- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.481
bana çabuk geçti gibi geldim stres yapıyordum nasıl tutucaz edicez diye
kızlar ya şimdi görümcem ocakta doğum yapcak, eltimle benle birlikte şubat gibi yapıcak. ikisinede bişey almalıyım takacağımız altının dışında yani denk hediye almam gerek, sonuçta birbirlerinden haberleri olacaktır mutlaka. ikisinede hastane çıkışı alsam ya da alt açma felan olur değil mi?
kızlar ya şimdi görümcem ocakta doğum yapcak, eltimle benle birlikte şubat gibi yapıcak. ikisinede bişey almalıyım takacağımız altının dışında yani denk hediye almam gerek, sonuçta birbirlerinden haberleri olacaktır mutlaka. ikisinede hastane çıkışı alsam ya da alt açma felan olur değil mi?
ben bu sene tutamadığım için hiç bişey anlamadım ramazandan
görümceminki kız da eltiminki daha belli değil... o dediğiniz sitelere bakayım bi
evet 2 ay içinde 3 kişi gelcek sülale genişlicek iyice. ikisininde 3. çocuğu kendileri seçmek isteyebilir doğru. alt açma ya da ekstra 7 li 10 lu bi takım alabilirim
yada samimiyetinize göre sorabilirsin de eksiğini nedir diye ?
battaniye alabilirsin takım
anneye çanta yada anne kucağı alabilirsin
kıyafet alan sanırım çok olur ilk akla gelen o oluyor zıbın-pijama-eşortman falan dolu olur.
geçen görümceme sordum onlar daha hiç bişe almamışlar. zaten oldukça erken alışveriş için.en iyisi abla şunu alma onu ben alcam diyeyim konuştuğumuzda. bebek bakım çantası olabilir içinde alt açmalarıda oluyo genelde zaten bi de battaniye koyarım içine. eltimede denk bişeler alırım cinsiyeti belli olsunda.
diğer büyük görümcem chiccodan bakım çantası,ayakkabı,birsürü zıbın aldı geçen gittiğimizde bize. eşimin abileri ablaları hepsi bi eksiğini alsa bize alınacak bişe kalmaz
öyle yap bence de hem fazla olmamış olur hem de gönlüne göre olur işte
aldıklarınızı da güle güle kullanın.
teşekkürler speedy
Sniperelit ahh şu kpss :26:
Benim eşim de 1 yıl boyunca İstanbul'a atan diye başımı yemişti.O günler geliyor aklıma.
Düşünün yani adam il seçimini bile yapmıştı.Ben sınıfçı olduğum için hemen atandım.Hem onun okuluna.
Ama atanana kadar benimki de çene yapmıştı.erkekler bizim ne kadar kırılabileceğimizi hiç tahmin etmiyorlar ne yazık ki.
Eğer dersane tavsiyesi istiyorsan verebilirim canım.ama umarım ihtiyaç kalmaz ağustos atamalarında gidersin.:13:
Ben çankaya yediiklime gitmiştim.Özellikle eğitim bilimleri hocaları mükemmel ötesiydi.Kpss de hiç sok olmamıştım,sanki bizim dersanenin denemesi gibydi.Ama inşallah ihtiyacın olmaz kuzum hemen atanır öğrencilerine kavusursun
bu arada benim hiçbir pantalonum hiçbir eteğim bana olmuyo, göbeğim artık iyice büyüdü
bugün çıkıp bişeyler almam lazım ama hiç içimden gelmiyo
taa 3 gün önceden başladı strestim, hiç gitmek istemiyorum hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?