Eylül dostluğumuza burada devam (:

valla nasıl vercez bilmiyom ki, bide ne ara aldık o kadar kiloyu ben anlamadım.

göbiş olsa verilir gene, benim toto almış başını gidiyor.

biz geçen arkadaşalrla tatile gittik bi otele,arkadaşımın kocası sürekli dalga geçti benimle aman sen oturma oraya şimdi kırılır diye diye sürekli dalga geçti:2::2::2::2:

benim de eşim samimi olduğumuz 1-2 arkadaşla dalga geçer öyle ben kızıyorum ama onlarda alınıp kırılmıyolar gerçi ben kendimi kötü hissediyorum ama bana kimse bşy diyemiyo bu konuda ama böyle giderse yakında benimle de dalga geçerler eşimin öcünü fena alırlar benden sanırım

hayırlı günler

ay kızlar o patlıcan resmi ne öyleee, ıyykk midem attı görür görmez. Hamileliğim bitince denerim inşaAllah

temizliği sormayın valla hadi siz çalışıyorsunuz yapmak zor geliyor. Ama ben evdeyim, mide bulantılarım henüz rahat vermiş değil
Zar zor yapıyorum işte yapmayınca aklım kalıyo huzursuz ediyo. Allahdan eşim ve ablam sürekli etrafımda. Hele ablam iki-üç günde bir gelip evi pırıl pırıl yapıp gidiyo Allah razı olsun

dün iftarda dayımlardaydık. Annemler de vardı. Yedik içtik oturduk. Benim mide bi başladı öyle paldır küldür çıktık saat 11 e geliyordu

geldik, eşim zencefilli bi karışım hazırladı, geçer gibi oldu. Ben sonra kuran okurken uyuyakalmışım
eşim de kaldırdı yerime yatırdı, ilk defa pikeyle uyudum bu yaz süperdi ya serin serin ohh mis

günaydın herkesee

dün bol bol dua etttim burdaki herkes içinde. Rabbim dualarımız kabul etsin inş..

sabah eşim işten geldi. biraz yatakta sohbet ettik bi baktım iyiyim midem bulanmıyor hemen bu fırsatı değerlendirmeliyim dedim eşim uyudu ben kalkıp koltuklarımı sildim sıvı arap sabunum yoktu bende kosla ile sildim bi güzel mis oldular valla yaa. camlarıda açtım şimdi kurumuşlar bile. sonra gittim biraz dinleneyim dedim uyumuşum öylece msj sesine uyandım bi eşimin ki çalıyo bi benimki bi baktım ki eşimden gelen msjlar okuyorum allah allah diyorum tarih bugün saatte şuanda ama eşim yanımda uyuyo. çok güzel şeyler yazmış kocam benim dün geceden ayarlamış planlanmış msj yollayan bi program sayesinde galiba. 3 tane up uzun msjlar çok mutlu oldum. bi de en sonuna yazmış aşkım gördüğün gibi uyuyorum uyandırma beni tamammı bende uyanmasını bekliyorummm halaa

Ben önümüzdeki hafta izmirlileri toplamaya çalışıcam gelince de buraya bi el atarız artık gelmeyeniiii

patlıcanlı köfte nin pişmiş hali güzel görünüyooo da yapımı zor olmalı...
yemek demişken ben zeytinyağlı dolmamı yaptım pişiyo şimdi. temizlik derdim yok bi tek yemekler kaldı.

aydasum yaa eşin sana izin alıp memlekete gidelim demiş de sen yok mu dedin inanmıyorum yaa:2: gitseydin keşke yaa nolcak kime neymiş kiloların. soranlara evlilik yaradı derdin

ankarada kimsecikler yoookk buluşacak

ben geldim kızlarr okudum anca geçmişi ne güzel muhabbet olmuş
dün çıktım bi anda bi baktım bizimki kapıda erkenden gelmiş takmış kafaya bayram için almıştık birşeyler hoş olmadı gidip değiştirelim diye bende gitmeden önce süpürdüm dip bucak toz aldım sonra çıktık hallettik işimizi annemlere ilk geçtik sonra birlikte halamlara. kadir gecesi olduğundan erken döndük bol bol dua edelim diye, Allah herkesin dualarını kabul eylesin valla aklımdaydı sizin için bile dua ettim.
bugünde daha erken kalkmam gerkiyordu ama beceremedim şimdi kalkıp yine kalan tarafların tozunu alcam yerleri silcem, ilk olarak akşama kuzenler gelicek iftara bayadır yoktular meydanda biz bize olucaz halılarımda serili değil olsun idare etsinler
akşama menüm olarak düşündüğüm
mercimek çorbası
tavuk sote
z.yağlı biber dolması
domates soslu patetes patlıcan kızartması
salata
daha birşey daha eklenebilir ama bulamadım

merak etme ben ankaraya da el atarım malum bi ayağım da orda dayım teyzem aneannem ....annemin akrabaları kısacası eşimle nişanlıyken 2 kere gittik en son düğüne 1 hafta düğün vardı oraya gelmiştik sonra hep beraber bizim düğün için istanbula dönmüştük...

ben ana yemek olarak et güveç yapmaya karar verdim hem kolay. yanınada elifin mısır unlu tavuk kızartmasını yaparım çeşit olur.

menümü belirledim o zaman ben
mecimek çorbası
zeytinyağlı biber dolma
rus salatası
güveç
pirinç pilavı
karışık kızartma
cacık ya da salata
muhallebili kadayıf

ya tavuk yapmasam mı çok mu fazla olur? bilemedim şimdi...

aa öylemii. gel canım gel beklerimm mutlaka

cuma sabah ordayız bayramdan sonra 23 ünde sanırım ordan ayrılıyoruz bayramın son günü falan buluşulabilir mi???

bayramda biz aydına gidicez de ne zaman döncez hiç bi fikrim yok ama bayramın son günü geliriz sanırsam çarşamba olsa olmaz mı diğerlerine de uygunsa ya da herkes bayramın son günü uygunsa siz buluşun bende gelebilirsem gelirim

menün güzel bence canım ama hem dolma hem pilav sanki aynı şey gibi ben yemekten ziyade aperatifleri dah çok seviorum öle bişiler yapabilirsin belki

Babamla konuştum şimdi, teyzesinin eşi dün akşam dili pelteleşmiş, tansiyonuda yükselince şilede doğru dürüst hastane bulunmaz diye ist. gitmişler.. doktor bi kaçgün önce kalp krizi geçirmiş farketmemiş demiş, dil altıyla tansiyonunu düşürmüş,şimdi iyi anjiyoya gerek yok demiş eve gitmişler.. Akşam fenalaşmış tekrar hastahaneye gitmişler beyin damarları tıkalıymış, sol tarafına felç gelmiş, doktor 3 gün içinde tedaviye cevap verirse biraz düzelir demiş, durumu kritikmiş..
Çok üzgünüm, babam bekarken onlarda kalmış, babam gibi derdi hep.. Hep bir aradaydık, sağlığının maşallahı vardı, hep hastayım derdi, evhamlıydı biraz.. Gerçekten hasta olarak hiç görmedim onu, Allahım sağlığına kavuşturur inşallah..

Kızlar ben de evlenmeden önce 60 kiloydum şimdi 67 :26: gören maşallaaaaaaaah evlilik yaramış diyor.Uzun boylu da değilim zaten.Mantıklı ya da mantıksız dukan diyetine başlayacaktım.

ta ki......

Adetim hala gelmedi
tam 8 gün oldu gecikeli.3'er gün arayla 3 ayrı marka test yaptım sonuç hep negatif.Hamilelik belirtileriyle de adet belirtileri çok benziyor birbirine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…