- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.121
Kızlar sabahtan beri içim sıkıldı.bize bu bayram bayram gibi olmucak heralde.işe geldik kaynım rahatsızlandı eşim hastaneye götürdü meğersem dün gece kendi başına acile gitmiş kalbi falan sıkışmış rahatsızlık vermiş.ekg çekilmiş kan tahlili falan yapmışlar normalmiş anladığım kadarıyla tansiyonu biraz yüksekmiş.sabah 8e kadar acildeymiş doktor muayene başlayınca kardiyolojiye git demiş bu akıllı kalkmış gelmiş dükkana.eşimde götürdü yeniden ama hastane kalabalık olunca sırasınıda beklememiş çok uykusuzum bayılıp kalcam demiş çıkmışlar şimdi bizim evde yatıp uyuyo eşimde yanında bekliyo.bi yandan kv mi aradım kayın peder de ameliyt olmuştu ya çıkarmışlardı eve dün gece o da fenalaşmış acile kaldırmış allah allah dedim ya üstüste geliyo eşimde napıcanı şaşırdı bende işteyim ama çok sıkıldım...
benimde bi ara kuaföre gitmem lazım acilen saçımı boyatcam rengini değiştirmek istiyorum ama karar veremedim bi türlü.bu arada banyoya bi sürü deterjan döktüm çamaşır suyu vs. musluğu bi açtım su yok of
Kızlar sabahtan beri içim sıkıldı.bize bu bayram bayram gibi olmucak heralde.işe geldik kaynım rahatsızlandı eşim hastaneye götürdü meğersem dün gece kendi başına acile gitmiş kalbi falan sıkışmış rahatsızlık vermiş.ekg çekilmiş kan tahlili falan yapmışlar normalmiş anladığım kadarıyla tansiyonu biraz yüksekmiş.sabah 8e kadar acildeymiş doktor muayene başlayınca kardiyolojiye git demiş bu akıllı kalkmış gelmiş dükkana.eşimde götürdü yeniden ama hastane kalabalık olunca sırasınıda beklememiş çok uykusuzum bayılıp kalcam demiş çıkmışlar şimdi bizim evde yatıp uyuyo eşimde yanında bekliyo.bi yandan kv mi aradım kayın peder de ameliyt olmuştu ya çıkarmışlardı eve dün gece o da fenalaşmış acile kaldırmış allah allah dedim ya üstüste geliyo eşimde napıcanı şaşırdı bende işteyim ama çok sıkıldım...
yemekteydim canım şimdi geldim bi de ben senin gibi totomu büyütmüyom evde çalışyom anacım işim olunca yazamıyom
kızlar bana nedense yaz çok uzadı gibi geliyor:44: hemen kış gelsin istiyorum, karı fln ben daha çok severim evimde sıcacık battaniyemin altında daha hzurlu olurum
ne kışı ya daha dur
eee tabi kar yağsın sıcacık evinde al çayını yat kar izle bizde sabahın köründe kalkıp düşe kalka kafamızı gözümüzü kırarak işe gitmeye uğraşalım adelet mi be bu ?
Sıcaklardan bende bunaldım, ama kış gelmesin yaa..
Soğuğu hiç sevmiyorum..
sende o zman mevsimliksin canım tam ortası geçişler yani
Kızlar eşim aradı şimdi tayin dilekçesini verip sonra tayinini iptal ettiğine dair yeni bir dilekçe vermişti. Manisadan aramışlar gelmek zorundasın diye. Eşim iş buldu burada çalışıyor gelemeyiz demiş oda istifa etsin demiş. Sinir oldum. O verdiğin dilekçe bir işe yaramaz yarasa bile bir daha manisaya istesende gelemezsin demiş. Eşimde hazırlıklı ol gidebiliriz diyor.Ben artık istemiyorum gitmek.
mavisuperisi üzülme canım herkes bi şekilde tartışıyor eşiyle farklı sebeplerden gayet normal ve özellikle konu araba kullanmaksa erkekler çok tahammülsüz oluyor o yüzden kadınlar eşlerinden araba kullanmayı öğrenmek yerine arkadaşlarını tercih ediyor sen dua et ehliyet kursuna gidiyosun arkadaşımın eşi benim ehliyetim var kullanıyorum işte ne gerek var diye arkadaşıma ehliyet aldırtmıyor ne sinir bozucu di mi çünkü tam bi araba delisi sürekli arabaya bşyler yaptırıyo modifiye ne o öyle serseri arabası gibi evli barklı adamsın artık...
landfloves sözleşmemiz var 6 gün geliyo diye onun için 6 gün bildiriyoruz 4 yere daha bakıyodu ve sabit çalıştığı bir yer vardı üstelik sonra yurt dışına çıktı 1 seneden fazla orda dil öğrenmek için kaldı yüzünü bile görmedik ama tıkır tıkır parasını gönderdik bizim şirket ödemelerini zamanında yapar her konuda o konuda çok dürüstler şimdi kendine şirket kurdu bu ay sigorta çıkışı yaptım artık makbuz kesecek bence sende 5 yer daha bul nasılsa sigortan var girdiğin yere de sigorta yaptırtma onun yerine parasını al
bugün özden,lanfloves,pingu,ahsen,jeloo,smilla katılmıyo hayırdır pingu geldi gitti ama
hergün gelen kızlar nerde kaldınız
Kızlar eşim aradı şimdi tayin dilekçesini verip sonra tayinini iptal ettiğine dair yeni bir dilekçe vermişti. Manisadan aramışlar gelmek zorundasın diye. Eşim iş buldu burada çalışıyor gelemeyiz demiş oda istifa etsin demiş. Sinir oldum. O verdiğin dilekçe bir işe yaramaz yarasa bile bir daha manisaya istesende gelemezsin demiş. Eşimde hazırlıklı ol gidebiliriz diyor.Ben artık istemiyorum gitmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?