Eylül dostluğumuza burada devam (:

evet pingu arada eve uğrarsınız bebek uyurken olmaz yoksa biz öyle yaptık ev yakın mıydı

vaficim vişne kompostosu sordun galiba perşembeye kadar bşy olmaz canım benim bilgisayar kafayı yemişti az önce düzeldi neyse ki

sağol canım, gözüme az gelmiş çok yapmışım.. Pazarda,pzt. misafirim vardı hala bitmedi.. Perş. misafirim gelecekti, onun için sormuştum ama iptal oldu.. Vişne suyu niyetine içeriz artık..

Tövbe tövbe

sağol canım, gözüme az gelmiş çok yapmışım.. Pazarda,pzt. misafirim vardı hala bitmedi.. Perş. misafirim gelecekti, onun için sormuştum ama iptal oldu.. Vişne suyu niyetine içeriz artık..

evet havalar sıcak için bol bol biz çok seviyoruz koca kazan yapıyorum git gel içiyoruz buz gibi mayhoş iyi geliyo çabuk bitiyo

ne kaynanalar var yaa benim kaynanam çok fena oğulları mutlu olsun diye her gün verelim ister yahuuu
eşim ve abileri anneleriyle çok rahat konuşular geçenlerde ben hasta olduğum bi dönemdi kaynanamda yemek yiyorum eşim işten gelmemiş telefon açtı kaynanamla konuşuyolar kaynanam yok benim kız öyle şey yapmaz filan diye gülüyo ne söylüyo dedim kayınpeder yanımızda olduğu için kaynanam kulağıma fısıldadı ben totomu dönüp yatıyomuşum öyle diyomuş gülerek annesiyle aralarında şakalaşıyolar kaynanam da yok benim kızım yapmaz öyle filan diyerek beni uyarıyo psikolojik baskı bana manyaklar yaaa ana oğul eşime diyorum ne biçim konuşuyosun diye gülüyo

landfloves kutumu boşalttım ama hala kutumda bşy hissetmiyorum
kutumda ne var büyük mü küçük mü ne göndericen

landfloves kutumu boşalttım ama hala kutumda bşy hissetmiyorum
kutumda ne var büyük mü küçük mü ne göndericen

ay hanzade alemsin msjda da yazdığım gibi gerek kalmadı canım. bişi soracaktım buldum, yanlış anlaşılmasın

islim kebabı islim kebabı deyip duruyordunuz, tarifini versene sanki ilk çıkaranda sendin. kıymam var patlıcanım var, doğru malzemeler mi

evet islim kebabını ben icat ettim

malzemelr doğru köfte yapıp kızartıyosun ama köfteler büyük olsun patlıcanları uzunlamasına ince ince dilimleyip onları da kızartıyosun sonra 3 dilimpatlıcanı uçlarında birlştirerek seriyosun yıldız gibi ortasına köfte patlıcanlarını üzerini katla kürdan batır 1 dilim domate 1 dilim biber sapla borcama diz üzerine salçalı sos yap folyoyla kapat fırında yarım saat pişir canım detay istersen soru sorabilirsin tatlım

eee ben bundan daha önce yapmıştım zateeeeeen. hemde iki aileyi ilk çağırdığımız zamanlardı, yeni gelinkene yapmıştım

iyi bu akşamda kocacıma yapayım. hadi görüşürüz pingu ben çıkıyorum demese saatten haberim yok, çok oyalanmışım, kaldı bir sürü iş, yaprak sarmam flan.. ben kaçıyorum hadi byyy

ben hatırlıyorum şimdi söylemiştin o zaman da...

maşallah herkesin mesaisi 5 temi bitiyo yahu:26:

ben daha 6 da çıkcam,üstüne akşama evde yiyecekte yok,saat 20.16 bugun,bi çorba yaparım,dolma yetişi heralde,belki bide azcık tavuk kızartırım,rus salatası yaparım birde aklıma geldi

Kızlar merhaba
cuma gunuydu sanırım pc mın ustune cay dokuldu klavye kısmı bozuldu ordan okuyabılıyorum ama yazamıyorum
Esımın pc nının de sarj aletı bozuldu ust uste geldı
Uygun bı yer bulmusken hemen yazayım dedım
Kadır gecenız mubarek olsun

Ben yıne fenalardayım ya nazarmıdır yoksa snıavım hep o yonde mı bılmıyorum
5 gundur acı cekıyorum resmen, hastanelerdeyım sistit olmusum ısrar ettım oruc tutacam dıye vucut susuz kalınca hastalanndım, böbreklerımden rahatsızdım daha once tas kum dertlerım vardı
benım oruc yattı yanı sureklı su ıcmek zorundayım
doktor sıstıt dıyınce nerdeyse sevıncımden aglıcaktım cunku daha once de gecırdım ama hıc kanlı idrar olmamıstı

Hepınızı opuyorum pc mı tamır ettıtır ettırmez gelıcem ozledım
gecmısı okucam ama anca begene tıklayabılıyorum bı tek mouse calısıyo ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…