- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.221
yaa tamam ben hiç öyle düşünmemiştimolsun düşe kalkada zevkli bence bendeki şimdilik bir durum değil minicikken bile kışı severdim herkes okulda mevsimleri sayardı yazz derlerdi bende kış derdim
Kızlar eşim aradı şimdi tayin dilekçesini verip sonra tayinini iptal ettiğine dair yeni bir dilekçe vermişti. Manisadan aramışlar gelmek zorundasın diye. Eşim iş buldu burada çalışıyor gelemeyiz demiş oda istifa etsin demiş. Sinir oldum. O verdiğin dilekçe bir işe yaramaz yarasa bile bir daha manisaya istesende gelemezsin demiş. Eşimde hazırlıklı ol gidebiliriz diyor.Ben artık istemiyorum gitmek.
SPEDDY o fotoğraflardaki mutfak,biz öğrenciykenden bile daha beter durumda
Saç konusu geçmişti onu atlamışım bende sıkıldım saçımdan inanılmaz kurudu,maske flnda hiç anlamam ben,şu rengi yapmayı planlıyorum bakalım gidersem kuaföre
Eki Görüntüle 489085
bu akşam yemeğim yok ama eşimle b.köy e gidicez orda yeriz taksit ödememiz var hem de alışveriş yaparız yaa eşime daha doğum günü hediyesi almadım kızlar tek şansım yarın alabilirim perşembe hazırlıklar olacak çünkü allahtan zarları aldım yaaaaaaen azından bşy alamasam bile boş kalmaz elim de zarları verdiğimde muhtemelen izmirde görümcemde olucaz orda bu hareketleri uygulayamayız ki daha doğrusu eşimle köşe kapmaca oynarız o diyecek biz evliyiz gayet normal ben çekinirim orda yandım valaa:26::18:
kışın biz de bi ara annem de kalmıştık annem yalnızdı babam köye gitmişti aayyy mecbur olmasam kalmazdım ne zormuş anam iyi ki evimiz var ayrı oturuyoruz kocam kudurmuştu arada evden bşyler almaya filan gidiyoduk arka sokakta olduğumuz için yoksa yanmıştık zor oluyo kaynanayla oturanlar nasıl rahat ediyo allah yardımcıları olsun zar filan atılmaz o zaman
kızlar rus salatasında yoğurt mayones oranını nekadar yapıyosunuz?
Kızlar merhaba
cuma gunuydu sanırım pc mın ustune cay dokuldu klavye kısmı bozulduordan okuyabılıyorum ama yazamıyorum
Esımın pc nının de sarj aletı bozuldu ust uste geldı
Uygun bı yer bulmusken hemen yazayım dedım
Kadır gecenız mubarek olsun
Ben yıne fenalardayım ya nazarmıdır yoksa snıavım hep o yonde mı bılmıyorum
5 gundur acı cekıyorum resmen, hastanelerdeyımsistit olmusum ısrar ettım oruc tutacam dıye vucut susuz kalınca hastalanndım, böbreklerımden rahatsızdım daha once tas kum dertlerım vardı
benım oruc yattı yanı sureklı su ıcmek zorundayım
doktor sıstıt dıyınce nerdeyse sevıncımden aglıcaktım cunku daha once de gecırdım ama hıc kanlı idrar olmamıstı
Hepınızı opuyorum pc mı tamır ettıtır ettırmez gelıcem ozledım
gecmısı okucam ama anca begene tıklayabılıyorum bı tek mouse calısıyo((
ben hatırlıyorum şimdi söylemiştin o zaman da...
ben de fil hafızası var her şeyi hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?