- 29 Eylül 2010
- 716
- 51
- 123
- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.381
veririm canım hiç şüphem yokta ama bian önce kurtulmak istiyorum ama malesef hızlı kilo vermek sağlıksız 3 ayda vermem lazım 10 kiloyu
Pingu, sen hadi gene hamilesin, valla hamarat hatunları gördükçe bende senin gibi hissediyorum.
Birileri gaz versin bize
Mirachle, eşin gömlek sık giyiyorsa kol düğmesi falan bak istersen ?
verirsin canım dediğin gibi yavaş yavaş sonra bide sağlığınla uğraşma.
işler öyle yoğun ki bakıp kaçıyorum sürekli
buancım eşim gömlek giyer ama kol düğmesi takmaz amaan erkeklere hediye almak çok zor bizimki ne kadar kolay git bir kuyumcuya al bir zümrüt yüzük olsun bitsin
dimi ama, zümrütü var, yakutu var, safiri var, var da var
hanzadem sen hediyeyi hallet de şu yıldönümlerimiz için bişeyler düşün benim aklıma kocacğıma plaket yaptırmak geldi çok mu klişe olur?
uykusuzluktan ölüyorum ya. ewe gidip hemen uyumak istiyorum aslında ama mümkündeğil malesef. giderken markete uğrarım.yemeğe tavuk suyuna şehriye çorba,taze fasulye,pilav,bisküvi pastası yapıcam. çamaşır atıcam makineye. geceden kalan bikaç parça bulaşık var onları yıkıcam, lavabomu temizlicem. iftar saati geldi bile işte. akşamda eşimle ilgilenmem lazım chitlenbiğin dediği gibisonra banyo filan derken saat yine 11 olucak heralde.
Canım 11 oluyosa iyi yine bizim yatışımız 1i falan buluyobende tavuk butları çıkarttım fırın poşetine koyup fırında soslu kızartıcam az biraz dolma kaldı birazda patates mi kızartsam acaba :44: kabak kızartıp yoğurtlsam mı
valla ben de gece 1 den önce yattığımı bilmem 1 de yatsam şükrediyorum 2,3 allah ne verdiyse bizim eşler geç geldiği için kaynım filan gelse 11 de çaya geliyolar otur muhabbet 3 oluyo kimse yoksa yine 1-2 oluyo saat
Kızlar çok basit bi bisküvi pastası gördüm nette biz küçükken annem yapardı ama kesiş şeklini bilememiş kendisi
Eki Görüntüle 489843 Eki Görüntüle 489844
Malzeme Listesi
•1 Paket Puding (Çilekli) •3 Su Bardağı Süt •1 Paket Bisküvi (Sade, Pötibör) •1 Paket Bisküvi (Kakaolu, Pötibör) •1 Tatlı Kaşığı Tereyağ •2 Yemek Kaşığı Hindistan Cevizi Pudingli Verev Bisküvi Pastası Nasıl Yapılır?
1. Çilekli pudingi 3 su bardağı süt ile muhallebi kıvamına gelinceye dek pişirin. Ocaktan indirdikten sonra 1 tatlı kaşığı tereyağ ilave edin ve yağ eriyinceye kadar karıştırın.
2. Düz ve diktörtgen bir servis tabağını alın. Kakaolu bisküviden bir adet alın ve hazırladığınız çilekli muhallebi ile bulayıp servis tabağına dik olacak şekilde yerleştirin, yanına sade bisküviden bir adet koyun.
3. Bu şekilde, kakolu bisküvileri çilekli pudinge bulayarak, sade bisküvileri pudinge bulamadan ard arda yapıştırarak dizin. Bisküviler bitene kadar bu işlemi tekrarlayın.
4. Kalan çilekli puding ile pastanın her tarafını kaplayın ve üzerini hindistan cevizi ile süsleyin.
5. Pastayı bir süre buzdolabında beklettikten sonra verev olacak şekilde dilimleyin ve servis yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?