Eylül dostluğumuza burada devam (:

landfloves yok kız o bizi kandırıyo bildiğin gibi değil çok uyanık şimdi şirket kurdu kendine ayrıca çalıştığı yerde sigortalıydı burda dökümüne baktık beraber hatta ama eksik gün gösteriyolardı orda yanlış hatırlamıyosam inşaat firmasıydı ama bizden başka yerlere de bakıyo diye biliyorum artık sigortadan çıkışını yaptık makbuz kesecek istediği kadar firmaya bakabilir...

Sağolun kızlar, umarım gitmeyiz bir yere. Hem daha ev ziyaretlerimiz başlayacak bizim. Hamişlerimize bebek ziyaretlerine gideceğiz. Şimdi yine aradım müdürü ben hallettim demişti o zaman şimdi bu adam neden arayıp istifa etsin eşin diyebiliyor.

birde çamaşır kurutmalığımın alt tarafı kırılmıştı kalın iplerle tellerini birbirne falan bağladım sağlamlaştırdım.. sonra ütü masamın üstündeki yanmaz örtümün lastiği eskimiş kopmuş, onu önce ballyle yapıştırdım sonrada etrafından diktim.

sonradaaa yaklaşık 30 parça şey ütüledim gece sahura kadar. masa örtülerimi falan yıkamıştım, benim eşimin kıyafetleri falan. belim koptu ütü bitene kadar.
bugünde evin heryerini dip köşe süpürüp silip balkonları yıkarım, toz alırım. akşam üstü pazara gidecem, iftardan sonrada mutfak halımı silecem, bugün kadir gecesi, mutfak halımı günahlarından arındırırayım

daphnecim üzme kendini olur mu öyle şey tayini iptal etmek diye bişey olmasa ordakiler eşinin dilekçesini kabul etmezlerdi zaten. manisadakiler niye böyle terslik yapmışlar ki. bence hallolucak bi problemdir mutlaka. ama olmazsada vardır bi hayır üzme kendini.

Alla allaaa acaba neden böyle bir gıcıklık yapıyorlar, bence zorla istifa ettiremezler, hemen inanmasın eşin biraz araştırsın. belki orda eleman eksikliği vardırda kimse gitmek istemiyordur. inşallah hayırlısı neyse o olsun.

anam landfloves hem erkek işini hem kadın işini yapıyon kız maşallah valla.

bizimde şohben bozuldu demiştimya eşim halletmiş bugün. prize su dolmuş filan dedi Allah korusun iyiki çarpılmadık valla.

slm kızlar,yoğundum giremedim gerçi son 1 saattir geçmiş okuyorum,Kadir geceniz mübarek,tüm dualarınız kabul olsun inş.

DAPHE85 senin eşin kadrolumu şu an çalıştığı yerde?kadroluysa gitmesi lazım diye biliyorum ama hayırlısı olsun

SOFİSTİKE sen anlatırken benim gözlerim doldu,bunun hamilelikle fln alakası yok,bazen banada oluyo,öyle bi zaman geliyoki,aileni arıyosun,ilk evlendiğimizde çok ağlamıştım bende.Ne olursa olsun kimse annen baban gibi olamaz.Allah başımızdan eksik etmesin onları..

MAVİ SU PERİSİ sana msj atıcam az sonra,kot boyamada bi link,mutlaka işine yarıcak.

HANZADE,tam anlamadım sen haftayamı burdasın kusura bakma ya 50 sayfa okudum aklımda kalmadı,haftaya cuma burdayım ben,görüşürüz

SPEDDY o fotoğraflardaki mutfak,biz öğrenciykenden bile daha beter durumda

Size bunları yazarken çok fena bi fren sesi geldi,ödüm koptu kaza oldu caddede insanlar toplanmış ama göremedim ,ambulans sesleri geliyo,inş kötü bişey yoktur

Burdakiler gitmek zorundasın demiyorda, ordakiler neden gelmek zorundasın diyorlar anlamadım :44:

Buradaki müdürü benim çalıştığım şirketten bazı evraklar istedi. Benden onları eşimin dilekçesiyle birlikte gönderdim. Müdürde ben hallettim o işi merak etme demiş. Hem burada bir kaç sene sonra şef olma durumu var. Orada her şeye yeniden başlamak zorunda. Şimdi o arayıp gelmek zorundasın diyor. Umarım halledilir.

seam kızlar
12 de zar zor kalktım hala deli gibi uykum var dün akşam eşimin arkadaşları geldi 12 yi geçiyordu gittiklerinde inanılmaz yaramaz bi çocukları vardı sinir oldum biyeri kıracak diye gözümü alamadım üstünden bide öyle gıcıkki gelip gidip kolumuza bacağımıza vuruyo eşimde sinir oldu. Bi ara çay doldurmaya mutfağa gittim peşimden geldi çatttt bacağıma bi vurdu bende kolunu cimdikledim ohhh canıma deysin... bi de çook güzel bi ev hediyesi getirmiler çok beğendik hemen üniteme yerleştirdim.
Bu akşamda geçen cuma bize gelen arkadaşlara gitcez iftara daha duş yapıp hazırlanmam lazım önce b.köye gitmeliyim tatil için bi kaç bişey almam lazım lcw de indirim varmış speedy saol söylediğin için sonrada anneme gitcem ordan alcak eşim. off hepsi gözümde büyüyor

Evet canım hem çok yoğun hem eleman eksikliği var. Müdürüyle yeniden görüşecek bakalım.

DAPHE85 senin eşin kadrolumu şu an çalıştığı yerde?kadroluysa gitmesi lazım diye biliyorum ama hayırlısı olsun

Sözleşmeli.

Son düzenleme:
HANZADE,face te fotolara baktım şimdi çok komik görünüyo erkekler,bizimde böyle manyaklıklar yaptığımız bi çiftimiz var,geçen otelde animasyonda gördüğümüz kol altına balon patlatma yarışması yaptık onlara,gülmekten yerlerdeydik biz..Sanırım hala çocuğuz

kariyeri acısından burada kalmanız daha mantıklı o zaman.. Hemde ne güzel sende istediğin gibi iş buldun..umarım halledersiniz canım..

Saç konusu geçmişti onu atlamışım bende sıkıldım saçımdan inanılmaz kurudu,maske flnda hiç anlamam ben,şu rengi yapmayı planlıyorum bakalım gidersem kuaföre

Kızlar çok teşekkür ederim destekleriniz için iyi ki varsınız.Dün gece yatağa küs girdik. sabaha kadar uyumamış.Sabah sarıldı gözleri dolu dolu özür diledi.Bana arabayı öğretmesi için bayan bi özel öğretmen tutacakmış.Kendisinin öğretemediğini kabullendi.Eşle araba sürülmez gerçekten.Landfloves keske yakın olsak da bana öğretsen

Kadir geceniz mübarek olsun.Bu gece birbirimiz için dua edelim kızlar olur mu?

Ben ehliyetim olmasına rağmen gittim kurstan ders aldım,KOCADAN HOCA OLMAAAZZ

smillacım bayramdan sonra cuma ayın 24 ünde buluşalım yani 25 inde istanbula dönüyoruz

bundan bile rahatsız olmuşlar gürültü yapıyoruz diye balon patlatsak allah muhafaza düşünmek bile istemiyorum.......:18:
kız faceye koymaya müsait olmayan ne fotolar var daha öldük gülmekten

Son düzenleme:

Sessis oldunmu tepene binerler,bizimde üst katta çocuk gürültüsü kışın camlar kapalıyken dehşet duyuluyo daha çıkıpta bişey demedik,ama demek lazımmış

selam kızlar kandilimiz mübarek olsun.rabbim tüm dualarımızı kabul buyursun inş.

birbirimize dua edelim güzel hatunlaaarrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…