Eylül dostluğumuza burada devam (:

slm kızlar..

vakit buldum girdim alel acele,şu cerrahpaşayı okudum moralim o oldu Allah bu doktor milletine aczık vicdan versin

selaaam kızlarr bekarlığımdaki annemin evindeki yatağımda keyif yaparak yazıyorum

vayy be özlemişim annemde kalmayı gece kardeşimle sahura kadar uyumadık harika bi sofra hazırladık anneme süpriz yaptık çok mutlu oldu.ee tabii evlendikten sonra sahurun hazır olmasının kıymetini anladım.

bizimde bayram planımız belli oldu yaz olduğu için babaaanemler konyadalar ve bizde annemler halamlar amcamlar hep beraber onların yanına gideceğiz börekler baklavalar yapıp götüreceğiz.umarım rabbim bi sıkıntı vermez.

siniperelit canım sofişimin dediği gibi içine atma erkekler çok düz düşünüyorlar ona sorsan o da seni düşündüğü için böyle yapıyordur tutma içinde söyle hepsini.

pingum okuma böyle haberleri biz hamişlerimize bol bol dua edicez kolayca yapıvereceksiniz inş.

bencede yapma canım ya ne gerek var. hatta baklavada değil başka bi tatlı alabilirsin çünkü her gittikleri yerde baklava yerler sıkılırlar. sende sütlü tatlı yap değişiklik

ooh miracle çok keyifli bi bayram olucak sizin için maşallah. Biz burdayız sıkıcı bi bayram olucak. eşim istanbula gidicekti ama para yok zaten dedi gitmiyo kuzum. Aslında çok özledi ailesini arkadaşlarını hiç kıyamıyorum ona.
Bayramda biyere de gitmeyiz biz babannemle annemler zaten alt üst oturuyolar. halamlara gideriz, babamın halasına gideriz. bide köye anannemlere gideriz zaten bigünü orda harcarız. sıkıcı sıkıcı geçer bayram.

ins oyle olur pingum ben genelde biseye cok heves ettigim zaman bi terslik olur o yuzden cok kaptirmiyorum kendimi.esinin ailesi yardimci olsa da gitseniz istanbula guzel olur uzun suredir gormuyorlar sizi ozlemislerdir

ins oyle olur pingum ben genelde biseye cok heves ettigim zaman bi terslik olur o yuzden cok kaptirmiyorum kendimi.esinin ailesi yardimci olsa da gitseniz istanbula guzel olur uzun suredir gormuyorlar sizi ozlemislerdir

Eşim para isteyemez ki. onlardada yok zaten kayınpederimin işleri durgunmuş bu aralar. Bu saatten sonrada bilet bulamaz artık heralde. Aslında giderken dayımla gidicek arabayla ama yinede gitmiyo dönüş parası bide orda para harcanır illaki arkadaşlarla filan görüştüğümde diyo. Ben çok söledim ama napim artık kendi bilir.

ben geldim kızlar herkes şimdiden bayram hazırlığına girmiş bakıyorum, benim pek hazırlığım yok sadece bavulu hazırlamam lazım
dün akşam misafirlerim vardı masayı çekmeyi unuttum mükemmeldi herşey ama açlıktan gözüm dönmüştü direk atladım yemeklere
bugünde akşam iftarda veya sonra kv lere geçeriz onlarda yarın gidiyorlarmış erken bayramlaşıcaz hemde bazı kıyafetlerim ordaydı onları alıyım

kpss konusu olmuş kafamın yettiği zamanlardan beri her zaman derdim kpss ye girilicek bir meslek okumam ben diye hatta mezun olduktan sonra babam ve çoğu aile mensubu devlette olduğu için çok istemişti girmemi bu yüzden çok kavga etmiştim, geçen gün biri sordu kpss ye gircekmisin diye sanki inadıma soruyordu babamın yanında birde. Allah kolaylık versin bir sınava bağlı herşey o kadar saçmaki sistem, işte bizde böyle saçma demekle yetiniyoruz elden gelen birşey yok, zor herşey okuyorsun bir sınav sonra yine yine, bir yengem 40 yaşını aştı kadın hala sınavlara çalışıyordu doç luk için yeni daha kazanmış şükür ki kendi diyordu ömrüm bunlara gitti kendime bile bakamadım, herşeyi boşverdim diye sonrasında direk estetik oldu insan kapılıyor gidiyor hayata sonrada ömür bitiyor nys efkarlandım

bu arada kızlarilk defa izledim tv de reklamdı Vakko nun çikolatasıda çıkmış ya yorum bulamadım

Son düzenleme:

canım benim bu sıkıntılarınız bebişinizin gelişiyle yok oluuup gidecek inş.

bereketiyle gelecek paşanız inş.

rabbim çekilen sıkıntılar hürmetine sağlıklı hayırlı bereketli bir evlat nasip etsin.

bunu neden söylüyorum biliyo musun benim annemler ben doğduğumda yaşamışlar bu durumu babamın işleri öyle açılmış ki önce araba sonra da ev almışız yani teselliden ibaret değil.inş. sizde yaşayacaksınız bunları pingum

işallah canım işallah öyle olucak bebeğimiz bereket ve şans getiricek bize. İşallah onu en iyi hakettiği şartlarda yetiştirmemize Rabbim yardım edecek inanıyorum. kimsenin hayatı 4*4 lük değil ki illaki herkesin bi sınavı var bizimkisi en hafiflerinden diye inanıyorum elbet bitecek bu günler. Eskiden annelerimiz babalarımız ne sıkıntılar yaşamışlar bizimki bişeymi çok şükür hiçbişeyimizde eksik değil. Allah herşeyi biliyo elbet vericek bu günlerin ödülünü sadece kullar sabırsız biraz hemen olsun istiyolar.

seni tebrik ederim pingum sabrına eşine olan desteğine ve pozitif düşünmene hayranım maşallah.herkes senin gibi bardağın dolu tarafından bakamaz rabbim de işte bu kanaatkar halinin mukafatını verecek inş.

sağol canım. Ben küçüklüğümden beri sıkıntıyla büyüdüğüm için daha az zorlanıyorum aslında. küçükken her dediği olan biri olarak büyüseydim çok sıkıntı çekerdim miracle zorlanırdım. Ama babam da kıyamam sürekli işsiz kaldı bi isteğim olsa biri olmadı. En çok bunun için istiyorum çocuğuma tüm imkanları sağlamak istiyorum o yüzden de tek çocuk yaparım diye düşünüyorum.

miracle'a katılıyorum canım gerçekten çok pozitif düşünüosun bazen empati yapıorum da senin gibi olamazdım heralde ama sen hep böle ol canım doğru olan sensin

doğru söylüyosun pingum benim ailem de zengin değildi ama ben 9 sene tek çocuk ve tek torun olduğum için her dediğim oldu ve o yüzden şu an sana hayranım ben azıcık bi sıkıntıda eşime bile sıkıntı yapabiliyorum ama hayat insana herşeyi öğretiyo canım mutlaka

miracle'a katılıyorum canım gerçekten çok pozitif düşünüosun bazen empati yapıorum da senin gibi olamazdım heralde ama sen hep böle ol canım doğru olan sensin

aynen bende öyleyim canım maşallah diyelim pinguma

pingu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…