- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.101
kız melis yemek yapmayı unutucan
MLSVT ; sana diyorum ama
bu akşam toplantı var geç girebilirim eve müşteride olucam.
yarın annemdeyiz
perşembe yada cuma kuaföre gitmem lazımzor iş yaaaaaaaa
anlamadım neyi:44:
pöff şu kuaför işilerini ciddi hiç sevmiyorum inanırmısınız bir bayan olarak saçımı kestirmeye anca giderim herhalde diğer tüm işlerimi kendim hallediyorum, biraz kuförlerden çekinirimde canım acısada gık demem
bu akşamda iftardayız yarın evdeyiz ama şimdi yine bizim kuzenlerden ses çıkmıyor bu aralar onlardan bi bomba bekliyorum hayret baya özgürler bu aralar ama aramadılar.
cumada yine doktora gidicem yani akşama kadar yine tırt olur günüm
bavul hazırlamam lazım
sanırım ben çok dolmuşum ya
heee hee gez sen gez.. Yakında seni tv de görürüz
neredeyse 1 senedir aynı evdesin hala benimseyemedin mi ?
valla ben benimsedim ama yine de yapmak istemiyorum. gezmek daha iyi geliyor
bu evin birebir aynısını üniversitede eşimin geçici süre kaldığı öğrenci evinde görmüştüm. tabaklar küflenmişti ıyyy eşimin herşeyi ayrıydı odasında,onun oda mis gibi kokuyodu dışarı bi çıkınca iğrenç bi koku vardı evde. hatta bide köpek almışlar eve kendi pislikleri yetmiyo gibi o da evin ortasına s.çmıştı tam olmuştu ıyyy ne rezil ne pis bi evdi hatırladım bian
hamileler ;
hiç göbeğiniz felan çıkmadı mı eklesenize özel albüme heves edelim
tatlım 1 sene evimdeydimde bu sürekli 2 ayda bir evimden çıktım 3-4 ay rahat evimde değildim yani. e alışıyorsun düzenini kuruyorsun herşekilde düşün sonra hoooop bir bavul hazırla 10 dk da gidiyoruz baya sıkıldım
çıktı valla speddy aklımda ekliycem bi ara foto
sana geziyorsun diyordum ya onun için didim...
sende dolusun bu hafta epey maşallah
dr gidince neden tırt oluyorsun napuyor sana ?
yakında tüm tv de çöp ev olarak çıkabiliriz
doktorun bir durumu yok. bizim eve ters tarafta biraz birde o tarafta benim hala oğlu eşi var kesin yakalıyorlar bizi tahmin ediyorlar herhalde bunlar buralardadır nys işte doktor sonrası planlar yapılmış oluyor
anladım..gizli kaçamak git inşallah yakalanmazsın bu sefer.
speedy fotoları görünce aklıma ne geldi
eşimle nişanlıyken ev arıyoruz nette gördük dublex teraslı çok güzel emlakçı götürdü son kata doğru artık burnumuzu tutmaya başladık karşılıklı 2 daire satılık 2sine de bakıcaz önce iş çıkış saati aynı anda evde oturan çalışan bayanlar da işten gelmiş beraber merdivenleri çıktık onların kapısı açılınca önce oraya girdik kadınlar bozuldu bizim ev mi kokuyo diye eve girdik orası kokmuyodu yok dedik burda sorun yok ama ev bakımsız çok kalanların sayısını görmeniz lazım gelinler kardeşler anne baba çoluk çocuk doğulu bi aile dublex ev ütün odalar yatak odası düşünün bakımsız ama temizdi neyse orayı beğenmedik karşı daireye bakıcaz aman allahım kış boğazlı kazak giymişim çaktim iyice ağzımı burnumu kapattım ama ev inanılmaz kokuyo içkileri içmişler mutfak kocaman salon kadar içki bardakları şişeler le dolu salon rezil bütün odalar aynı şekilde yatak çarşaf kıyafet nerde belli değil banyoya bi baktık çorap yığını leş gibi bi de ortalıkta ıslanmışlar ama nasıl kokuyo öğürmekten ölmüştüm ev ve eşyalar gayet yeniydi güzeldi ama iğrençti o evi evli adamlar manitasını getirmek için kiralamışlar ortalık malı olmuş yani ama o kokuda nasıl iş beceriyolar merak ediyorum...
bu sefer umutluyum bakalım, doktorumun eşide benim yakın hastanemde acaba orayamı gitsem diye düşünmüyor değilim nasılsa kontrol.
hanzade bana dedinde kendin konuşmuyorsun şimdi benim çenem açıldı:26:
hangisi iyi ise oraya git gittiğin yerden memnunsan da değiştirme canım
öyle yapayım dimi, sırf üşendiğimden işte :44:
hanzade anlattığın gerçekten iğrenç bir durummuş insanlar hayvanlardan farksızmış o zman o yüzden her trlü ortamda her işi becerir onlar.sen şimdi anlatınca bizde kaç yerde ev bakmıştık birde bizde tamam bu derken sonunda bir arıza çıkıyordu çok can sıkıcı bir durumdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?