Eylül dostluğumuza burada devam (:

canım tavukları haşlayıp karabiberleyip soğumaya bırakıyorum derisinide soyduktan sonra.. sarmadan öncede kaşar dilimleyip araya kaşar koyuyorum.

Bayrama kadar çok işim varr çookk..
buakaşam kocişimle ilgilenmem gerek temizlikti kandildi ilgilenemedim yazık
yarın akşam çıkışta alışveriş merkezine gidicez mağaza mağaza dolaşiciizz bişiler bakicizz bayram için
cuma akşam iftardan sonra süpürcem halılarımı yerleştiricem
cumartesi de ful temizlik banyom kaldı temizlenecek iftardan sonra da kendi temizliğime gidicem kuaförüme

Ben kocişime hala bşy alamadım dün birlikteydin bugün evde işlerim var gidemem yarın yola çıkıyoruz izmirden alabilirim belki...:44:

ya bizim bütün hanımlar hamarat maşallah bi bende yok evimi hiiç temizleyesim yok.

citlenbik şu enerjinden azıcık bana da gönder bu oruç beni iyice tembel yaptı kızlar yaa

vafi, çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin versin inşallah.

Chitlepic bende kendime bişiler almak istiyom ama bulamadım ya.Optimum talan etmişler.

Hanzade, bizim bayram tatilimiz bizimde eşimin de henüz belli değil. Bakalım belki bayramın 3. günüde çalışcaz.

siz temizlik yapcam dedikçe içime daral geliyor yaw, benimde yapmam lazım. Arife günü de annemleri yemeke çağırıyım diyorum.

Ben kocişime hala bşy alamadım dün birlikteydin bugün evde işlerim var gidemem yarın yola çıkıyoruz izmirden alabilirim belki...:44:

hanzadem sen hediyeyi hallet de şu yıldönümlerimiz için bişeyler düşün benim aklıma kocacğıma plaket yaptırmak geldi çok mu klişe olur?

ya bizim bütün hanımlar hamarat maşallah bi bende yok evimi hiiç temizleyesim yok.

citlenbik şu enerjinden azıcık bana da gönder bu oruç beni iyice tembel yaptı kızlar yaa

Zamansızlık bizi böyle yaptı kızlar koştur koştur yapıyoruz bütün işleri
buan bizde optimuma gidicektik güzel bişi kalmamış mı yoksa

sofişcim eşinin jestine bayıldım ne kadar güzel mutlu etmiş seni maşallah. ayrıca ne çok iş yapıosun sen ya. ay kızlar sizi okudukça ben kendimi tembel ve pasaklı hissediyorum ya. mayışık mayışık hiçbişey yapmıyorum ben. siz misafirler ağırlıyosunuz evinizi temizliyosunuz filan. bundan sonra bende silkelenip bi kendime geleyim en iyisi..

Pingu, sen hadi gene hamilesin, valla hamarat hatunları gördükçe bende senin gibi hissediyorum.

Birileri gaz versin bize

Mirachle, eşin gömlek sık giyiyorsa kol düğmesi falan bak istersen ?

optimum da hiç bişi yok canm boşuna gitme derim

daha çok mağaza var ya oyüzden gidelim istedim bi gömlek alıcam zaten kendime.bişi bulamazsak agoraya geçeriz artık
buarada hanzadem biz bayramdan sonra çalışıyoruz muhasebeci falan gelicek bayramdan sonraya bıraktık işleri benmkinin izin vermesi çok zor ama bakarım yinede zorlamaya çalışırım.

Son düzenleme:
siz temizliği gelin de bende görün bi de

sabahtan beri beyazları makinaya atıcam, onu bile yapamadım aha saat 3 olmuş

tansiyonum çok düşük sanırım gözlerim fırıl fırıl dönüyor bugün

eşinize almıyomusunuz bayramlık bişiler bizde eşime almak için çıkcaz ama bi türlü müsait olamadı en sonunda çıkıp ben alıvercem

kızlar siz niye bayramlık alıyorsunuz ya hu

benim eşim alışveriş manyagı 2-3 ayda bir paket paket kıyafet alışverişi yapar, o yüzden heralde bayramda yapmak için hiç gerek duymadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…