Eylül dostluğumuza burada devam (:

Aynen pilimiz bitiyor hiç böyle olucağını düşünmemiştim çalışınca zor oluyor akşam eve gidiyim az biraz uzanıyım yaparım diyorsun ama kolun kalkmıyor,erken kalkınca maalesef akşama kadar işte zaten yorgunluk oluyor eve geçincede iş falan gözün görmüyor,neyse bayram haftası artıkın akşamları yavaş yavaş yaparız dinlene dinlene

Geçen sene bu zamanlarda stres vardı hepimizde.

Speddy nereye gitceniz? Bu arada sen yıl dönümünde naptın yaw? Hiç tüyo vermiyon?

bayramın 1. günü çınarcığa gidicem aslında yazdım ama canım es geçilmiş olabilir o zaman sizin daha zamanınız vardı çünkü

2 günde olsa tatil tatildir iyi gelir,yağmur olmazsa girersiniz zaten son demleri denizin

Evet artık tadını çıkartmaya çalışıcaz 3 eylülde de kısmetse yine çıkıcaz tatile

çok yormamak lazım bende genelde misafir falan gelmeyecek ise haftasonumu hiç evde temizlikle falan geçirmiyorum cumadan hallediyorum. haftasonu sokaklarda geziyorum

Yaz yağmuru yağsa bile 1 saat sonra hava günlük güneşlik oluyor girersin bence denize..

Giremesen bile dinlenmek iyi gelir, işten uzaklaşmak bile kafayı dağıtmak için yeter

Kesinlikle canım iyi gelecek

Aydasum geçmiş olsun canım yeni gördüm inanki sen şimdi dikkat et kendine öyle girişme işlere hemen çok parçalıyosun kendini iş yapıcam diye bak biz koy verdik işleri
İyi olmuş sandaletlerin güle güle giy canım,oh oh temizlik işleri bitmez canım çok yormadan yapabildiklerini yap sadece

kolay gelsin canım.. Bende ucuza bir şeyler bulup aldığımda mutlu oluyorum, ihtiyacım olmasada kendimi ucuz aldığım için karda hissediyorum

kızlar bişey sorucam size. biz c.tesi kardeşimle beraber halı yıkadıkya, ertesi gün annemde kalıcaz belki yağmur filan yağar diye balkondan aldık biz halıları yuvarlayıp mutfağa koyduk, bana kurudu gibi gelmişti. 2 gündür mutfakta değişik bi koku var çöpü dökğyorum lavaboyu temizliyorum gitmiyo. sonra halıdan geldiğini farkettim heralde nemli nemli katladık ondan koku yapmış tertemiz halım. şimdi benonu serdiğimde yumuşatıcıllı suyla silsem kokusu geçermi sizce ?

kızlar bişey sorucam size. biz c.tesi kardeşimle beraber halı yıkadıkya, ertesi gün annemde kalıcaz belki yağmur filan yağar diye balkondan aldık biz halıları yuvarlayıp mutfağa koyduk, bana kurudu gibi gelmişti. 2 gündür mutfakta değişik bi koku var çöpü dökğyorum lavaboyu temizliyorum gitmiyo. sonra halıdan geldiğini farkettim heralde nemli nemli katladık ondan koku yapmış tertemiz halım. şimdi benonu serdiğimde yumuşatıcıllı suyla silsem kokusu geçermi sizce ?

hadi sizin orda yağmur yağdıda silmediniz, ya ben

baktım hava kapalı haftasonu, bayrama yakın silerim ya diyip, güzelce oturdum

Jelom sağol kuzum... Evet ayaklanınca hemen ıse saldırayım dıyorum bakalım ne kadarını yapabılcem
Sız koyverın zaten guzelım, bebısler herseyden onemlı, sağlıkla gelsınler de ısmıs temızlıkmıs bos hepsı zaten...
Ben cok uzun zamandır temızlıge el atamadım ondan gırıscem ıns.
Ay bı de komık ınsanım kendıme saat koydum 10 da kalkcam pc basından dıye
kucukken de boyleydım hep su saat olsun sunu yapcam derdım

kolay gelsin canım.. Bende ucuza bir şeyler bulup aldığımda mutlu oluyorum, ihtiyacım olmasada kendimi ucuz aldığım için karda hissediyorum

sagol canım...
demı ben de aynen oyle hıssedıyorum, kardaymısım gıbı, ole amaa

Hanzade, speddy sımdıden ıyı tatıller kızlar, tadını cıkarın...

Kızlar dun esım aradı ısteyken bayram ıcın ızın alayım mı gıdelım mı ızmıre dedı, normalde ole bı ızın pek soz konusu degıl ama yasadıklarımızdan sonra verırler dıye dusundu esım ama cok anı oldu kendımı hazırlamamıstım hıc. Bı de arıfe gunu cıkmamız lazım yola e o gun benım doğum gunum yollarda gecsın ıstemedım, normalde kurbanda yada kurbandan sonra alcaktık ıznı. Bosver ole kalsın dedım, kılo aldım ve kımse benı bole gorsun ıstemıyorum ıkı ay var onumde zayıflayım ole gıdeyım

havalandır canım ancak öle geçer tekrar silmene gerek yok

oyy hıc dayanamam o halı kokusuna, benım burnumdan cıkmaz o koku ama bılgım yok kuzum

bilmiyorum ama bi deneyin çok kötü kokmuyosa geçer ama yoğun bi kokuysa biraz zor geçer gibime geliyo

landfloves meyhane pilavını ben de çok severim canım

amaan geçmezse bütün evi sarar valla keşke toplamasaydım erkenden. bi deniyim bakalım pencereler açık bütün gün hem havalanmış olur. kötü bi koku ya evede artık bol bol oda parfümü sıkıcam koku gidene kadar

ıslak kalmış halının kokusu kötü oluyor haklısın canım, balkonda havalandırsan, sonra bol yumuşatıcılı suyla silsen geçer sanırsam..

Pingum, iyice havalandır , rüzgar esen yere koy halıyı,sonra da yumuşatıcı ile silersin.

Aydasu, fazla yorma kendini, yavaş yavaş yap, bu arada boşver kiloları ya,takma kiloları, evliliğin ilk senesinde kilo almak normalmiş

buan kuzucum evet kılo alınıyor evlenınce de benım bu gecırdıgım surec cok hareketsız gectıgı ıcın daha da aldım
Gıcık esımse evlendıgınden berı kendı öz ıradesıyle 5 kılo kadar verdı o kadar sınır oluyorum kı anlatmam...
Bı de ben tum cevremde butun yııyeceklerın kalorısını bılen, sulalede cevrede kılo alan bırı oldu mu doktora gıtmeden once dur bı once aydasuya soralım denen bı tıptım İmajım sarsılacak yoksa ondan yanı

hadi ya şimdi çıkma vaktin geldi canım, ama uygun olduğunda bana diyet programı hazırlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…