Eylül dostluğumuza burada devam (:

sniperelit tercümanlık filan yapamıyomusun canım?? Yada çevirmenlik filanda olabilir. kurslarda özel dersde verebilirsin mutlaka biliyosundur da merak ettim onlar içinde torpilmi istiyolar acaba ?

ben senin yerinde olsam bende üzülürdüm canım ama içine neden atıyorsun ki.
Çek karşına eşini güzel güzel konuş.
Ben elimden geldiğince çalışıyorum, ama olmuyorsa da napıyım de.Sen böyle yaptıkça hırslanmıyorum daha çok üzülüyorum de.
Sen kazanamasaydın ben sana bunları söyleseydim sen ne yaparsın de.
İyi günde kötü günde birlikte olmak için biz bu yola çıktık, sen işsiz kalsan, ben sana bunları söylesem hevesin kırılmaz mı de.
Bu arada kesin kpss istiyorsan, bu sene olmazsa, gelecek sene dersaneye git canım.
Bide izmirde sen istesen iş bulabilirsin canım ya ?

ne kadar çok çalıştığını ve stres yaptığını biz bile biliyoruz,sen elinden geleni yaptın canım.. eşin gereksiz üstüne gelmiş, ama erkeklerde söylenmek huyu vardır, doğal olarakta sürekli söylenmesi canını sıkmış..

Özel okul, kurs gibi farklı yerlere de baksan :26:

sniperelit tercümanlık filan yapamıyomusun canım?? Yada çevirmenlik filanda olabilir. kurslarda özel dersde verebilirsin mutlaka biliyosundur da merak ettim onlar içinde torpilmi istiyolar acaba ?

şimdiye kadar sınava çalıştım zaten de okullar başlasın özel ders vercem inş eşim memur olduğu için tayin durumunda falan işsiz kalmamak açısından hep devlet işi olsun istiyo

tükendim artık aynı stresi sürekli yaşamaktan

Spinerit, eşine de kızdığını kırıldığını belli et. Eşin senin kırdıgını düşünmüyor,seni hırslandırmak için yapıyor olabilir.
Sende sürekli laf söle.

Son düzenleme:

aslında eşimde kpss zedelerden kendisi de normalde fizik öğretmeni şimdi memur evet ama okuduğu bölümle alakası yok yaptığı işin mesela ama insan kendi o günleri atlattıktan snra neler çektiği pek aklına gelmiyo sanırım. şirketlere tercümanlığa filan bakcam bakalım bi kaç tane dil kursuna geçen sene başvurdum ama tecrübe istiyolar işte

evet ne yazık ki öle bi huyları var kadroların açıklanmasını bekliyorum canım ondan sonra bakcam artık

tükendim artık aynı stresi sürekli yaşamaktan

Seni anlayabiliyorum ama denemek zorundayız. Bak ben her akşam eve gidiyorum. Temizlik, yemek(ramazan diye annemde yiyoruz) derken 1 saat uykudan sonra 2 ye kadar ders çalışıyorum. Buradada boş zamanlarımı ders çalışarak geçirmek zorundayım. Hayat bize başka bir şans vermiyor malesef. Bende evime gidip ayaklarımı uzatıp kafam boş keyif çatmayı özledim ama istediğimiz mesleklere sahip olmak için başarmak zorundayız.

bide bu sistemi anlamıyorum.. Onca çalışıyorsun sınavı kazanıp, ünv. kazanıyorsun emek verip bitiriyorsun.. la bir sınav daha, onuda kazanman bir anlam ifade etmiyor, bide atanbilmek gerek.. İhtiyaç yoksa ünv. girerken alma, insanlar başka mesleklere yönelsin..

Sinperit üzülme tatlım erkekler düz mantık olduklarından kadınları anlayamıyolar.ama onlar aynı durumda olsalar biz elimizden gelen özeni yaparız.inş.hayırlı bi iş karşına çıkar seninde.
kızlar nereye gittiniz erkenden tatil geldi topiğimize

Günaydınlarr.
Sabah sabah bi haber okudum sinir oldum çok üzüldüm ya. mynette cerrahpaşada inanılmaz skandal diye bi haber okuyun bi. İşallah sağ salim hayırlı bi doğum yaparız
ay ya keşke bakmasaydım bu habere... çok kötü oldum...Allah bizlere sıkıntısız bi doğum nasip etsin inş..

ne kadar tanıdık bi durum benim için bilemezsin canım.. bende biliyosun senelerden beri uğraşıyorum eşimde aynı bölümden mezun benim gibi ama o polis oldu ve çooookk düşük bi kpss puanıyla. ben kalem oynatmasam sınavda ancak o kadar alırım yani. bizde nişanlıyken böyle sorunlar yaşadık. ama ben üzüleceğime o üzülsün dedim çatır çatır söyledim laflarımı çok kolaydıda sen neden atanmadında kolayını seçip polis oldun ben senin aldığın puanı gözüm kapalı alırdım çok basitse hadi birlikte hazırlanıp tekrar girelim sınava daha bisürü şeyler söylemiştim zamanında. gerçekten davulun sesi uzaktan hoş geliyo onlara.. yok öyle şey benim emek harcayıp hayatta en çok istediğim şeyi başaramayınca eziklemek de ne demek oluyor. ben zaten sonuçlar açıklanınca yeteri kadar üzülüyorum bi de tuzu kuru insanlardan bu konuda laf işitemem. gerçekten bu konuda çok sertim sende öyle ol canım. artık ağzını açamıyor.
ama fransızca öğretmeniymişsin sen canım bence iş konusunda oldukça avantajlısın. özel okullar, dil kursları, çevirmenlik felan mutlaka bunlardan biri olur. sende benim gibi devlet işi istiyosun tabi tayin işinden dolayı ama hiç değilse geçici olarak gir,tecrübe olur.

bıktım artık sofiş bu durumdan her atama dönemleri ayrı bi dram ailem ayrı üzülüo ben üzülüyorum die onları sevindiremedim diye ayrı üzülüyorum hayattan tat alamaz duruma geliyo insan hep bi tarafım eksik

dün o kadar uykusuzdum ama yinede gece 12 de uyudum. hamileliğimin 2. 3. ayı olsa hayatta dayanamazdım artık iyiyim bu konuda şükür.

17:30da evdeydim tavuk suyuna çorba,tavuklu pilav,taze fasulye,bisküvi pastası yaptım.eşimde cacık yaptı.geceden kalan bulaşıkları yıkadım. yemekler bugüne kaldı yemek derdim yok diyodum ama bugünde yemeğe davetliyiz eşim gece yer artık.

Son düzenleme:
dün öyle yoruldum ki kızlar ya belim feci ağrıyo. iyiki memlektte değilim de tanıdık felan yok yoksa gelenim gidenim bitmezdi bende ölürdüm yorgunluktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…