- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.461
işallah canım işallah öyle olucak bebeğimiz bereket ve şans getiricek bize. İşallah onu en iyi hakettiği şartlarda yetiştirmemize Rabbim yardım edecek inanıyorum. kimsenin hayatı 4*4 lük değil ki illaki herkesin bi sınavı var bizimkisi en hafiflerinden diye inanıyorum elbet bitecek bu günler. Eskiden annelerimiz babalarımız ne sıkıntılar yaşamışlar bizimki bişeymi çok şükür hiçbişeyimizde eksik değil. Allah herşeyi biliyo elbet vericek bu günlerin ödülünü sadece kullar sabırsız biraz hemen olsun istiyolar.
Eşim vardı yanımda şimdi gitti. Burda bi bankaya başvurdu ege bölgesine alım varmış. cvsini gönderdiler aramışlar hemen yarın 11de izmir konakta iş görüşmesi var. Ama alırlarsa egede herhangi bi şubeye yerleştircekler. Gidicek görüşmeye ama yaşadığımız şehirde eleman ihtiyacı yok mecbur başka yerde olucak düzenimizi değiştirmek zorunda kalıcaz.
Eşim vardı yanımda şimdi gitti. Burda bi bankaya başvurdu ege bölgesine alım varmış. cvsini gönderdiler aramışlar hemen yarın 11de izmir konakta iş görüşmesi var. Ama alırlarsa egede herhangi bi şubeye yerleştircekler. Gidicek görüşmeye ama yaşadığımız şehirde eleman ihtiyacı yok mecbur başka yerde olucak düzenimizi değiştirmek zorunda kalıcaz.
offf ya kızlar şimdi arkadaşımla konuştum,babasına kanser teşhisi konmuş,beyne kadar ilerlemiş tedavi bile yapmıyorlarmış,ve hastalık bi anda belirmiş,sinsice gelmiş demekki,ne diyeceğimi bilemedim ya
dışarda işlerim vardı. geçen bi elbise almıştım artık tshirtlerimle rahat edemiyorum göbeğim kocaman çıkıyo.onu terziye verdim. kart ödemem vardı onuda halledip geldim ama eve zor attım kendimi sokak da çöp kokusu midemi bulandırdı
çok sevindim pingum ya inşallah hayırlısıyla olur bu iş. başka şehir olsun ne olacak eşin işe girsinde galiba mesleğiyle alakalı bi de dimi bu iş.
zaten sende doğum için bi süre çalışamıcaksın sonrada sende orda iş bakarsın ne de olsa tecrüben var. inşallah herşey gönlünüzce olur. bebeğinizin şansına canım ya.
olsun canım yeter ki işi olsun sabah anlattım durumumu işte yeniden düzen kurarsınız zor diil inan ki ben bu kadar etkileniyorum eşin sana belli etmesede çok etkileniyodur gidelim mi derse bence yok deme ben de ailemden 12 saat uzaktayım alışıosun bi şekilde hayırlı haberlerle gelir inş eşin
çöpler bu sıralar banada çok kokuyo sofiş yaelbise en rahatı hamileyken bende sabah kaprimi giymek istedim giydim istüne uzun giydim şimdi düğmem açık duruyorum
hayırlısı canım bakalım işallah başvurularının birinden hayırlı haber alırız artık.
offf ya kızlar şimdi arkadaşımla konuştum,babasına kanser teşhisi konmuş,beyne kadar ilerlemiş tedavi bile yapmıyorlarmış,ve hastalık bi anda belirmiş,sinsice gelmiş demekki,ne diyeceğimi bilemedim ya
geçen eşimle alışveriş yapıyoduk. e yıldönümümüzde yaklaşıyo eşime spor ayakkabı almaya karar vermiştim. converse de bi tane beğendi ama almadı fiyatı pahalı dedi bende geçenlerde nette buldum aynısını indirimde hemde bi de hediye çekimde vardı istediği ayakkabıyı ucuza aldımkargo geldiğinde yakalanmasam bari
yıldönümleriniz planlanmış güzel bir gün geçirirsiniz inşallah
Ramzanda bitti bitecek son 3 gün bugün dahilgünler nedense bana çabuk geçiyor yaaaaaaaaaaa
e bitsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?