- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.301
biz geçen arkadaşalrla tatile gittik bi otele,arkadaşımın kocası sürekli dalga geçti benimle aman sen oturma oraya şimdi kırılır diye diye sürekli dalga geçti:2::2::2::2:
SLM KIZLAR..
Bu patlıcan çok enteresanmış ilk defa gördüm böle bişey,közlenince çok yumuşak oluyo,etrafına kıymayı sarmak zor olsa gerek,siz yaparsanız bende sizden yaparım
BUANBUAN,AYDASU daha sabah eşime dedim,çok kilo aldım diyet yapmam lazım :18: hiç sevmiyorum diyet yapmayı bu zamana kadarda hiç yapamadım.ama artık dur demenin zamanı geldi malesef,şu an dtam 69 kiloyumbu benim rekorum,göbeği içine kaçık duran benim şu anda aç karnına bile devasal bir göbeğim var,evlenmeden önce 62 ydim,7 kilo almışım,sürekli oturuyorum sanırım ondan,bayramdan sonra SPOR a başlıcaz tekrar,üyeliğimiz dondurulmuş durumda..Aynı zamanda diyette yapalım walla sizle beraber güzel olur
biz geçen arkadaşalrla tatile gittik bi otele,arkadaşımın kocası sürekli dalga geçti benimle aman sen oturma oraya şimdi kırılır diye diye sürekli dalga geçti:2::2::2::2:
benim canım bugün cheesecake yapmak istedi yaptınız mı hiç bilmiyom nası yapcam ama bakalım denicem
Ben önümüzdeki hafta izmirlileri toplamaya çalışıcam gelince de buraya bi el atarız artık gelmeyeniiii
patlıcanlı köfte nin pişmiş hali güzel görünüyooo da yapımı zor olmalı...
Yemek demişken ben zeytinyağlı dolmamı yaptım pişiyo şimdi. Temizlik derdim yok bi tek yemekler kaldı.
Aydasum yaa eşin sana izin alıp memlekete gidelim demiş de sen yok mu dedin inanmıyorum yaa:2: Gitseydin keşke yaa nolcak kime neymiş kiloların. Soranlara evlilik yaradı derdin
Ankarada kimsecikler yoookk buluşacak
ne zaman gelicektin canm sen kaçırdım pardon
merak etme ben ankaraya da el atarım malum bi ayağım da orda dayım teyzem aneannem ....annemin akrabaları kısacası eşimle nişanlıyken 2 kere gittik en son düğüne 1 hafta düğün vardı oraya gelmiştik sonra hep beraber bizim düğün için istanbula dönmüştük...
cuma sabah ordayız bayramdan sonra 23 ünde sanırım ordan ayrılıyoruz bayramın son günü falan buluşulabilir mi???
menün güzel bence canım ama hem dolma hem pilav sanki aynı şey gibi ben yemekten ziyade aperatifleri dah çok seviorum öle bişiler yapabilirsin belkiben ana yemek olarak et güveç yapmaya karar verdim hem kolay. yanınada elifin mısır unlu tavuk kızartmasını yaparım çeşit olur.
menümü belirledim o zaman ben
mecimek çorbası
zeytinyağlı biber dolma
rus salatası
güveç
pirinç pilavı
karışık kızartma
cacık ya da salata
muhallebili kadayıf
ya tavuk yapmasam mı çok mu fazla olur? bilemedim şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?