- 29 Eylül 2010
- 716
- 51
- 123
- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.341
superisi, sen hala adet olmadın mı
testlerin hepsi negatif çıktıysa hem de farklı günlerde, hamilelik olasılığı yok. Geç döllenme olduysa bile 8 günde silikt olsa ikinci çizgi çıkar. Ppatya çayı veya biberiye içsene. Söküyr hemen
bu arada sofiş, yeşil elmanın tam mevsimi. Mide bulantısına iyş geldiği söyleniyor. Benim bulantılarıma hiçbişey çare etmio ama sen bi dene istersen
sniperelit; saol canım bulgur pilavı olabilir bi arayıp sorayım arkadaşıma
miracle07; canım özlemişim yemek yapmayı valla. evet neyseki yabancı değiller kız çocukluk arkadaşım eşinide uzun zamandır tanıyorum o yüzden rahatım yani. bu arada sana sormam gereken bi kaç sorum var ne zamandır aklımdada denk gelemedik bi türlü. bulmuşken sorayım:26:
şükür canım bende iyiyim sohbetler bitti bugün tatil verdim.bende temizlik konusunda akşam yapma çözümünü buldum biraz serin ve oruçlu olmuyorsun daha kolay oluyo bu akşam yapıcam mesela ama ben bayram temizliği falan yapmayacağım da şöyle bi genel temizlik işte.büyük temizlik eylül 15 ten sonra inş. sana da kolay gelsin canımm.
sipidim ne güzel senin benden aynı benim beden de büyüdü kızlar ben 48 bedenden 38 bedene inmiştim yine 40 oldum hatta kalıbı dar olanlarda 42
vafiş, Rabbim hayırlı şifalar versin
olmadım tatlım ya.testler hep farklı günlerde 3er gün arayla.silik çizgi ble yok.Allah razı olsun bak bn blmiodum o çayları.Hemen markete gidip alayım
sabah kalıkınca bi tane elma yiyorum canım ben. gerçekten midemi bastırıyo. bu bulantı çok feci bişey ya ben iki gündür biraz iyiyim şükür darısı başına. sen beyaz leblebiyi denedin mi uyanır uyanmaz at ağzına bi kaç tane
Günaydın kızlar, dün makinanın duruluma suyuna yumuşatıcıyı koydum. Daha kalıcı oldu kokusu. Tavsiye ediyorum
kızlar bişey sorucam size. biz c.tesi kardeşimle beraber halı yıkadıkya, ertesi gün annemde kalıcaz belki yağmur filan yağar diye balkondan aldık biz halıları yuvarlayıp mutfağa koyduk, bana kurudu gibi gelmişti. 2 gündür mutfakta değişik bi koku var çöpü dökğyorum lavaboyu temizliyorum gitmiyo. sonra halıdan geldiğini farkettim heralde nemli nemli katladık ondan koku yapmış tertemiz halım. şimdi benonu serdiğimde yumuşatıcıllı suyla silsem kokusu geçermi sizce ?
Sağol canım..
Bide son zamanlarda çok duymaya başladım, eniştemin ilk gittiği hastanede özeldi..
özel hastaneler hastalarla yeteri kadar ilgilenmiyor.. dili pelteleşen, durup duruken yürümede zorlanan adamı müşade altında tutmadan tansiyonu düştü diye eve göndermek aklım almıyor..
canım benim 22 kilo verdiysen 10 kilo da vız gelir sana verirsin yine düşer bedeninramazandan sonra bende göbeğime bi çare bulmak istiyorum
sildim canım
marketten alma tatlım ya aktardan tazesini alıp demleyerek iç en sağlıklısı
ahh benim denemediğim ne kaldı ki
byeaz leblebiden de fayda göremedim ben. Hiçbişey geçirmiyodu, ama şimdi öyle değil ya arada rahat veriyo
eskiden 24 saatti
Sağol canım..
Bide son zamanlarda çok duymaya başladım, eniştemin ilk gittiği hastanede özeldi..
özel hastaneler hastalarla yeteri kadar ilgilenmiyor.. dili pelteleşen, durup duruken yürümede zorlanan adamı müşade altında tutmadan tansiyonu düştü diye eve göndermek aklım almıyor..
kız cadı naberama artık anne cadı benim ahsenim küçük cadımız da geliyooo
bu akşam benim misafirlerim vardı ama akrabaları gelmiş, yarın gelecekler bize. bende dün akşam tv karşısında yaprak sarma yapmıştım nasılsa yarın pişircem diyede buzluğa koymadım çiğ halde tenceresiyle dolaba koydum bişey olmaz dimi kızlar? acba bugün pişirsem mi? ama bende taza pişmiş severim işte, buzluğa mı atsam?
daphne dün sen söyleyince benimde aklıma geldi, dediğn gibi ilk çıktıklarında mis gibi kokuyorlar ama kuruduktan sonra ancak burnuna dayayıp koklarsan kokuyor, öyle reklamlardaki gibi çekmeceleri dolapları açınca koku yayılmıyor etrafa.. dün çamaşır yıkadım makinenin başında bekledim ama benim makine yumuşatıcıyı ilk başta almadı, tam durulamaya geçtiğinde aldı. sen tam ne zaman ekledin yumuşatıcıyı? bu arada markası bosch.
ayyy bilirim o kokuyuuuuuu, benimde perdelerimde olmuştu hatırlarsanız iki iş çıkmıştı başıma, tekrar yıkamak zorunda kalmıştım. bence sende tekrar yumuşatıcılı suyla silip iyice havalandır inşallah geçer canım.
aydasuuu canım benim yaaa inşallah yine gelirsinizde antalyaya bu sefer misafirim olursunuz. rüyandaki gibi sofralar kurarım sanahayırdır inşallah..
ya superisi benim reglim de 10 gün gecikti, ama hiç bir belirti yok bende o yüzden korkmuyorum birde korunuyoruz zaten, %1 ihtimal olabilir ancak. zaten son zamanlarda iyice tuhaflaştı ayda iki defa olmaya başlamıştım en son tatile giderken adet geciktirici içmiştim, bırakınca hemen olmuştum ama bidahada olmadım. ama bugün benimde aklıma yinede test alacam. yakın eczane olsa hemen alırdım ama ancak akşam alabilirim.
miraclecıım ben saçlarmı boyatsammı diye düşünüyorum aktı rengi, ama anneme boyatmıştım geçenlerde iyi olmuştu yine ona boyatacam. ağdamı artık kendim yapıyorum bitek kaş için giderim, onuda güllükte hep gittiğim biyer var oraya gidebilirim. senin var mı kuaförün? ne yaptırmayı düşünyosun? benim için farketmez seninlede gelebilirim veya benimkinede gidebiliriz
Merhaba kızlar
sabah 9buçukta uyandımhala uyurdum yani ama iyi geldi.sonra kuaföre gittim saçımı kestirdim fön çektirdim eşim gelip aldı işe geldik.işlerime bakayım ben şimdik gene gelirim öpüldünüzz
iyiyim canikom hamdolsun,
küçük cadı gerçekten geliyo 4 aydan acık daha fazla kaldı
bugün annemin misafirleri varmış iftara bizide çağırmıştı akşam oraya gidecez, hatta ben erken gider yardım ederm. aileleri çağırdığımda ilk deneyeceğim yemekleri yapıyorum genelde, sonra onay alırsa başka misafirlere yapıyorum. milföy mantolu tavuk ve özbek pilavına hayran kalmışlardı yarınki misafirlerede onlardan yapacam. menüm şöyle:
milföy mantolu tavuk,
özbek pilavı,
yaprak sarma,
tarhana çorbası,
fırında kremalı patates (sizen duyup yapmıştım bayılmıştık)
sarımsaklı kırmızı biber közlemesi,
mevsim salata,
hoşaf,
tatlı olarakta hafif olsun istedik, marketten carte dorun dondurmalı pastalarından almıştık yanınada kemalpaşa tatlısı koyacam.
bence bugunden pişir,ben sarmayı ertesi gün daha çok seviyorum daha güzel oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?