Eylül dostluğumuza burada devam (:

[
canım internette çook güzel şeyler var ya hele kız çocuklarına. unnado diye bi bebek eşyaları satan site var bide butikbebe diye. oralar üye olup bak istersen.

aileye bir anda 3 bebek birden girecek ne güzel
hastane çıkışını anne kendisi seçmek isteyebilir belki ama alt açma tarzında bişey alabilirsin yada int bak bebebutik var orada da güzel şeyler var.

ben bu sene tutamadığım için hiç bişey anlamadım ramazandan

evet canım bu sene sizin için geçti hamileler için
hamile kalmak için bunu bile düşünüyorum bazen hangi ayda kalsam da ramazana denk gelmese diye

görümceminki kız da eltiminki daha belli değil... o dediğiniz sitelere bakayım bi
evet 2 ay içinde 3 kişi gelcek sülale genişlicek iyice. ikisininde 3. çocuğu kendileri seçmek isteyebilir doğru. alt açma ya da ekstra 7 li 10 lu bi takım alabilirim

yada samimiyetinize göre sorabilirsin de eksiğini nedir diye ?

battaniye alabilirsin takım
anneye çanta yada anne kucağı alabilirsin

kıyafet alan sanırım çok olur ilk akla gelen o oluyor zıbın-pijama-eşortman falan dolu olur.

geçen görümceme sordum onlar daha hiç bişe almamışlar. zaten oldukça erken alışveriş için.en iyisi abla şunu alma onu ben alcam diyeyim konuştuğumuzda. bebek bakım çantası olabilir içinde alt açmalarıda oluyo genelde zaten bi de battaniye koyarım içine. eltimede denk bişeler alırım cinsiyeti belli olsunda.
diğer büyük görümcem chiccodan bakım çantası,ayakkabı,birsürü zıbın aldı geçen gittiğimizde bize. eşimin abileri ablaları hepsi bi eksiğini alsa bize alınacak bişe kalmaz

öyle yap bence de hem fazla olmamış olur hem de gönlüne göre olur işte

aldıklarınızı da güle güle kullanın.

Kızlar bende ufaktan kaçıyorum. Bu gün çok sakindi. Ofisin yarısı izindeydi. Bende bol bol soru çözdüm. Şimdi eve gidip temizlik yapacağım. Yarın görüşmek üzere

Sniperelit ahh şu kpss :26:

Benim eşim de 1 yıl boyunca İstanbul'a atan diye başımı yemişti.O günler geliyor aklıma.
Düşünün yani adam il seçimini bile yapmıştı.Ben sınıfçı olduğum için hemen atandım.Hem onun okuluna.
Ama atanana kadar benimki de çene yapmıştı.erkekler bizim ne kadar kırılabileceğimizi hiç tahmin etmiyorlar ne yazık ki.
Eğer dersane tavsiyesi istiyorsan verebilirim canım.ama umarım ihtiyaç kalmaz ağustos atamalarında gidersin.:13:
Ben çankaya yediiklime gitmiştim.Özellikle eğitim bilimleri hocaları mükemmel ötesiydi.Kpss de hiç sok olmamıştım,sanki bizim dersanenin denemesi gibydi.Ama inşallah ihtiyacın olmaz kuzum hemen atanır öğrencilerine kavusursun

bu arada pingu sana ne kadar özeniyorum bilmezsin.eşin uzun zamandır işsiz.Ama allah sana resmen peygamber sabrı vermiş.Yuvanız ne kadar mutlu ve huzurlu.Allah herkese senin gibi bi eş nasip etmez
Benim eşim iş bulamasa ben senin gibi olgun davranışlar sergileyebilir miyim bilemiyorum.Ne mutlu sana.Rabbim eminim bu sabrını kat be kat ödüllendirecek

kızlar bu arada ben bugün doktora gittimmmmm ultrasonla gelmeyen adetim nie gelmio diye baktı.Bişey yokmuş.bi de tahlil oldum.Bebiş de yokmuş.
Stres kaynaklı olabilir,acele etme birşey olmaz dedi.İçim rahatladı çok.Kist falan görünmüyormuş..Seneye düşünüyorduk bebişimizi.Bir sene daha bebeksiz olacağz.Gerçi belli de olmaz

mavi su perisi cAnım eşim benim ve ailem için buraya geldi üzülmeyelimm ayrılmayalım diye. Bu sıkıntıları benim yüzümden çekiyo sayılır ailesinden uzakta hiçbi arkadaşı yok burda iş yok. o kadar çok şeye katlanıyoki kuzum ben zaten üstüne gitmem.

merhabalar kızlaaar, bugün katılamadım sohbetlerinize. misafirim vardı, hem temizlik hemde yemekler yaptım. herşey çok güzel oldu, masamın fotosunu çekseyidim keşke, hiç aklıma gelmedi zamanda vardı aslında. herşeyi çok beğendiler. ama ben yine çay içtiğim için uyuyamıyorum

pinguum az kaldı az, ben inanıyorum hepsi geçecek

ya bende artık kpss ye çalışıp sınava girmeye karar verdim, özel şirketlerden bıktım artık. ama bizim sınavlar 2014'te kaçırdım bu yılki sınavı

saol canım ama bu kpss çok kötü bişi ya Allah kimsenin başına vermesin inşallah atanırım ümidim var biraz bakalım 20 kişi bile alsalar atanırım gibi ama kısmet tabi bi de şimdi4*4 olduğu için bu atama branş ağırlıklı olcakmış diolar ve de seçmeli dersler koyuldu bi sürü yabancı dilde var içlerinde inş tekrar gimeme gerek kalmadan kurtulurum bu baş belası sınavdan

hayırlı sabahlar
dün giremedim, pek muhabbet de dönmemiş
bebek kıyafetleri için acele etmiyorum, daha şimdiden bir sürü hediye geldi zaten. Çok doldurmicam ortalığı
ben böyle diyorum da eşimi durdurabilirsem tabi. Gördüğü herşeyi almak istiyor gerekli gereksiz.

biz bugün eşimin ailesinin yanına gidiyoruz kızlar. pazartesi dönücez nasipse

gecen kurban bayramında arife günü gitmiştik, 3. günü dönmüştük, sonuçta benim de ailem var akrabalarım var onları ziyaret etmemiz gerekiyodu
bir sürü laf etmişlerdi, koşa koşa gittiniz daha bayram bitmemişti diye. Hala da söylüyolar
şimdi erkenden gidiyoruz ki laf olmasın

bu arada benim hiçbir pantalonum hiçbir eteğim bana olmuyo, göbeğim artık iyice büyüdü
bugün çıkıp bişeyler almam lazım ama hiç içimden gelmiyo

taa 3 gün önceden başladı strestim, hiç gitmek istemiyorum hiç

insanın elinden bişi gelmio canım gidiyoruz mecburen biz de yarın gitcektik neyse ki eşim işe gitcekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…