Eylül dostluğumuza burada devam (:

hamilelikten dolayı saçlarımı boyayamıyorum çok kötü durumdalar. bileydim hamile kalmadan önce kendi rengine boyardım son boyamamda açmıştım rengini oysaki, eski rengi gibi olsaydı bu kadar kötü olmazdı

hamileyken saç boyamama durumu nerden geliyor?bende duyuyorum ama nedenki,bebeğe kimyasal gitmesin diyeyse,kafadan geçen kimyasal etki edermiki

hamileyken saç boyamama durumu nerden geliyor?bende duyuyorum ama nedenki,bebeğe kimyasal gitmesin diyeyse,kafadan geçen kimyasal etki edermiki

ewet canım boyadaki kimyasallarla alakalı. aslında kuaförüm dipleri çıkmış aslında saçlarının dipleri ellemeden geri kalanıda kendi rengine boyayabiliriz dedi ama cesaret edemem bebeğime zarar verebilir gerek yok.

bu arada şu sağ tarafta koltukaltı terli olan adamın reklamından sonra bi iğrenç reklam daha almış kk. sırt kıllarını döken kremmi ne ıyyy adamın sırtı kapkara kıll iğreniyorum ya böyle pis reklamlar almasalar ya hele oter kokusuna çözüm diyen reklam içim kalkıyo adamı görünce nedense

bu akşam yemeğim yok ama eşimle b.köy e gidicez orda yeriz taksit ödememiz var hem de alışveriş yaparız yaa eşime daha doğum günü hediyesi almadım kızlar tek şansım yarın alabilirim perşembe hazırlıklar olacak çünkü allahtan zarları aldım yaaaaaa en azından bşy alamasam bile boş kalmaz elim de zarları verdiğimde muhtemelen izmirde görümcemde olucaz orda bu hareketleri uygulayamayız ki daha doğrusu eşimle köşe kapmaca oynarız o diyecek biz evliyiz gayet normal ben çekinirim orda yandım valaa:26::18:

Sen zarları gitmeden ver ozaman

ben yaprak sarma yapacam. yarın eşimin iş yaptığı bi işyeri sahibi geliyor ailesiyle yemeğe. menümü henüz bulamadım ama ortaya yaprak sarma koyacam onu buldum, aklıma gelmişken yapayım dedim. buzlukta hazır içim vardı onu çıkardım çözünmesini bekliyorum.

başkada iş yapasım gelmiyor bugün, halsizlik var üstümde. ama çıkıp bi dolanayım evde toz falan alırım belki, görüşürüz kızlaaaar.

gece bol bol dularınızı edin. öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…