- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.201
pingu da az değil ben de merak ettim üstü kapalı anlatsana kıss
vaficim vişne kompostosu sordun galiba perşembeye kadar bşy olmaz canım benim bilgisayar kafayı yemişti az önce düzeldi neyse ki
ayy kaynanayla oturanlar deyince aklıma bişey geldi.. eski bi komşumuz kadın oğlunu evlendirdi, kocası falan olmadığı için aynı eve aldı gelini beraber yaşamaya başladılar. daha da yeni evlilerdi, kaynana bize geldi kıştı heralde, bende daha liseye gidiyorum... oğlu hasta olmuş öksürüyomuymuş neymiş, kadın geline suç buluyordu.. o gelin yüzünden oldu, hergün hergün banyoya mı girilir kış günü, her gece oğlumu halsiz bıraktı hem, hep onun yüzünden hasta oldu benim oğlum diye dert yanmıştı. ayy ben çok utanmıştım. daha da bişiler söylemişti ama hatırlayamadım tam cümleleri.. hatta kadın gittikten sonra annem komşuları falan Allah bu kadının gelinine yardım etsin demişlerdi şaşkın şaşkın..
sağol canım, gözüme az gelmiş çok yapmışım.. Pazarda,pzt. misafirim vardı hala bitmedi.. Perş. misafirim gelecekti, onun için sormuştum ama iptal oldu.. Vişne suyu niyetine içeriz artık..
evet havalar sıcak için bol bol biz çok seviyoruz koca kazan yapıyorum git gel içiyoruz buz gibi mayhoş iyi geliyo çabuk bitiyo
ayy kaynanayla oturanlar deyince aklıma bişey geldi.. eski bi komşumuz kadın oğlunu evlendirdi, kocası falan olmadığı için aynı eve aldı gelini beraber yaşamaya başladılar. daha da yeni evlilerdi, kaynana bize geldi kıştı heralde, bende daha liseye gidiyorum... oğlu hasta olmuş öksürüyomuymuş neymiş, kadın geline suç buluyordu.. o gelin yüzünden oldu, hergün hergün banyoya mı girilir kış günü, her gece oğlumu halsiz bıraktı hem, hep onun yüzünden hasta oldu benim oğlum diye dert yanmıştı. ayy ben çok utanmıştım. daha da bişiler söylemişti ama hatırlayamadım tam cümleleri.. hatta kadın gittikten sonra annem komşuları falan Allah bu kadının gelinine yardım etsin demişlerdi şaşkın şaşkın..
hanzade kutun doluymuş
landfloves kutumu boşalttım ama hala kutumda bşy hissetmiyorum
kutumda ne var büyük mü küçük mü ne göndericen
evet pingu arada eve uğrarsınız bebek uyurken olmaz yoksa biz öyle yaptık ev yakın mıydı
ay hanzade alemsin msjda da yazdığım gibi gerek kalmadı canım. bişi soracaktım buldum, yanlış anlaşılmasın
islim kebabı islim kebabı deyip duruyordunuz, tarifini versene sanki ilk çıkaranda sendin. kıymam var patlıcanım var, doğru malzemeler mi
evet islim kebabını ben icat ettim
malzemelr doğru köfte yapıp kızartıyosun ama köfteler büyük olsun patlıcanları uzunlamasına ince ince dilimleyip onları da kızartıyosun sonra 3 dilimpatlıcanı uçlarında birlştirerek seriyosun yıldız gibi ortasına köfte patlıcanlarını üzerini katla kürdan batır 1 dilim domate 1 dilim biber sapla borcama diz üzerine salçalı sos yap folyoyla kapat fırında yarım saat pişir canım detay istersen soru sorabilirsin tatlım
eee ben bundan daha önce yapmıştım zateeeeeen. hemde iki aileyi ilk çağırdığımız zamanlardı, yeni gelinkene yapmıştım
iyi bu akşamda kocacıma yapayım. hadi görüşürüz pingu ben çıkıyorum demese saatten haberim yok, çok oyalanmışım, kaldı bir sürü iş, yaprak sarmam flan.. ben kaçıyorum hadi byyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?