- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.401
kendime sucuklu menemen yapıp yedim
hamileliğimde ilk kez az da olsa yumurta yemiş oldum, bu da bişey ama dimi
ahsenim afiyet olsun..bebişe vitamin olsun
citlenbik güzelmiş pasta ama ben çilekli pudingi pek sevmem hanzedenin dediği gibi de çok güzel olur
mlvst maşallah ne kadar çok şey yapacaksın öyle ellerine sağlık
ben bu akşam anneme gideceğim eşim de manisaya gidecek gece orda kalacağım ohh kardeşim de bayram tatiline geldi özledim keretayla gece sohbetleri yapmayı
Sen yazınca bende baktım gazetelere. Şok oldum. İki tane acemi asistana teslim etmişler kadını. Lanet olsun ya. Sinirlerim bozuldu.Günaydınlarr.
Sabah sabah bi haber okudum sinir oldum çok üzüldüm ya. mynette cerrahpaşada inanılmaz skandal diye bi haber okuyun bi. İşallah sağ salim hayırlı bi doğum yaparız
Sen yazınca bende baktım gazetelere. Şok oldum. İki tane acemi asistana teslim etmişler kadını. Lanet olsun ya. Sinirlerim bozuldu.
bende şok olarak okudum daphne ya kıyamam bide kadın daha önce 2 düşük 1 dış gebelik yaşamış. sen 4 gözle doğacağı günü bekle iki insafsız vicdansız adam seniin bütün hayallerini mahvetsin. o bebekcik ne acı çekmiştir ya. Acaba ailede cahilmiydi biraz 3 gün bekleyene kadar çeker giderim ben ordan heleki istanbul gibi bi yerde yani bi sürü hastane var. Cerrahpaşa gibi bi hastanede böle bişey oluyosa kime güvenilir ki. benim doğum yapıcam hastane ufacık bi devlet hastanesi tam teşekküllü bile değil işallah Rabbim hayırlı doğum nasip etsin.
bugün çok canım sıkkın hiç keyfim yok eşime kırgınım ama o bunun farkında değil kendimi çok kötü hissediyorum
bugün çok canım sıkkın hiç keyfim yok eşime kırgınım ama o bunun farkında değil kendimi çok kötü hissediyorum
günaydın kızlar 2 gün yoktum ama çok sohbet olmamaış
günaydın kızlar 2 gün yoktum ama çok sohbet olmamaış
hayırdır canım neden kırgınsın eşine ?
uzun hikaye biraz canım iş güç meselesi gibi bişiler. ben fransızca öğretmeniyim ve her sene kpss ye giriyorum ilk 2010 da girdim ama bizim bölümden alım olmuo diye açıkçası çok da çalışmadım o sene de 8 kişi aldılar ve ben çok az bi puanla atanamadım çok üzüldüm ama kimseye bişi belli etmedim çalışmamıştım da diyecek sözüm yoktu. biz o zmanlar nişanlıydık ve o zmandan beri eşim hala ben sana o zman okadar söyledim çalış diye çalışsaydın şimdi atanmış olurdun bu durumdan da kurtulmuş olurdun diye söylenip duruyo artık çok sıkıldım sürekli bunu başıma kakmasından ben pek sıkıntımı anlatan bi insan değilim hep içime atıyorum( yakın verem olurum zaten )şimdi sınav sonuçları açıklandı işte bu defa aldığım puan iyi ama ona göre alabileceğim en düşük puanı aldım akşamları işten gelio işte bugün araştırdım sizin bölümden şu kadar alınırmış senin için zor bu ve bunun gibi bişiler söylüo bu duruma artık sinir oluyorum ben her gün kahroluyorum 5 yıl emek verdim okudum ve karşılığını alamadım bide onun sözleri beni çok yıpratıyo bunalıma gircem yakında.şimdiye kadar yazdığım en uzun yazı oldu sanırım anlatabildim mi bilmiyorum kafam çok karışık bunları yazarken bile hala ağlıyorum bir derdim var gibi oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?