- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.141
Sağolun kızlar, umarım gitmeyiz bir yere. Hem daha ev ziyaretlerimiz başlayacak bizim. Hamişlerimize bebek ziyaretlerine gideceğiz. Şimdi yine aradım müdürü ben hallettim demişti o zaman şimdi bu adam neden arayıp istifa etsin eşin diyebiliyor.
Burdakiler gitmek zorundasın demiyorda, ordakiler neden gelmek zorundasın diyorlar anlamadım :44:
daphnecim üzme kendini olur mu öyle şey tayini iptal etmek diye bişey olmasa ordakiler eşinin dilekçesini kabul etmezlerdi zaten. manisadakiler niye böyle terslik yapmışlar ki. bence hallolucak bi problemdir mutlaka. ama olmazsada vardır bi hayır üzme kendini.
Alla allaaa acaba neden böyle bir gıcıklık yapıyorlar, bence zorla istifa ettiremezler, hemen inanmasın eşin biraz araştırsın. belki orda eleman eksikliği vardırda kimse gitmek istemiyordur. inşallah hayırlısı neyse o olsun.
DAPHE85 senin eşin kadrolumu şu an çalıştığı yerde?kadroluysa gitmesi lazım diye biliyorum ama hayırlısı olsun
Buradaki müdürü benim çalıştığım şirketten bazı evraklar istedi. Benden onları eşimin dilekçesiyle birlikte gönderdim. Müdürde ben hallettim o işi merak etme demiş. Hem burada bir kaç sene sonra şef olma durumu var. Orada her şeye yeniden başlamak zorunda. Şimdi o arayıp gelmek zorundasın diyor. Umarım halledilir.
Kızlar çok teşekkür ederim destekleriniz için iyi ki varsınız.Dün gece yatağa küs girdik. sabaha kadar uyumamış.Sabah sarıldı gözleri dolu dolu özür diledi.Bana arabayı öğretmesi için bayan bi özel öğretmen tutacakmış.Kendisinin öğretemediğini kabullendi.Eşle araba sürülmez gerçekten.Landfloves keske yakın olsak da bana öğretsen
Kadir geceniz mübarek olsun.Bu gece birbirimiz için dua edelim kızlar olur mu?
smillacım bayramdan sonra cuma ayın 24 ünde buluşalım yani 25 inde istanbula dönüyoruz
bundan bile rahatsız olmuşlar gürültü yapıyoruz diye balon patlatsak allah muhafaza düşünmek bile istemiyorum.......:18:
kız faceye koymaya müsait olmayan ne fotolar var daha öldük gülmekten
Saç konusu geçmişti onu atlamışım bende sıkıldım saçımdan inanılmaz kurudu,maske flnda hiç anlamam ben,şu rengi yapmayı planlıyorum bakalım gidersem kuaföre
Eki Görüntüle 489085
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?