Eylül dostluğumuza burada devam (:

olmadım tatlım ya.testler hep farklı günlerde 3er gün arayla.silik çizgi ble yok.Allah razı olsun bak bn blmiodum o çayları.Hemen markete gidip alayım

bu arada sofiş, yeşil elmanın tam mevsimi. Mide bulantısına iyş geldiği söyleniyor. Benim bulantılarıma hiçbişey çare etmio ama sen bi dene istersen

sabah kalıkınca bi tane elma yiyorum canım ben. gerçekten midemi bastırıyo. bu bulantı çok feci bişey ya ben iki gündür biraz iyiyim şükür darısı başına. sen beyaz leblebiyi denedin mi uyanır uyanmaz at ağzına bi kaç tane

sofişim mesaj kutun dolmuş

canım benim 22 kilo verdiysen 10 kilo da vız gelir sana verirsin yine düşer bedenin ramazandan sonra bende göbeğime bi çare bulmak istiyorum

vafiş, Rabbim hayırlı şifalar versin

Sağol canım..

Bide son zamanlarda çok duymaya başladım, eniştemin ilk gittiği hastanede özeldi..

özel hastaneler hastalarla yeteri kadar ilgilenmiyor.. dili pelteleşen, durup duruken yürümede zorlanan adamı müşade altında tutmadan tansiyonu düştü diye eve göndermek aklım almıyor..

olmadım tatlım ya.testler hep farklı günlerde 3er gün arayla.silik çizgi ble yok.Allah razı olsun bak bn blmiodum o çayları.Hemen markete gidip alayım

marketten alma tatlım ya aktardan tazesini alıp demleyerek iç en sağlıklısı

ahh benim denemediğim ne kaldı ki
byeaz leblebiden de fayda göremedim ben. Hiçbişey geçirmiyodu, ama şimdi öyle değil ya arada rahat veriyo
eskiden 24 saatti

Günaydın kızlar, dün makinanın duruluma suyuna yumuşatıcıyı koydum. Daha kalıcı oldu kokusu. Tavsiye ediyorum

daphne dün sen söyleyince benimde aklıma geldi, dediğn gibi ilk çıktıklarında mis gibi kokuyorlar ama kuruduktan sonra ancak burnuna dayayıp koklarsan kokuyor, öyle reklamlardaki gibi çekmeceleri dolapları açınca koku yayılmıyor etrafa.. dün çamaşır yıkadım makinenin başında bekledim ama benim makine yumuşatıcıyı ilk başta almadı, tam durulamaya geçtiğinde aldı. sen tam ne zaman ekledin yumuşatıcıyı? bu arada markası bosch.

ayyy bilirim o kokuyuuuuuu, benimde perdelerimde olmuştu hatırlarsanız iki iş çıkmıştı başıma, tekrar yıkamak zorunda kalmıştım. bence sende tekrar yumuşatıcılı suyla silip iyice havalandır inşallah geçer canım.

aydasuuu canım benim yaaa inşallah yine gelirsinizde antalyaya bu sefer misafirim olursunuz. rüyandaki gibi sofralar kurarım sana hayırdır inşallah..

ya superisi benim reglim de 10 gün gecikti, ama hiç bir belirti yok bende o yüzden korkmuyorum birde korunuyoruz zaten, %1 ihtimal olabilir ancak. zaten son zamanlarda iyice tuhaflaştı ayda iki defa olmaya başlamıştım en son tatile giderken adet geciktirici içmiştim, bırakınca hemen olmuştum ama bidahada olmadım. ama bugün benimde aklıma yinede test alacam. yakın eczane olsa hemen alırdım ama ancak akşam alabilirim.

miraclecıım ben saçlarmı boyatsammı diye düşünüyorum aktı rengi, ama anneme boyatmıştım geçenlerde iyi olmuştu yine ona boyatacam. ağdamı artık kendim yapıyorum bitek kaş için giderim, onuda güllükte hep gittiğim biyer var oraya gidebilirim. senin var mı kuaförün? ne yaptırmayı düşünyosun? benim için farketmez seninlede gelebilirim veya benimkinede gidebiliriz

geçmiş olsn cnm,bende duyuyorum o şekilde,bi tanıdık baş dönmesiyle gitmiş bişey yok diyip göndermişler,devam edince başka hastaneye gitmişler,adam meğer beyin kanaması geçiriyormuş...doktorlarada güven yok...

HANZADE cim bayramın son günü annemlerde olabilirim urlada yani gelemeyebilirim,erken dönersek ki pek zannetmiyorum annem bırakmaz,yinede kesin bişey diyemiyorum,erken gelirsek haber ederim

canım benim 22 kilo verdiysen 10 kilo da vız gelir sana verirsin yine düşer bedenin ramazandan sonra bende göbeğime bi çare bulmak istiyorum

veririm canım hiç şüphem yokta ama bian önce kurtulmak istiyorum ama malesef hızlı kilo vermek sağlıksız 3 ayda vermem lazım 10 kiloyu

işlem tamamdır

kız cadı naber ama artık anne cadı benim ahsenim küçük cadımız da geliyooo

bu tarz konularda devlet hastahaneleri çok daha iyi. Gece nöbetlerinde bile çeşit çeşit uzman oluyor özellikle büyük araştırma hastahanelerinde
ve en ufak bişeyi bile dikkate alıp hemen tetkik yapılıyor
gecenlerde kuzenimin oğlu ateşlendi 8 yaşında. Biz ateş düşürücü iğne yapıp göndercek sandık ama bir sürü tahlil tetkik vs yaptılar, sebebini öğrenmeden ilaç vermediler. 5 saat hastahanede kaldık ateş için

ama özel hastahaneler daha konforlu oldugu için tercih sebebi oluyor

ciddi durumlarda devlet daha iyi daha güvenli tabi

bu akşam benim misafirlerim vardı ama akrabaları gelmiş, yarın gelecekler bize. bende dün akşam tv karşısında yaprak sarma yapmıştım nasılsa yarın pişircem diyede buzluğa koymadım çiğ halde tenceresiyle dolaba koydum bişey olmaz dimi kızlar? acba bugün pişirsem mi? ama bende taza pişmiş severim işte, buzluğa mı atsam?

Merhaba kızlar
sabah 9buçukta uyandım hala uyurdum yani ama iyi geldi.sonra kuaföre gittim saçımı kestirdim fön çektirdim eşim gelip aldı işe geldik.işlerime bakayım ben şimdik gene gelirim öpüldünüzz

bence bugunden pişir,ben sarmayı ertesi gün daha çok seviyorum daha güzel oluyo

bugün annemin misafirleri varmış iftara bizide çağırmıştı akşam oraya gidecez, hatta ben erken gider yardım ederm. aileleri çağırdığımda ilk deneyeceğim yemekleri yapıyorum genelde, sonra onay alırsa başka misafirlere yapıyorum. milföy mantolu tavuk ve özbek pilavına hayran kalmışlardı yarınki misafirlerede onlardan yapacam. menüm şöyle:

milföy mantolu tavuk,
özbek pilavı,
yaprak sarma,
tarhana çorbası,
fırında kremalı patates (sizen duyup yapmıştım bayılmıştık)
sarımsaklı kırmızı biber közlemesi,
mevsim salata,
hoşaf,

tatlı olarakta hafif olsun istedik, marketten carte dorun dondurmalı pastalarından almıştık yanınada kemalpaşa tatlısı koyacam.

bende kaş için gideceğim de inan kuaföre bile gitmek için dışarı çıkmaya korkuyorum bende d.garajındaki çiğdem kuaföre gidiyorum kaşı harika alan bi bayan var.araba bende olduğu bi gün gidelim istersen bi de şu ağda işini nasıl çözdün kalıp ağdayı kullanmayı bana bi anlat cesaret edip alamadım ki yapamam diye

Son düzenleme:

ohh sıhhatler olsun canım güle güle kullan.

iyiyim canikom hamdolsun,
küçük cadı gerçekten geliyo 4 aydan acık daha fazla kaldı

ay yaa daha dün düğün muhabbeti yaparken şimdi prensesin muhabbetini yapıyoruz.

landflovesim milföyü tavuğa sarmadan altına başka birşey koyuyor musun?

bence bugunden pişir,ben sarmayı ertesi gün daha çok seviyorum daha güzel oluyo

neyse kızlar yaprak sarmama çözüm bulundu.

annemi aradım böyle böyle napim dedim, o olmaz öyle sen getir onu buraya dedi ama benim misafirim gelecek yarın yaaa dedim, olmaz o olmaz bugün pişirirp yenmesi lazım sen getir onu buraya dedi.. sonrada canım ne zamandır istiyordu yapmaya üşenmiştim şimdi söyledin canım dahada çekti dedi, yazık oruç oruç istedi, anneme götürüyorum ben çıkarım birazdan görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…