- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.161
bende bunun biraz açığını bal köpüğü istiyorum
hamilelikten dolayı saçlarımı boyayamıyorum çok kötü durumdalar. bileydim hamile kalmadan önce kendi rengine boyardımson boyamamda açmıştım rengini oysaki, eski rengi gibi olsaydı bu kadar kötü olmazdı
hamileyken saç boyamama durumu nerden geliyor?bende duyuyorum ama nedenki,bebeğe kimyasal gitmesin diyeyse,kafadan geçen kimyasal etki edermiki
hamileyken saç boyamama durumu nerden geliyor?bende duyuyorum ama nedenki,bebeğe kimyasal gitmesin diyeyse,kafadan geçen kimyasal etki edermiki
evet o bana da mantıksız geldi ama kokusundan dolayı zararı varmış
hamileyken çamaşır suyu gibi temizleyici kimyasallarlada çok uğraşmamak gerekiyormuş, bebekte alerji olabiliyormuş..
mümkün olmuyoki canım ev işi mevbur yapıyorum ama sık sık kokan yerden çıkıp bi nefes alıyorum.
off bugün çok canım sıkılıyo ya saatde bi türlü geçmek bilmiyo çok daraldım. sizde hiç muhabbet etmiyosunuzz
bu akşam yemeğim yok ama eşimle b.köy e gidicez orda yeriz taksit ödememiz var hem de alışveriş yaparız yaa eşime daha doğum günü hediyesi almadım kızlar tek şansım yarın alabilirim perşembe hazırlıklar olacak çünkü allahtan zarları aldım yaaaaaaen azından bşy alamasam bile boş kalmaz elim de zarları verdiğimde muhtemelen izmirde görümcemde olucaz orda bu hareketleri uygulayamayız ki daha doğrusu eşimle köşe kapmaca oynarız o diyecek biz evliyiz gayet normal ben çekinirim orda yandım valaa:26::18:
kızlar bu eylül dostluğu ne için di evlenecekler olan için mi yoksa evlenenler içinmiydi topiği unuttum ben ya
off bugün çok canım sıkılıyo ya saatde bi türlü geçmek bilmiyo çok daraldım. sizde hiç muhabbet etmiyosunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?