- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.361
ohh sıhhatler olsun canım güle güle kullan.
ay yaa daha dün düğün muhabbeti yaparken şimdi prensesin muhabbetini yapıyoruz.
landflovesim milföyü tavuğa sarmadan altına başka birşey koyuyor musun?
canım tavukları haşlayıp karabiberleyip soğumaya bırakıyorum derisinide soyduktan sonra.. sarmadan öncede kaşar dilimleyip araya kaşar koyuyorum.
Bayrama kadar çok işim varr çookk..
buakaşam kocişimle ilgilenmem gerek temizlikti kandildi ilgilenemedim yazık
yarın akşam çıkışta alışveriş merkezine gidicez mağaza mağaza dolaşiciizz bişiler bakicizz bayram için
cuma akşam iftardan sonra süpürcem halılarımı yerleştiricem
cumartesi de ful temizlik banyom kaldı temizlenecek iftardan sonra da kendi temizliğime gidicem kuaförüme
Ben kocişime hala bşy alamadım dün birlikteydin bugün evde işlerim var gidemem yarın yola çıkıyoruz izmirden alabilirim belki...:44:
hanzadem sen hediyeyi hallet de şu yıldönümlerimiz için bişeyler düşün benim aklıma kocacğıma plaket yaptırmak geldi çok mu klişe olur?
vafi, çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin versin inşallah..
vafi, çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin versin inşallah.
Chitlepic bende kendime bişiler almak istiyom ama bulamadım ya.Optimum talan etmişler.
Hanzade, bizim bayram tatilimiz bizimde eşimin de henüz belli değil. Bakalım belki bayramın 3. günüde çalışcaz.
siz temizlik yapcam dedikçe içime daral geliyor yaw, benimde yapmam lazım. Arife günü de annemleri yemeke çağırıyım diyorum.
ya bizim bütün hanımlar hamarat maşallah bi bende yok evimi hiiç temizleyesim yok.
citlenbik şu enerjinden azıcık bana da gönder bu oruç beni iyice tembel yaptı kızlar yaa
birazcık modası geçti gibi canım:44:
Zamansızlık bizi böyle yaptı kızlar koştur koştur yapıyoruz bütün işleri
buan bizde optimuma gidicektik güzel bişi kalmamış mı yoksa
optimum da hiç bişi yok canm boşuna gitme derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?