- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.441
bayramda tatlı yapıcak mısınız kızlar gelen misafirler için?
bayramda tatlı yapıcak mısınız kızlar gelen misafirler için?
dün öyle yoruldum ki kızlar ya belim feci ağrıyo. iyiki memlektte değilim de tanıdık felan yok yoksa gelenim gidenim bitmezdi bende ölürdüm yorgunluktan
kız kim gelicekki bize
nasıl geçti beğendiler mi yemekleri
Bize de çok gelen olmaz ikimizinde aileleri gelir belki kuzenler birde samimi olduğumuz müşterisi var ailecek görüştüğümüz onlar gelir ama nebiliiim onlar gelirse diye düşünüyorm yapsammı die eşim yapma gerekirse alırız baklava dedi.
ooh miracle çok keyifli bi bayram olucak sizin için maşallah. Biz burdayız sıkıcı bi bayram olucak. eşim istanbula gidicekti ama para yok zaten dedi gitmiyo kuzum. Aslında çok özledi ailesini arkadaşlarını hiç kıyamıyorum ona.
Bayramda biyere de gitmeyiz biz babannemle annemler zaten alt üst oturuyolar. halamlara gideriz, babamın halasına gideriz. bide köye anannemlere gideriz zaten bigünü orda harcarız. sıkıcı sıkıcı geçer bayram.
ins oyle olur pingum ben genelde biseye cok heves ettigim zaman bi terslik olur o yuzden cok kaptirmiyorum kendimi.esinin ailesi yardimci olsa da gitseniz istanbula guzel olur uzun suredir gormuyorlar sizi ozlemislerdir
Eşim para isteyemez ki. onlardada yok zaten kayınpederimin işleri durgunmuş bu aralar. Bu saatten sonrada bilet bulamaz artık heralde. Aslında giderken dayımla gidicek arabayla ama yinede gitmiyo dönüş parası bide orda para harcanır illaki arkadaşlarla filan görüştüğümde diyo. Ben çok söledim ama napim artık kendi bilir.
canım benim bu sıkıntılarınız bebişinizin gelişiyle yok oluuup gidecek inş.
bereketiyle gelecek paşanız inş.
rabbim çekilen sıkıntılar hürmetine sağlıklı hayırlı bereketli bir evlat nasip etsin.
bunu neden söylüyorum biliyo musun benim annemler ben doğduğumda yaşamışlar bu durumu babamın işleri öyle açılmış ki önce araba sonra da ev almışız yani teselliden ibaret değil.inş. sizde yaşayacaksınız bunları pingum
işallah canım işallah öyle olucak bebeğimiz bereket ve şans getiricek bize. İşallah onu en iyi hakettiği şartlarda yetiştirmemize Rabbim yardım edecek inanıyorum. kimsenin hayatı 4*4 lük değil ki illaki herkesin bi sınavı var bizimkisi en hafiflerinden diye inanıyorum elbet bitecek bu günler. Eskiden annelerimiz babalarımız ne sıkıntılar yaşamışlar bizimki bişeymi çok şükür hiçbişeyimizde eksik değil. Allah herşeyi biliyo elbet vericek bu günlerin ödülünü sadece kullar sabırsız biraz hemen olsun istiyolar.
seni tebrik ederim pingum sabrına eşine olan desteğine ve pozitif düşünmene hayranım maşallah.herkes senin gibi bardağın dolu tarafından bakamaz rabbim de işte bu kanaatkar halinin mukafatını verecek inş.
seni tebrik ederim pingum sabrına eşine olan desteğine ve pozitif düşünmene hayranım maşallah.herkes senin gibi bardağın dolu tarafından bakamaz rabbim de işte bu kanaatkar halinin mukafatını verecek inş.
sağol canım. Ben küçüklüğümden beri sıkıntıyla büyüdüğüm için daha az zorlanıyorum aslında. küçükken her dediği olan biri olarak büyüseydim çok sıkıntı çekerdim miracle zorlanırdım. Ama babam da kıyamam sürekli işsiz kaldı bi isteğim olsa biri olmadı. En çok bunun için istiyorum çocuğuma tüm imkanları sağlamak istiyorum o yüzden de tek çocuk yaparım diye düşünüyorum.
miracle'a katılıyorum canım gerçekten çok pozitif düşünüosun bazen empati yapıorum da senin gibi olamazdım heralde ama sen hep böle ol canım doğru olan sensin
doğru söylüyosun pingum benim ailem de zengin değildi ama ben 9 sene tek çocuk ve tek torun olduğum için her dediğim oldu ve o yüzden şu an sana hayranım ben azıcık bi sıkıntıda eşime bile sıkıntı yapabiliyorum ama hayat insana herşeyi öğretiyo canım mutlaka
aynen bende öyleyim canım maşallah diyelim pinguma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?