Eylül dostluğumuza burada devam (:

Allah daha beterinden korusun canım mübarek günde ikisine de acil şifalar versin.
düzelirler inşallah bayrama kadar

benimde gitmem lazım manikür,pedikür,kaş,bıyık,ağda bir sürü işim var
evlendiğimden beri saçlarımı boyatmıyorum rahatım

yemekteydim canım şimdi geldim bi de ben senin gibi totomu büyütmüyom evde çalışyom anacım işim olunca yazamıyom

Geçmiş olsun canım, umarım önemli bişey yoktur..

yemekteydim canım şimdi geldim bi de ben senin gibi totomu büyütmüyom evde çalışyom anacım işim olunca yazamıyom

afiyet olsun canım, e tabiki yazamıcanda laf atıp kaçıon hem ben totomu büyütmedim zayıfladım tam tersine hıh

Allah acil şifalar versin canım, sıkma canını üst üste gelince gelir böyle şeyler kötü düşünme, iyi düşün ki bayramın bayram gibi geçsin

kızlar bana nedense yaz çok uzadı gibi geliyor:44: hemen kış gelsin istiyorum, karı fln ben daha çok severim evimde sıcacık battaniyemin altında daha hzurlu olurum

kızlar bana nedense yaz çok uzadı gibi geliyor:44: hemen kış gelsin istiyorum, karı fln ben daha çok severim evimde sıcacık battaniyemin altında daha hzurlu olurum

ne kışı ya daha dur
eee tabi kar yağsın sıcacık evinde al çayını yat kar izle bizde sabahın köründe kalkıp düşe kalka kafamızı gözümüzü kırarak işe gitmeye uğraşalım adelet mi be bu ?

yaa tamam ben hiç öyle düşünmemiştim olsun düşe kalkada zevkli bence bendeki şimdilik bir durum değil minicikken bile kışı severdim herkes okulda mevsimleri sayardı yazz derlerdi bende kış derdim

chitlenbik geçmiş olsun canım

ben de yaz bitmesin diyenlerdenim bu yazın son ayı o yüzden çok üzgünüm az kaldı kış hamallıktan başka bşy değil kat kat giyin dışarı çık ıslan hasta ol her yer çamur pislik....doğalgaz faturası da cabası...

Selamm....

Chitlenbik geçmiş olsun canım... Allah acil şifalar versin kaynına ve kayınpederine...

Bu arada kadir geceniz mübarek olsun kızlarr...

Meliss hep dışarıda hep başkalarıyla sıkıyor di mi insan artık bi yerden sonra evim diyor kocam diyor...

Kızlar eşim aradı şimdi tayin dilekçesini verip sonra tayinini iptal ettiğine dair yeni bir dilekçe vermişti. Manisadan aramışlar gelmek zorundasın diye. Eşim iş buldu burada çalışıyor gelemeyiz demiş oda istifa etsin demiş. Sinir oldum. O verdiğin dilekçe bir işe yaramaz yarasa bile bir daha manisaya istesende gelemezsin demiş. Eşimde hazırlıklı ol gidebiliriz diyor. Ben artık istemiyorum gitmek.

ay canım ya üzülme kıyamam her şeyde vardır bi hayır belki sizin için orası daha iyidir

bugün özden,lanfloves,pingu,ahsen,jeloo,smilla katılmıyo hayırdır pingu geldi gitti ama
hergün gelen kızlar nerde kaldınız

hanzadecim normalde sözleşmelerde yazan miktar minimum 785 tl civarı bunun altına o belgeyi kabul etmiyor ankara çmo... ama istasyon sahipleri ne kadar az versek kar gözüyle baktıkları içinde içinde hiçbir sorumlu müdür aylık gitmez. bende gitmiyorum. versin ayda 800 falan her ay gider 6 gün işimi yaparım. şimdi yılda bir sözleşme için gidiyoruz sadece.

ayrıca o sizin sorumlu mdüür demekki diğer çalıştığı yerde sigortasız çalışıyormış, bir ara benimde 3 istasyona bakıp çalıştığım yerdeki sigortamı iptal ettirmiştim. ama işim hep yollarda olduğu için şirketin başına bişey gelir diye bana zorla sigorta yaptırdılar bende diğerlerini iptal ettirmek zorunda kalmıştım. ayrıca 6 gün değil 30 gün yatırmanız gerekiyor, sizin sorumlu müdür kim numarasını verde söyleyeyim, yazık 6 günle kandırıyosunuz 5 istasyon toplamda ayda 150 gün pirim yatması lazım.

bugün giremedim iş görüşmesine gittim, ama zaten 2 kişi almışlar bişey çıkmayacak. boşuna gittim. dünde temizlik yaptım. temizlikten çok tamir yaptım gerçi, mutfak lavabomun kenarlarından aşağıya su akıyordu, gittim silikon çekomastik aldım onunla bir güzel yaptım. sonra bütün dolaptaki tencere tava ne varsa çıkarıp tekrar yıkadım, dolabı temizledim hepsini kurulayıp geri yerleştirdim. sadecebu dediğim olay 4-5 saatimi aldı.

ah canım ya hayırlısı olsun bi yolu bulunur merak etme....
buluştuğumuzda hatırlıyorum çok istekliydin çok şaşırmıştım nasıl cesaret ediyosun nasıl alışacaksın diye ama iş ciddiye binince insan kötü oluyo gerçekten...umarım istediğiniz gibi olur herşey ben gitmenizi hiç istemem şahsen burda 1 arkadaşım daha oldu kaybetmek istemem....daha görüşecektik...

Burdakiler gitmek zorundasın demiyorda, ordakiler neden gelmek zorundasın diyorlar anlamadım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…