- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 459
- 698
- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.281
hadi yaşimdi çıkma vaktin geldi canım, ama uygun olduğunda bana diyet programı hazırlayalım
eneee evet 6 dakka gecmıs bıle
ben kacar kızlar hava serınken pazara gıdeyım
Tamam kuzum hazırlayalım vaktı zamanında bı dunya kılo vermıs bı catlak var karsındacıddıyım bak madem ıstedın bırakmam yakanı
opuldunuz fıstıklar
bizde 11:30 gibi arkadaşla yakın bi mağazaya gidip gelicez 10 tlye ayakkabılar varmış ama bugün buranın pazarı kesin biz gidene kadar herkes seçer güzellerini.
sabah 8de kadınlar pazara gidiyolardı ya içimden diyorum evde olsam hayatta bu saatte kalkıp pazara gitmem delimisiniz uyusanıza
evet, patlıcanları közleyip,kabugunu soyup,köfte ile sarıp, fırına veriyormussun.
Adıyaman patlıcanlı köfte olarak geçiyor, güzel gözüküyor ama,tadı nasıl olur ki:44:
evet, patlıcanları közleyip,kabugunu soyup,köfte ile sarıp, fırına veriyormussun.
Adıyaman patlıcanlı köfte olarak geçiyor, güzel gözüküyor ama,tadı nasıl olur ki:44:
Eki Görüntüle 489570
bu da süslü hali, cahide jibek sayfasında buldum.
Bizim forumda da arkadaşın biri paylaşmış, köftelerin dağılma olasılığı konusunda tedirginim.
SLM KIZLAR..
Bu patlıcan çok enteresanmış ilk defa gördüm böle bişey,közlenince çok yumuşak oluyo,etrafına kıymayı sarmak zor olsa gerek,siz yaparsanız bende sizden yaparım
BUANBUAN,AYDASU daha sabah eşime dedim,çok kilo aldım diyet yapmam lazım :18: hiç sevmiyorum diyet yapmayı bu zamana kadarda hiç yapamadım.ama artık dur demenin zamanı geldi malesef,şu an dtam 69 kiloyumbu benim rekorum,göbeği içine kaçık duran benim şu anda aç karnına bile devasal bir göbeğim var,evlenmeden önce 62 ydim,7 kilo almışım,sürekli oturuyorum sanırım ondan,bayramdan sonra SPOR a başlıcaz tekrar,üyeliğimiz dondurulmuş durumda..Aynı zamanda diyette yapalım walla sizle beraber güzel olur
kızlar dün eşimle b.köyde işimiz vardı acıktım yemek yiyelim dedim köfteci ramize girdik iftara 1 saat vardı üst kata çıkalım dedik merdivende sordular iftar için mi diye yok dedik orası iftar için dediler bizi merdivenden geri çevirdiler girişe oturun diye orası da tıkış pıkış yer yok neredeyse 2 masa var onlar da 2 kişilik 2 masayı birleştirmişler birileri oturuyo yanlarına oturmak zorundasın küçücük masa yani dipdibe tanımadığın adamla nasıl rahat edeyim masayı ayırmak istesen yer yok ayıramazsın sıkışık yani kapıda boş yerler vardı oraya oturalım dedim çıktık bi garson geldi iftar için mi dedi yok şimdi yiyelim dedik o zaman sizi kaldıralım içeri alalım dedi fitil olduk kavga ettik adamla ulan içerde çok yer var biz mi oturmadık gerizekalı mal...eşim bi dünya saydırdı adamlara bi daha asla oraya gitmeyiz...başka semtte olsa tamam da orda herkes heryerde yemek yiyo zaten...
bende yapcam bayramdan sonra çok kötü hissediyorum kendimi böle bide bayramdan sonra arkadaşımın düğününe gitcem herkes bana kilo almışsın dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?