- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.241
Dün bende oruçluydum, soframızı eşim hazırladı, iftara kadar uyukladım bende..
Allah hepimizin duaları kabul etsin..
Aydasum geçmiş olsun canım
Yaw erkende yattım ama hafif bir üşüme, kırıklık var üstümde..
Allah kabul etsin canm ;
havalar artık serin sanki sabah bende üşüyorum hafif öyle yakıcı bir güneşte yok
Amin canım..Bende hava durumuna bakıyordum şimcik, haftasonu yine yağmur varmış, bunaltıcı sıcaklar gitti artık..
Günaydın kızlar yine yoğundum birde bayram haftası Cuma gününe kadar birçok işi bitirmem lazım sonrası 4 gün tatil
Bayram temizliği ile ilgili hiçbişey yapmadım daha doğrusu yapamıyorum eve gidince direk uzanmak istiyorum nedense kolum kalkmıyor,dün akşam bile eşim yıkadı benimutfak perdemi yıkamam lazım çamaşırım var genel bir temizlik şart neyse cumartesi geniş temizlik yapıcam mecburen o zamana kadar akşamları küçük toparlamalar yaparım,üff temizlik yapamadım diye daralıyorum
Benden bu kadar umarım herkes iyidir,
cnm ya geçmiş olsun,sistit olacağını hissettiğiin an su içerek geçirilebilir bile,neyse geçmiş olsn çok
Hanzade sağol canım, hep belden asagı gıdıyorum aylardır sormaaydasu geçmiş olsun canım bir an önce iyileşirsin umarım nazar değdi galiba canımdikkat et kendine
geçmiş olsun aydasu dikkat et artık kendine önce sen önemlisin unutma
ben geldiiimm
dün arkadaşlarım geldi, bu sabah 8 e kadar oturduk
ee 2 ye kadar uyuduk, onlar gitti evi toparladım falan derken ancak geldim
iftarda dayımdayız, birazdan çıkarım inş
kocişkomu özledim ya, arkadaşlarımla çok eglendim ama bir gece ayrı kalmak bile zor geld, Allah onları ayırmasın bizden
daphne, ben de konsantre yumuştıcı kulanıyrum bo bol koyuyorum, makinadan çıkınca mis gibi kokuyolar ama kuruyunca tamamen gidiyor. Ben de anlamıyorum, çözüm bulursan bana da söyle. Benimki bosch
aydasu geçmiş olsun ya Rabbim şifa versin
elinde sürekli su şişesiyle gezmen lazım
çabuk atlatırsın inş
bugün dip köşe temizlik yaptık eşimle tabi o akşama doğru işe gitti ben devam ettim. bulantım olmayınca çook enerjik oluyorum şükür.
gardolabımızı düzenledim giymediğim kıyafetleri ayırdım vermek için. mutfak dolaplarını sildim yerleştirdim. banyomun fayansını cifledim camlarada niyetlendim ama 2 gündür aniden yağmur yağıyo rüzgarla birlikte resmen camları yıkıyo o yüzden vazgeçtim. yarın sabah koltuklarımı silecem de kurur dimi iftara misafirim var. menümde kafamda netleşmedi daha napsam bilemedim.
mercimek çorbası
zeytinyağlı biber dolması
rus salatası( konuşmuşsunuz canım çekti:))
sotelik etim var, tavuk da var onlardan bi yemek yaparım artık karar veremedim
karışık kızartma da düşündüm
pirinç pilavı
salata
tatlı olarak da muhallebili kadayıf yapacam
aydasum; çok geçmiş olsun ben çok iyi bilirim o sistit belasını. bol bol su iç canım.
bu arada herkesin kadir gecesi mübarek olsun. Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inş...
hanzade harbi fil hafızası var sendemaşallah.. burdan çıkar çıkmaz hemen yaptım yemeğimi, yanınada meyhane pilavı(isminide kendinide sevmem-eşim istedi) ve ayran yaptım. çok güzel olmuştu, eşimde dedi bu yemek ne zamndır aklımdaydı bi kere annemgil geldiinde yapmıştın o zamanda çok beğenmiştim dedi. hayret dedim bişeyi beğendiğini söyledi..
aydasucuuum ya nazar olabilir mi acaba? inşallah bu sondur, bir daha ömrün boyunca çekmezsin dert sıkıntı.. kadir gecesi ya hepinize dua ettim bol bol, bazılarınızı nickinizle söyledim ama rabbim anlar heralde
bende akşam üstü pazara gittim, eşimde geldi yardıma beraber eve geldik, koştur koştur sofrayı hazırladık ezana zor yetiştik. sonra eşime mutfağın halısını sildirdimsıvı arap sabunu, bulaşık deterjanı ve toz domestos leke çıkarıcı deterjan koydum suyuna. bir sürü leke vardı valla tertemiz yaptı sağolsun. sonra acık yumuşatıcı koyduğum suylada iyice durulattım. bende o sırada pazardan aldıklarımızı falan yerleştirdim bi yandn da eşime gaz verdim
Günaydın herkese,
allah hepimizin dualarını kabul etsin.
Bu aralar uykulara doyamıyorumAyakta uyucam nedense.Havalar biraz serinledi ya ondan herhalde.
Aydasu, kendine cok ii bak canım ya. Bol bol su iç ki kendine gelesin.Bizim hamarat ve tatlı arkadaşımıza kesin nazar değdi.Allah nazarlardan saklasın. Yat dinlen bol bol.
Günaydın fıstıklar.
Aydasucum çok geçmiş olsun canım oyy sistit fena oluyo ya sıcak tut ayaklarnı kasıkları bu havada pek mümkün değil ama.
çok uykum var hemen kafamı koyup uyumak istiyorum. 3:30 filandı gece uyuduğumda, kandil programı vardı dayımlarda kalabalıktı bayanlar. Allah kabul etsin çok güzel geçti. İşallahh Rabbim hepimizin dualarını kabul eder.
evet canım bayramda da 2 günlük bir tatile gidicez. ama hava kötüde olsa üzülmem dinlenmeye de ihtiyacım var bikinilerimi falan götürücem ama kısmet bakalım.
bu ayın yarısı yaz yarısı bahar derler hep
evet canım bayramda da 2 günlük bir tatile gidicez. ama hava kötüde olsa üzülmem dinlenmeye de ihtiyacım var bikinilerimi falan götürücem ama kısmet bakalım.
bu ayın yarısı yaz yarısı bahar derler hep
Yağmurmu görünüyor o zaman boşuna camlarım silinmesinhava gerçekten serinledi akşamları pike veya çarşafı örtüyorum artık üşüyorum geceleri gündüzleride serinledi artık ama böyle iyi oldu çok sıcaklar iyi değil,
Bebişin yoruyor seni demekkiYormadan ufak ufak yaparsın canım, eşinde yardım eder sana, erkek babası olmak kolay değil dersin
Bebiş gelene kadar evle ilgili bazı şeyleri görmeyin hamişler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?