Eylül dostluğumuza burada devam (:

bebek kısmeti rızkı ile gelir derler. inşallah ikinize de şans olur canım benim

pingum allah işinizi denk getirir rahatlarsınız inş,bende tek çocugum şükürki bu zamana kadar bi sıkıntı görmedim..Sabrın sonu selamettir cnm gerçekten evlilik yada bebek güzelşeyler getiriyo,nikahta keramet vardır derler,çok tanık oldum ben evlendikten sonra iş bulan,işi düzelen..Allah Büyük yeterki şükretmesini bilelim

Eşim vardı yanımda şimdi gitti. Burda bi bankaya başvurdu ege bölgesine alım varmış. cvsini gönderdiler aramışlar hemen yarın 11de izmir konakta iş görüşmesi var. Ama alırlarsa egede herhangi bi şubeye yerleştircekler. Gidicek görüşmeye ama yaşadığımız şehirde eleman ihtiyacı yok mecbur başka yerde olucak düzenimizi değiştirmek zorunda kalıcaz.

offf ya kızlar şimdi arkadaşımla konuştum,babasına kanser teşhisi konmuş,beyne kadar ilerlemiş tedavi bile yapmıyorlarmış,ve hastalık bi anda belirmiş,sinsice gelmiş demekki,ne diyeceğimi bilemedim ya

dışarda işlerim vardı. geçen bi elbise almıştım artık tshirtlerimle rahat edemiyorum göbeğim kocaman çıkıyo. onu terziye verdim. kart ödemem vardı onuda halledip geldim ama eve zor attım kendimi sokak da çöp kokusu midemi bulandırdı

çok sevindim pingum ya inşallah hayırlısıyla olur bu iş. başka şehir olsun ne olacak eşin işe girsinde galiba mesleğiyle alakalı bi de dimi bu iş.
zaten sende doğum için bi süre çalışamıcaksın sonrada sende orda iş bakarsın ne de olsa tecrüben var. inşallah herşey gönlünüzce olur. bebeğinizin şansına canım ya.

olsun canım yeter ki işi olsun sabah anlattım durumumu işte yeniden düzen kurarsınız zor diil inan ki ben bu kadar etkileniyorum eşin sana belli etmesede çok etkileniyodur gidelim mi derse bence yok deme ben de ailemden 12 saat uzaktayım alışıosun bi şekilde hayırlı haberlerle gelir inş eşin

off similla Allah sabır versin yardımcıları olsun çok zor ya.. İşte daha kötü durumlar var diye bundan bahsediyorum kıyamam elleri kolları bağlı beklemek ne kadar zordur. Allahtan ümit kesilmez işallah bulunur bi çaresi

offf ya kızlar şimdi arkadaşımla konuştum,babasına kanser teşhisi konmuş,beyne kadar ilerlemiş tedavi bile yapmıyorlarmış,ve hastalık bi anda belirmiş,sinsice gelmiş demekki,ne diyeceğimi bilemedim ya

benim arkadaşımın babasıda aynen öyle canım. birden çıktı hastalık akciğerde ve beynede sıçradı. 6 ay kadar ilaç tedavisini denediler ama geçen konuştuk ilerlemiş maalesef ve ankaraya geliceklerdi tedavi için. offf Allahım şifalarını versin. çok kötü bi hastalık...

çöpler bu sıralar banada çok kokuyo sofiş ya elbise en rahatı hamileyken bende sabah kaprimi giymek istedim giydim istüne uzun giydim şimdi düğmem açık duruyorum

hayırlısı canım bakalım işallah başvurularının birinden hayırlı haber alırız artık.

erkek olmak çok daha zor canım ya etkilenmezmi kahroluyo. banada anlatır çok dertleşiriz biz konuşuruz. Ailemden uzak olmak gözümü korkutmuyo artık yeterki düzenimizi oturtalım işallah kısa zamanda hayırlı haberler alırız artık.

Son düzenleme:

evdeki çöpe bile dokunmuyorum eşim çıkartıyo akşamları. evet artık kışlık bi kaç elbise daha alıcam ya da tunik altına tayt giyip kışıda öyle geçirmeyi planlıyorum. hala pantolonlarım oluyo ama göbek fırlıyo
sizin hastaneye girme ihtimali vardı eşinin o ne oldu canım?

Pingucum bebeğinizin şansına hayırlısıysa eşinin işi inşallah olur,nasılsa bebeğin olacak başka şehire bile gitsen onunla ilgilenirsin,biraz büyüyünce iş bakarsın sende..

Canım arkadaşının babasına geçmiş olsun, allah tez zamanda şifa versin..

Son düzenleme:
geçen eşimle alışveriş yapıyoduk. e yıldönümümüzde yaklaşıyo eşime spor ayakkabı almaya karar vermiştim. converse de bi tane beğendi ama almadı fiyatı pahalı dedi bende geçenlerde nette buldum aynısını indirimde hemde bi de hediye çekimde vardı istediği ayakkabıyı ucuza aldım kargo geldiğinde yakalanmasam bari

ne güzel olmuş yaa,bende ayakkabı+nike fln bi eşofman takımı alıcam sanırım,en son kararım bu

yıldönümleriniz planlanmış güzel bir gün geçirirsiniz inşallah

Ramzanda bitti bitecek son 3 gün bugün dahil günler nedense bana çabuk geçiyor yaaaaaaaaaaa

kızlar ya şimdi görümcem ocakta doğum yapcak, eltimle benle birlikte şubat gibi yapıcak. ikisinede bişey almalıyım takacağımız altının dışında yani denk hediye almam gerek, sonuçta birbirlerinden haberleri olacaktır mutlaka. ikisinede hastane çıkışı alsam ya da alt açma felan olur değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…