Eylül dostluğumuza burada devam (:

Dün bende oruçluydum, soframızı eşim hazırladı, iftara kadar uyukladım bende..

Allah hepimizin duaları kabul etsin..

Aydasum geçmiş olsun canım

Yaw erkende yattım ama hafif bir üşüme, kırıklık var üstümde..

Allah kabul etsin canm ;

havalar artık serin sanki sabah bende üşüyorum hafif öyle yakıcı bir güneşte yok

Amin canım..Bende hava durumuna bakıyordum şimcik, haftasonu yine yağmur varmış, bunaltıcı sıcaklar gitti artık..

evet canım bayramda da 2 günlük bir tatile gidicez. ama hava kötüde olsa üzülmem dinlenmeye de ihtiyacım var bikinilerimi falan götürücem ama kısmet bakalım.
bu ayın yarısı yaz yarısı bahar derler hep

Yağmurmu görünüyor o zaman boşuna camlarım silinmesin hava gerçekten serinledi akşamları pike veya çarşafı örtüyorum artık üşüyorum geceleri gündüzleride serinledi artık ama böyle iyi oldu çok sıcaklar iyi değil,

Bebişin yoruyor seni demekki Yormadan ufak ufak yaparsın canım, eşinde yardım eder sana, erkek babası olmak kolay değil dersin

Bebiş gelene kadar evle ilgili bazı şeyleri görmeyin hamişler..

cnm ya geçmiş olsun,sistit olacağını hissettiğiin an su içerek geçirilebilir bile,neyse geçmiş olsn çok

smilla cok sağol canım, elımde sıseyle gezıyorum...

aydasu geçmiş olsun canım bir an önce iyileşirsin umarım nazar değdi galiba canımdikkat et kendine
Hanzade sağol canım, hep belden asagı gıdıyorum aylardır sorma

geçmiş olsun aydasu dikkat et artık kendine önce sen önemlisin unutma

canım cok sağolasın

oh ne guzel arkadaslarınla vakıt gecırmıssın canım...
tesekkur ederım bu arada aynen oyleyım yapıstım sısee

kuzucumm, cok yormussun ama sen kendını hepsını aynı gune sıgdırmasaydın. Menu de cok guzel mıden bulanmazda rahat rahat yaparsın ıns canım...

Ya sorma, balayında gıttıgım doktor 6 ay sonra tekrarlar demıstı 10 ay sonra oldu

benım esım de o pılavın ısmını her duydugunda selamun kaylen dıyor nımet, carpılcaz dıyor
Allah razı olsun canım...

landfloves ruyamda senı gordum canım, cok guzel bır ruyaydı, ıftara sıze gelmıstık, o kadar guzel vakıt gecırmıstık kı anlatamam. Sen oyle seyler yapmıstın kı dudagım ucuklamıstı upuzun bır masa vardı bastan sonaaa ıkramlarla doluydu, harıka bır aksamdı. Antalyaya geldıgımızde davetıne ıcabet edemedım ya ona ıcerledım herhalde ruyama gırdı

buanımm, galıba ya ınanıyorum artık, hos benı kımse de gormuyor bu gurbet ellerde kım nazar ettı acep dıyom sonra

pingumm, cok sağol canım, sadece sıstıt oldugunu bılsem korkudan bu denlı ölmezdım de işte kan gelınce cok korktum, sukur kı sıstıtın bı seklıymıs o da...
sukur bızım ev serın epey gunduz bıle corapsız duramıyorum ayaklarım cok usuyor

Geçen sene bu zamanlarda stres vardı hepimizde.

Speddy nereye gitceniz? Bu arada sen yıl dönümünde naptın yaw? Hiç tüyo vermiyon?

jelocum artık bizim pilimiz çabuk bitiyo yormamak lazım kendimizi valla olduğu kadar artık ben koyverdim gitti bide çalışıyoruz ya evde olsak vücut dinlenik olur istediğimiz kadar uyuruz uyanınca iş yaparız ama biz haftanın 5 günü erken uyanıyoruz eve gidince anca yemek bulaşık etrafı üstten bi toparlama. h.sonuda biraz dinleneyim diyorum kalıyo işlerin çoğu..

Yaz yağmuru yağsa bile 1 saat sonra hava günlük güneşlik oluyor girersin bence denize..

Giremesen bile dinlenmek iyi gelir, işten uzaklaşmak bile kafayı dağıtmak için yeter

yağmuru bahane edip bu hafta camları bende es gecicem

Bebişin yoruyor seni demekki Yormadan ufak ufak yaparsın canım, eşinde yardım eder sana, erkek babası olmak kolay değil dersin

Bebiş gelene kadar evle ilgili bazı şeyleri görmeyin hamişler..

Heralde vafim oğluş yoruyor Önceden akşamlarıda yapardım işlerimi şimdi koltuğa uzanıyorum orda işler duruyor ama napıyım dinlenmekte şart,saolsun yardım ediyor en azından bulaşıkları makinaya dizmiş bu bile yeter, eh öyle erkek istedi gıkını çıkartmıyor zaten garibim
Görmemek eldemi ister istemez yapamayınca rahatsız oluyorsun neyse bu akşamdan başlarım ufak ufak yapmaya

Dün aksam yaptırdık esımın sarj aletını, sukur 20 lırayla yırttık, orıjınalı 150 lıra dedıler
Sımdı esımın pc den yazzıyorum ama cok yadırgadım benımkı mınıcıktı bu gozume kocaman gelıyor

Dun butun gun carsıdaydım bu pcler yuzunden benımkının tamırıne 90 lıra dıyorlar ıcım acıdı ama care yok.
Dolasırken bı ayakkabıcı gordum sandalet gıbı bole ıplı mıplı bı baktım 5 lıra ıkı tane aldım hemen bı nar cıcegı bı sıyah. ay cocuk gıbı mutlu oldum

Bugun yapılcak o kadar coook ısım var kı bı yerınden baslamam lazım. Balkonu yıkıcam bırazdan sonra camlar sılıncek, perdeler yıkancak, camasırlar, banyo temızlıgı
Pazara alısverısıne gıtmem lazım...

ayyy ben daha sımdıden yoruldum

günaydın kızlarrrrr

hemen açıklıyorum bizim planlar değişti biletleri iade edip yenisini aldık tam tersini yapıyoruz benim üstün zekam sayesinde çünkü görümcem askeriyede memur c.tesi pazar ve bayram tatil sonra işbaşı yapacak o evdeyken izmire gidelim o işbaşı yapınca bayram sonrası altınoluk a geçelim diye düşündüm yani önce izmirdeyiz ordan altınoluk perşembe 23:45 de biniyoruz cuma sabah ordayız kızlar biletleri iade edince %10 kesinti yapıyolarmış allahtan olduğu gibi iade etti adam kesinti yapmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…