeden yaparsam daha iyi oluyo

ben halıları kaldırdım canım zaten bayadır sermiyorum sana çok misafir geliyo onun için daha çok kirlenmiştir benimkine nazaran bize bi annemler geldi geçen bazende apartmandakiler o kadar

evet gelenim çok oluyo ama ben halıları yıkadım 1 hafta sermedim halısız çok kirleniyo ya her gün eve gidip yer siliyodum

bugün özden,lanfloves,pingu,ahsen,jeloo,smilla katılmıyo hayırdır pingu geldi gitti ama
hergün gelen kızlar nerde kaldınız

Son düzenleme:
halısız evi hiç sevmiyorum ben ya çok huzursuz oluyoruz ikimizde.ben artık mutfak ve oturma odama çözüm buldum halı örtüsü aldım merinosun onu koyuyorum üstüne halıyıda bütün sardığı için kayma yapmıyo.yatak odamdaki çok pislenmiyo salona da hiç girmdiğimizden temiz kalıyo yolluklara yapılcak bişi olmadığından sadece onları sildim bukez

mls kız niye slm vermiyosun
özdn yok tabiiiiiiiiii sarmıyoruz

keserim sizin poponuzu ne alaka geçmişi okuyordum canım benim ne olmuş ne bitmiş diye
Kadir Geceniz mübarek olsun, Allahım tüm dualarınızı kabul etsin.
temizlik bende hala yapmadım heryer toz içinde bugünde oruçluyum bi ara işime gelirse süpürcem, bende halılarımı yıkamıştım sermedim hala inanılmaz toz olmuş ev.
akşama yemek derdim yok dün akşamda yoktu eşimin amcasındaydık bugünde benim halamda olucaz annemlerle birlikte, bu aralar şanslıyım yani

sen uzun süre evde kalmadın ondan tozlanır tabii

tüm ramazan boyunca geziyorsun sonra da ev tozlanmış diyorsun

MLSVT ; sana diyorum ama

bu akşam toplantı var geç girebilirim eve müşteride olucam.
yarın annemdeyiz
perşembe yada cuma kuaföre gitmem lazım zor iş yaaaaaaaa

sen uzun süre evde kalmadın ondan tozlanır tabii

hemde nasıl toz ben hayatımda görmedim böle ve geldiğimizden beride kapı pencere açık üzerine eklendi, bir türlüde yapamadım temizlik artık bayramdan sonra dip köşe olması lazım.

tüm ramazan boyunca geziyorsun sonra da ev tozlanmış diyorsun

ya böyle gezme işini nabıyım vallahi bu aralar bunalımdayım sanırım dün farkettim iyice 5 karış suratla geziyorum keyifsizim nedenide hep böyle evimde sabit kalamadım ya farkediyorumki tam olarak benimseyememişim bana böyle ayhh benim evim temizlik yapıyım şunuda yapıyım diyemiyorum

neredeyse 1 senedir aynı evdesin hala benimseyemedin mi ?
valla ben benimsedim ama yine de yapmak istemiyorum. gezmek daha iyi geliyor

kendi yerimde değildim bi ablanın işi vardı onun yerine baktım o yüzden giremedim kızlar. Bu sıralar çok çikolata istiyo benim canım yaa. benim hakkı kendini belli ediyo artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…