Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar bu eylül dostluğu ne için di evlenecekler olan için mi yoksa evlenenler içinmiydi topiği unuttum ben ya

hepimiz geçen sene eylülde evlendik.

hanzadecim o zarları alınca eşini tutman mümkün olmaz tabisi. bizimde dün bişey olmadı şohben bozuk diye,kettleda ısıtmak zor geldi. bugünde kadir gecesi olduğu için eşim dayımla gidicek bi programa bende yengeme gidicem geç geliriz. ama eşimin hala aklı orda diyo belki erken gelirsek bişiler olabilirmi

eveett benimde eylülde düğünüm varr bende bi evleneydim geleydimde soraydım size kızlar kocama ne yemek yapıyım akşam diyeee 38 günüm kaldı geçmek bilmiyo yaa

bunu bende geçen sene benden önce evlenenlere diyodum. bi evlensemde akşama ne yapsam diye düşünsem diye şimdide düşünmekten bıktım hergün hergün ne yapacağımı bulamıyorum.

biz heralde 3 aydır falan termosifonu çalıştırmıyoruz, soğuk suyla duşu seviyoruz ikiimizde, zaten çeşmeden buz gibi akmıyor. gün içinde ben en az 3 kez falan giriyoruz. bi iş yapsam terliyorum, eşimde işten gelir gelmez giriyor.. sıcak memlekette yaşamak zor iş.

şöylee buz gibi biyer olsa balkonda falan içimiz ürpersede üstümüze ince bi ceket alsak, geceleri battaniyeyle yatsak

kız pingu maşallaahınız var sizin, bizde iki gün bişey olmasa, 3.gün illa olsun demeyiz bile, sanırım bende eşimde bu kadar düşkün değiliz. hamile falan olsam haftada bire veya iki haftada bire düşer belki

soğuk suyla asla banyo edemem ben hele sırtıma değdiği an ürperiyorum üşüyorum. dün gece biz çarşafı örttük üstümüze üşüdük. halbuki yattığımız odada pencere açık değildi oturma odasında açıktı ama ordan serinlik geldi. pazar günü annemde kaldığımızdada balkon kapısı açıktı yine üşüdük örtündük çok güzel oluyo serin serin uyumak

Bizim eve beklerim seni. Genelde serindir. Son 2 gecedir battaniyeyle yatıyorum.

vaficim vişne kompostosu sordun galiba perşembeye kadar bşy olmaz canım benim bilgisayar kafayı yemişti az önce düzeldi neyse ki

pazar annemde kaldık dünde olmadı bugün illa ister benim kocacım. ama büyük ihtimal bugünde olmaz geç geliriz yarını beklesin artıkın.ayy böyle umumi bi ortam olmasa daha söyliceklerim varda burda olmaz

pazar annemde kaldık dünde olmadı bugün illa ister benim kocacım. ama büyük ihtimal bugünde olmaz geç geliriz yarını beklesin artıkın.ayy böyle umumi bi ortam olmasa daha söyliceklerim varda burda olmaz

kışın biz de bi ara annem de kalmıştık annem yalnızdı babam köye gitmişti aayyy mecbur olmasam kalmazdım ne zormuş anam iyi ki evimiz var ayrı oturuyoruz kocam kudurmuştu arada evden bşyler almaya filan gidiyoduk arka sokakta olduğumuz için yoksa yanmıştık zor oluyo kaynanayla oturanlar nasıl rahat ediyo allah yardımcıları olsun zar filan atılmaz o zaman

ayy ne güzel üşümek, üşümek nasıl bir duyguydu? unuttum ben sanırım
bende battaniyeyle yatmak istiyorum yaa

pingu ne söylicen kız merak ettim

bizde bebiş olunca 2 ay filan annemde kalıcaz. benim ev kaloriferli değilya annemlerin soba var sıcacık. ocakta doğcak bebek marta kadar orda kalıcaz bu sene de soba kurmıycam. eşim şimdiden kara kara düşünüyo napıcaz biz ordayken diye hadi kaçamak yaparsın ama banyo etme esnasında herkes öğrenir arka arkaya banyoya girince. e bide bebeği abdest almadan emzirmemek gerek yani hemen gece girmen gerek ayy ne ayıp. eşim diyo artık çarşıya gidiyoruz diye çıkar eve geliriz arada

ayy kaynanayla oturanlar deyince aklıma bişey geldi.. eski bi komşumuz kadın oğlunu evlendirdi, kocası falan olmadığı için aynı eve aldı gelini beraber yaşamaya başladılar. daha da yeni evlilerdi, kaynana bize geldi kıştı heralde, bende daha liseye gidiyorum... oğlu hasta olmuş öksürüyomuymuş neymiş, kadın geline suç buluyordu.. o gelin yüzünden oldu, hergün hergün banyoya mı girilir kış günü, her gece oğlumu halsiz bıraktı hem, hep onun yüzünden hasta oldu benim oğlum diye dert yanmıştı. ayy ben çok utanmıştım. daha da bişiler söylemişti ama hatırlayamadım tam cümleleri.. hatta kadın gittikten sonra annem komşuları falan Allah bu kadının gelinine yardım etsin demişlerdi şaşkın şaşkın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…