- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.421
Canım özel okullara bakıyor musun?
uzun hikaye biraz canım iş güç meselesi gibi bişiler. ben fransızca öğretmeniyim ve her sene kpss ye giriyorum ilk 2010 da girdim ama bizim bölümden alım olmuo diye açıkçası çok da çalışmadım o sene de 8 kişi aldılar ve ben çok az bi puanla atanamadım çok üzüldüm ama kimseye bişi belli etmedim çalışmamıştım da diyecek sözüm yoktu. biz o zmanlar nişanlıydık ve o zmandan beri eşim hala ben sana o zman okadar söyledim çalış diye çalışsaydın şimdi atanmış olurdun bu durumdan da kurtulmuş olurdun diye söylenip duruyo artık çok sıkıldım sürekli bunu başıma kakmasından ben pek sıkıntımı anlatan bi insan değilim hep içime atıyorum( yakın verem olurum zaten )şimdi sınav sonuçları açıklandı işte bu defa aldığım puan iyi ama ona göre alabileceğim en düşük puanı aldım akşamları işten gelio işte bugün araştırdım sizin bölümden şu kadar alınırmış senin için zor bu ve bunun gibi bişiler söylüo bu duruma artık sinir oluyorum ben her gün kahroluyorum 5 yıl emek verdim okudum ve karşılığını alamadım bide onun sözleri beni çok yıpratıyo bunalıma gircem yakında.şimdiye kadar yazdığım en uzun yazı oldu sanırım anlatabildim mi bilmiyorum kafam çok karışık bunları yazarken bile hala ağlıyorum bir derdim var gibi oldu...
canım özelde tecrübe ve sağlam bi referans istiyolar o da yok malesef
uzun hikaye biraz canım iş güç meselesi gibi bişiler. ben fransızca öğretmeniyim ve her sene kpss ye giriyorum ilk 2010 da girdim ama bizim bölümden alım olmuo diye açıkçası çok da çalışmadım o sene de 8 kişi aldılar ve ben çok az bi puanla atanamadım çok üzüldüm ama kimseye bişi belli etmedim çalışmamıştım da diyecek sözüm yoktu. biz o zmanlar nişanlıydık ve o zmandan beri eşim hala ben sana o zman okadar söyledim çalış diye çalışsaydın şimdi atanmış olurdun bu durumdan da kurtulmuş olurdun diye söylenip duruyo artık çok sıkıldım sürekli bunu başıma kakmasından ben pek sıkıntımı anlatan bi insan değilim hep içime atıyorum( yakın verem olurum zaten )şimdi sınav sonuçları açıklandı işte bu defa aldığım puan iyi ama ona göre alabileceğim en düşük puanı aldım akşamları işten gelio işte bugün araştırdım sizin bölümden şu kadar alınırmış senin için zor bu ve bunun gibi bişiler söylüo bu duruma artık sinir oluyorum ben her gün kahroluyorum 5 yıl emek verdim okudum ve karşılığını alamadım bide onun sözleri beni çok yıpratıyo bunalıma gircem yakında.şimdiye kadar yazdığım en uzun yazı oldu sanırım anlatabildim mi bilmiyorum kafam çok karışık bunları yazarken bile hala ağlıyorum bir derdim var gibi oldu...
sniperelit tercümanlık filan yapamıyomusun canım?? Yada çevirmenlik filanda olabilir. kurslarda özel dersde verebilirsin mutlaka biliyosundur da merak ettim onlar içinde torpilmi istiyolar acaba ?
Nasıl bir sistem bu anlamadım. Her yerde bir adamın olması gerekiyor. Boşuna dirsek çürütüyoruz o kadar sene... Canım sende kazanana kadar her sene dene şansını. Ben öyle yapacağım. 35 yaşına kadar deneyeceğim...
ben senin yerinde olsam bende üzülürdüm canım ama içine neden atıyorsun ki.
Çek karşına eşini güzel güzel konuş.
Ben elimden geldiğince çalışıyorum, ama olmuyorsa da napıyım de.Sen böyle yaptıkça hırslanmıyorum daha çok üzülüyorum de.
Sen kazanamasaydın ben sana bunları söyleseydim sen ne yaparsın de.
İyi günde kötü günde birlikte olmak için biz bu yola çıktık, sen işsiz kalsan, ben sana bunları söylesem hevesin kırılmaz mı de.
Bu arada kesin kpss istiyorsan, bu sene olmazsa, gelecek sene dersaneye git canım.
Bide izmirde sen istesen iş bulabilirsin canım ya ?
ne kadar çok çalıştığını ve stres yaptığını biz bile biliyoruz,sen elinden geleni yaptın canım.. eşin gereksiz üstüne gelmiş, ama erkeklerde söylenmek huyu vardır, doğal olarakta sürekli söylenmesi canını sıkmış..
Özel okul, kurs gibi farklı yerlere de baksan :26:
tükendim artık aynı stresi sürekli yaşamaktan
ay ya keşke bakmasaydım bu habere... çok kötü oldum...Allah bizlere sıkıntısız bi doğum nasip etsin inş..Günaydınlarr.
Sabah sabah bi haber okudum sinir oldum çok üzüldüm ya. mynette cerrahpaşada inanılmaz skandal diye bi haber okuyun bi. İşallah sağ salim hayırlı bi doğum yaparız
ay ya keşke bakmasaydım bu habere... çok kötü oldum...Allah bizlere sıkıntısız bi doğum nasip etsin inş..
ne kadar tanıdık bi durum benim için bilemezsin canım.. bende biliyosun senelerden beri uğraşıyorum eşimde aynı bölümden mezun benim gibi ama o polis oldu ve çooookk düşük bi kpss puanıyla. ben kalem oynatmasam sınavda ancak o kadar alırım yani. bizde nişanlıyken böyle sorunlar yaşadık. ama ben üzüleceğime o üzülsün dedim çatır çatır söyledim laflarımı çok kolaydıda sen neden atanmadında kolayını seçip polis oldun ben senin aldığın puanı gözüm kapalı alırdım çok basitse hadi birlikte hazırlanıp tekrar girelim sınava daha bisürü şeyler söylemiştim zamanında. gerçekten davulun sesi uzaktan hoş geliyo onlara.. yok öyle şey benim emek harcayıp hayatta en çok istediğim şeyi başaramayınca eziklemek de ne demek oluyor. ben zaten sonuçlar açıklanınca yeteri kadar üzülüyorum bi de tuzu kuru insanlardan bu konuda laf işitemem. gerçekten bu konuda çok sertim sende öyle ol canım. artık ağzını açamıyor.
ama fransızca öğretmeniymişsin sen canım bence iş konusunda oldukça avantajlısın. özel okullar, dil kursları, çevirmenlik felan mutlaka bunlardan biri olur. sende benim gibi devlet işi istiyosun tabi tayin işinden dolayı ama hiç değilse geçici olarak gir,tecrübe olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?