- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.181
off bugün çok canım sıkılıyo ya saatde bi türlü geçmek bilmiyo çok daraldım. sizde hiç muhabbet etmiyosunuzz
evliyiz canım sen de evlenmek üzeresin sanırım???
off bugün çok canım sıkılıyo ya saatde bi türlü geçmek bilmiyo çok daraldım. sizde hiç muhabbet etmiyosunuzz
kızlar bu eylül dostluğu ne için di evlenecekler olan için mi yoksa evlenenler içinmiydi topiği unuttum ben ya
eveett benimde eylülde düğünüm varrbende bi evleneydim geleydimde soraydım size kızlar kocama ne yemek yapıyım akşam diyeee 38 günüm kaldı geçmek bilmiyo yaa
biz heralde 3 aydır falan termosifonu çalıştırmıyoruz, soğuk suyla duşu seviyoruz ikiimizde, zaten çeşmeden buz gibi akmıyor. gün içinde ben en az 3 kez falan giriyoruz. bi iş yapsam terliyorum, eşimde işten gelir gelmez giriyor.. sıcak memlekette yaşamak zor iş.
şöylee buz gibi biyer olsa balkonda falan içimiz ürpersede üstümüze ince bi ceket alsak, geceleri battaniyeyle yatsak
biz heralde 3 aydır falan termosifonu çalıştırmıyoruz, soğuk suyla duşu seviyoruz ikiimizde, zaten çeşmeden buz gibi akmıyor. gün içinde ben en az 3 kez falan giriyoruz. bi iş yapsam terliyorum, eşimde işten gelir gelmez giriyor.. sıcak memlekette yaşamak zor iş.
şöylee buz gibi biyer olsa balkonda falan içimiz ürpersede üstümüze ince bi ceket alsak, geceleri battaniyeyle yatsak
kız pingu maşallaahınız var sizin, bizde iki gün bişey olmasa, 3.gün illa olsun demeyiz bile, sanırım bende eşimde bu kadar düşkün değiliz. hamile falan olsam haftada bire veya iki haftada bire düşer belki
pazar annemde kaldık dünde olmadı bugün illa ister benim kocacım. ama büyük ihtimal bugünde olmaz geç geliriz yarını beklesin artıkın.ayy böyle umumi bi ortam olmasa daha söyliceklerim varda burda olmaz
kışın biz de bi ara annem de kalmıştık annem yalnızdı babam köye gitmişti aayyy mecbur olmasam kalmazdım ne zormuş anam iyi ki evimiz var ayrı oturuyoruz kocam kudurmuştu arada evden bşyler almaya filan gidiyoduk arka sokakta olduğumuz için yoksa yanmıştık zor oluyo kaynanayla oturanlar nasıl rahat ediyo allah yardımcıları olsun zar filan atılmaz o zaman
kışın biz de bi ara annem de kalmıştık annem yalnızdı babam köye gitmişti aayyy mecbur olmasam kalmazdım ne zormuş anam iyi ki evimiz var ayrı oturuyoruz kocam kudurmuştu arada evden bşyler almaya filan gidiyoduk arka sokakta olduğumuz için yoksa yanmıştık zor oluyo kaynanayla oturanlar nasıl rahat ediyo allah yardımcıları olsun zar filan atılmaz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?