Eylül dostluğumuza burada devam (:

menün güzel bence canım ama hem dolma hem pilav sanki aynı şey gibi ben yemekten ziyade aperatifleri dah çok seviorum öle bişiler yapabilirsin belki
evet doğru diyosun ikiside pirinçli. ama dolmayı yapmış bulundum. e güvecin yanınada başka bişe yakıştıramıyorum. acaba püremi yapsam?? ama güvecede patates koycam. anaammm ben ne yapsam acaba:44:

çok geçmiş olsun. Allah şifasını versin. inşallah 3 gün içinde tedaviye cevap verir yaa...

çarşamba olursa gündüz olabilir ama eşimin doğum günü o gün akşam onunla birlikte oluruz

bulgur pilavı yap canım o da olabilir değişik

selaaaam kızlaaaarr

nasılsınız?

maşallah ne güzel sohbetler ediliyor.geçmişi okumaktan yeni yazamıyorum bazen.

öncelikle aydasum çook geçmiş olsun canım.

smilla ve buancım kiloyla başı dertte olan bende varım hatta kızlar ben bundan 4 sene önce tam 22 kilo verdim her gören şok oluyordu ama evlendikten sonra 7 kg aldım kıyafetlerim çok kötü duruyo üzerimde ramazanda o kadar az yememe rağmen veremedim çünkü aç kaldığımız için vücut direk depo yapıyo her yediğimizi ama ramazandan sonra yürüyüş bandıyla kanka olucam ve inş 10 kg vereyim diyorum nasıl olsa bebiş falan düşünüyoruz iyice zayıf hamile kalayım.hadi kızlar aydasumun da desteğiyle verelim kilolaları..

mlvst oh ellerine sağlık mis gibi olmuş evin bide ben yapabilsem kızlar siz yağmur falan diyorsunuz ya ben burda klimalı odadan dışarı çıkamıyorum bile hele iş yapınca üzerimde kuru hiç bir yerim kalmıyor o yüzden çok zor geliyor.

vafiim rabbim acil şifa versin akrabanıza eski sağlığına kavuşur inş şu mübarek günler hürmetine..

ocwmays ohh pijama partisi süper olmuş arada bizde yaparız kızlarla.

landflovesimm duana kocaman amin diyorum çok güzel bir duaydı.bu arada bayram hazırlığı kuaföre falan gidecek misin beraber gidelim.

sofistikem maşallah döktüreceksin yine ama sakın çok yorma kendini.olduğu kadar olsun nasıl olsa yabancı değilmiş misafirlerin.

unutttuğum varsa mazur görün kızlar neredeyse ömrümde ilk defa bu saatte uyandım gün gece 5i geçiyordu uyuduğumda

Miracle 22 kilo maşallah özel olacak ama çok merak ettim.Bu 22 kiloyu verince sarkma ya da çatlak oluştu mu??

valla tam 1 yılda verdim su perim. ama sıkı spor yaptığım için hiç birşey olmadı birde yaşımız genç olduğu için hücreler çabuk yenileniyor o yüzden fıstık gibiydim ama şimdi yine şişko oldummm

çok geçmiş olsun. Allah şifasını versin. inşallah 3 gün içinde tedaviye cevap verir yaa...

vafi çok geçmiş olsun allah şifasını versin inşallah

vafiim rabbim acil şifa versin akrabanıza eski sağlığına kavuşur inş şu mübarek günler hürmetine..

vafi geçmiş olsun canm Allah şifa versin

Vaficim geçmiş olsun canım şimdi gördüm

sağolun kızlar , Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.

aydasu ; sağol canım teşekkür ederim. inşallah dinlenebilirim olmadı eylüle artık.

bende evlenmeden önce 50 kiloydum 55 kilo oldum ve tek ben aldım sanıyordum. sadece göbeğim var hala 36 bedene girebiliyorum. beden olarak büyümedim ama işte,
bisiklet aldık eve çok fazla kullanamıyorum

iyiyim canım sen nasılsın valla burdada sıcaktan iş falan yapılmıo ama bugün oruca veda ettim artık (tutsaydım iidi ama neyse yapcak bişi yok )onun için iş yapıyorum biraz

uperisi, sen hala adet olmadın mı
testlerin hepsi negatif çıktıysa hem de farklı günlerde, hamilelik olasılığı yok. Geç döllenme olduysa bile 8 günde silikt olsa ikinci çizgi çıkar. Ppatya çayı veya biberiye içsene. Söküyr hemen

vafiş, Rabbim hayırlı şifalar versin

bu arada sofiş, yeşil elmanın tam mevsimi. Mide bulantısına iyş geldiği söyleniyor. Benim bulantılarıma hiçbişey çare etmio ama sen bi dene istersen

sniperelit; saol canım bulgur pilavı olabilir bi arayıp sorayım arkadaşıma
miracle07; canım özlemişim yemek yapmayı valla. evet neyseki yabancı değiller kız çocukluk arkadaşım eşinide uzun zamandır tanıyorum o yüzden rahatım yani. bu arada sana sormam gereken bi kaç sorum var ne zamandır aklımdada denk gelemedik bi türlü. bulmuşken sorayım:26:

iyiyim canım sen nasılsın valla burdada sıcaktan iş falan yapılmıo ama bugün oruca veda ettim artık (tutsaydım iidi ama neyse yapcak bişi yok )onun için iş yapıyorum biraz

şükür canım bende iyiyim sohbetler bitti bugün tatil verdim.bende temizlik konusunda akşam yapma çözümünü buldum biraz serin ve oruçlu olmuyorsun daha kolay oluyo bu akşam yapıcam mesela ama ben bayram temizliği falan yapmayacağım da şöyle bi genel temizlik işte.büyük temizlik eylül 15 ten sonra inş. sana da kolay gelsin canımm.

sipidim ne güzel senin benden aynı benim beden de büyüdü kızlar ben 48 bedenden 38 bedene inmiştim yine 40 oldum hatta kalıbı dar olanlarda 42

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…