- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.261
jelocum artık bizim pilimiz çabuk bitiyo yormamak lazım kendimizi valla olduğu kadar artık ben koyverdim gittibide çalışıyoruz ya evde olsak vücut dinlenik olur istediğimiz kadar uyuruz uyanınca iş yaparız ama biz haftanın 5 günü erken uyanıyoruz eve gidince anca yemek bulaşık etrafı üstten bi toparlama. h.sonuda biraz dinleneyim diyorum kalıyo işlerin çoğu..
Geçen sene bu zamanlarda stres vardı hepimizde.
Speddy nereye gitceniz? Bu arada sen yıl dönümünde naptın yaw? Hiç tüyo vermiyon?
2 günde olsa tatil tatildir iyi gelir,yağmur olmazsa girersiniz zaten son demleri denizin
jelocum artık bizim pilimiz çabuk bitiyo yormamak lazım kendimizi valla olduğu kadar artık ben koyverdim gittibide çalışıyoruz ya evde olsak vücut dinlenik olur istediğimiz kadar uyuruz uyanınca iş yaparız ama biz haftanın 5 günü erken uyanıyoruz eve gidince anca yemek bulaşık etrafı üstten bi toparlama. h.sonuda biraz dinleneyim diyorum kalıyo işlerin çoğu..
Yaz yağmuru yağsa bile 1 saat sonra hava günlük güneşlik oluyor girersin bence denize..
Giremesen bile dinlenmek iyi gelir, işten uzaklaşmak bile kafayı dağıtmak için yeter
yağmuru bahane edip bu hafta camları bende es gecicem
Dün aksam yaptırdık esımın sarj aletını, sukur 20 lırayla yırttık, orıjınalı 150 lıra dedıler
Sımdı esımın pc den yazzıyorum ama cok yadırgadım benımkı mınıcıktı bu gozume kocaman gelıyor
Dun butun gun carsıdaydım bu pcler yuzunden benımkının tamırıne 90 lıra dıyorlar ıcım acıdı ama care yok.
Dolasırken bı ayakkabıcı gordum sandalet gıbı bole ıplı mıplı bı baktım 5 lıra ıkı tane aldım hemenbı nar cıcegı bı sıyah. ay cocuk gıbı mutlu oldum
Bugun yapılcak o kadar coook ısım var kı bı yerınden baslamam lazım. Balkonu yıkıcam bırazdan sonra camlar sılıncek, perdeler yıkancak, camasırlar, banyo temızlıgı
Pazara alısverısıne gıtmem lazım...
ayyy ben daha sımdıden yoruldum
Dün aksam yaptırdık esımın sarj aletını, sukur 20 lırayla yırttık, orıjınalı 150 lıra dedıler
Sımdı esımın pc den yazzıyorum ama cok yadırgadım benımkı mınıcıktı bu gozume kocaman gelıyor
Dun butun gun carsıdaydım bu pcler yuzunden benımkının tamırıne 90 lıra dıyorlar ıcım acıdı ama care yok.
Dolasırken bı ayakkabıcı gordum sandalet gıbı bole ıplı mıplı bı baktım 5 lıra ıkı tane aldım hemenbı nar cıcegı bı sıyah. ay cocuk gıbı mutlu oldum
Bugun yapılcak o kadar coook ısım var kı bı yerınden baslamam lazım. Balkonu yıkıcam bırazdan sonra camlar sılıncek, perdeler yıkancak, camasırlar, banyo temızlıgı
Pazara alısverısıne gıtmem lazım...
ayyy ben daha sımdıden yoruldum
Aydasum geçmiş olsun canım yeni gördüm inanki sen şimdi dikkat et kendine öyle girişme işlere hemen çok parçalıyosun kendini iş yapıcam diye bak biz koy verdik işleri
İyi olmuş sandaletlerin güle güle giy canım,oh oh temizlik işleri bitmez canım çok yormadan yapabildiklerini yap sadece
kolay gelsin canım.. Bende ucuza bir şeyler bulup aldığımda mutlu oluyorum, ihtiyacım olmasada kendimi ucuz aldığım için karda hissediyorum
hadi sizin orda yağmur yağdıda silmediniz, ya ben
baktım hava kapalı haftasonu, bayrama yakın silerim ya diyip, güzelce oturdum
kızlar bişey sorucam size. biz c.tesi kardeşimle beraber halı yıkadıkya, ertesi gün annemde kalıcaz belki yağmur filan yağar diye balkondan aldık biz halıları yuvarlayıp mutfağa koyduk, bana kurudu gibi gelmişti. 2 gündür mutfakta değişik bi koku var çöpü dökğyorum lavaboyu temizliyorum gitmiyo. sonra halıdan geldiğini farkettim heralde nemli nemli katladık ondan koku yapmış tertemiz halım. şimdi benonu serdiğimde yumuşatıcıllı suyla silsem kokusu geçermi sizce ?
kızlar bişey sorucam size. biz c.tesi kardeşimle beraber halı yıkadıkya, ertesi gün annemde kalıcaz belki yağmur filan yağar diye balkondan aldık biz halıları yuvarlayıp mutfağa koyduk, bana kurudu gibi gelmişti. 2 gündür mutfakta değişik bi koku var çöpü dökğyorum lavaboyu temizliyorum gitmiyo. sonra halıdan geldiğini farkettim heralde nemli nemli katladık ondan koku yapmış tertemiz halım. şimdi benonu serdiğimde yumuşatıcıllı suyla silsem kokusu geçermi sizce ?
hadi sizin orda yağmur yağdıda silmediniz, ya ben
baktım hava kapalı haftasonu, bayrama yakın silerim ya diyip, güzelce oturdum
Pingum, iyice havalandır , rüzgar esen yere koy halıyı,sonra da yumuşatıcı ile silersin.
Aydasu, fazla yorma kendini, yavaş yavaş yap, bu arada boşver kiloları ya,takma kiloları, evliliğin ilk senesinde kilo almak normalmiş
buan kuzucum evet kılo alınıyor evlenınce de benım bu gecırdıgım surec cok hareketsız gectıgı ıcın daha da aldım
Gıcık esımse evlendıgınden berı kendı öz ıradesıyle 5 kılo kadar verdıo kadar sınır oluyorum kı anlatmam...
Bı de ben tum cevremde butun yııyeceklerın kalorısını bılen, sulalede cevrede kılo alan bırı oldu mu doktora gıtmeden once dur bı once aydasuya soralım denen bı tıptımİmajım sarsılacak yoksa ondan yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?