Eylül dostluğumuza burada devam (:

Ahsencim evde aktardan alınmış biberiye varmış.Papatya da marketten alınacak çünkü aktar coook uzakta
Bakalım doğal adet söktürücüler işe yarayacak mı?

Pingu, sen hadi gene hamilesin, valla hamarat hatunları gördükçe bende senin gibi hissediyorum.

Birileri gaz versin bize

Mirachle, eşin gömlek sık giyiyorsa kol düğmesi falan bak istersen ?

buancım eşim gömlek giyer ama kol düğmesi takmaz amaan erkeklere hediye almak çok zor bizimki ne kadar kolay git bir kuyumcuya al bir zümrüt yüzük olsun bitsin

verirsin canım dediğin gibi yavaş yavaş sonra bide sağlığınla uğraşma.

işler öyle yoğun ki bakıp kaçıyorum sürekli

sağlık en önemli şey canım inş bakalım burada kızlarında desteğiyle veririm diye düşünüyorum

uykusuzluktan ölüyorum ya. ewe gidip hemen uyumak istiyorum aslında ama mümkündeğil malesef. giderken markete uğrarım.yemeğe tavuk suyuna şehriye çorba,taze fasulye,pilav,bisküvi pastası yapıcam. çamaşır atıcam makineye. geceden kalan bikaç parça bulaşık var onları yıkıcam, lavabomu temizlicem. iftar saati geldi bile işte. akşamda eşimle ilgilenmem lazım chitlenbiğin dediği gibi sonra banyo filan derken saat yine 11 olucak heralde.

hanzadem sen hediyeyi hallet de şu yıldönümlerimiz için bişeyler düşün benim aklıma kocacğıma plaket yaptırmak geldi çok mu klişe olur?

şu oscar ödüllerinden mi diyosun ben almıştım çok hoşuna gitmişti şımarmıştı ben en iyi kocayım diye övünüyodu eve gelen herkese belki biraz modası geçik ama hoşuna da gidebilir bşy bulamazsan ihtimal olabilir yani o da bi anı sonuçta...

eve gidip sonra kuaföre gitmem lazım yetişebilirsem sandalet giymedim spor ayakkabı giyindim bugün pişman oldum şimdi eve uğrayıp değiştirip kuaföre gitmem gerekecek zaten kalabalık oluyo almayabilirler...

Canım 11 oluyosa iyi yine bizim yatışımız 1i falan buluyo bende tavuk butları çıkarttım fırın poşetine koyup fırında soslu kızartıcam az biraz dolma kaldı birazda patates mi kızartsam acaba :44: kabak kızartıp yoğurtlsam mı

valla ben de gece 1 den önce yattığımı bilmem 1 de yatsam şükrediyorum 2,3 allah ne verdiyse bizim eşler geç geldiği için kaynım filan gelse 11 de çaya geliyolar otur muhabbet 3 oluyo kimse yoksa yine 1-2 oluyo saat

canım 4 saatlik uykuyla duruyorum da o yüzden dedim 11i bulcak diye. aslında şimdi eve gidip uyumak istiyodum ama mümkün olmıycak malesef. bende 2 but alırım birini çorbaya birini piilava koyarım. ayy kızarmış kabak yoğurtlu olsada yesek eşim sevmediğinden almıyorum ben hiç. anneme diyimde bigün yapsın.
çok fena midem yanıyo benim yaaa

evet eve geç gelince öyle oluyo mecburen şimdi böyle idare ediyosun da çocuk olunca dayanamazsın bu tempoya canım valla.zaten çocuğa göre hareket ediliyo o olunca

benim de canım feırın torbasında kızarmış but çekti giderken alıp yapıcam kuaförden vazgeçtim izmir de yaptırırım belki

kızlar geçmişi oku oku bitmiyor direk yazıyım dedim
evimi sildim banyomu temizledim ovdum bi güzel, çarşafları değiştirdim yıkadım
çorbamı,dolmamı yaptım kızartma içinde patatesleri doğradım bekliyor suda
eşim gelincede tavuk sote birde canı çekmiş dünden pizza yapıcam baya yoruldum valla

Kızlar çok basit bi bisküvi pastası gördüm nette biz küçükken annem yapardı ama kesiş şeklini bilememiş kendisi

Malzeme Listesi
•1 Paket Puding (Çilekli) •3 Su Bardağı Süt •1 Paket Bisküvi (Sade, Pötibör) •1 Paket Bisküvi (Kakaolu, Pötibör) •1 Tatlı Kaşığı Tereyağ •2 Yemek Kaşığı Hindistan Cevizi Pudingli Verev Bisküvi Pastası Nasıl Yapılır?
1. Çilekli pudingi 3 su bardağı süt ile muhallebi kıvamına gelinceye dek pişirin. Ocaktan indirdikten sonra 1 tatlı kaşığı tereyağ ilave edin ve yağ eriyinceye kadar karıştırın.

2. Düz ve diktörtgen bir servis tabağını alın. Kakaolu bisküviden bir adet alın ve hazırladığınız çilekli muhallebi ile bulayıp servis tabağına dik olacak şekilde yerleştirin, yanına sade bisküviden bir adet koyun.

3. Bu şekilde, kakolu bisküvileri çilekli pudinge bulayarak, sade bisküvileri pudinge bulamadan ard arda yapıştırarak dizin. Bisküviler bitene kadar bu işlemi tekrarlayın.

4. Kalan çilekli puding ile pastanın her tarafını kaplayın ve üzerini hindistan cevizi ile süsleyin.

5. Pastayı bir süre buzdolabında beklettikten sonra verev olacak şekilde dilimleyin ve servis yapın.

bu benim mozaik pastamdan ama ben kakaolu yaparım ve bisküvi olarak eti burçak ve eti kakolu kullanırım tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…