- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.501
insanın elinden bişi gelmio canım gidiyoruz mecburen biz de yarın gitcektik neyse ki eşim işe gitcekmiş
vallahi eşime gitmeyelim desem gitmez, o da evde dinlenmeyi tercih ediyo, ben ısrar edince gidiyoruz inan ki
stresin çekiyorum tabi ama dediğin gibi mecbur
senin ailen nerde canım? onların yanına da gidecek misinz?
benim ailem karabükte canım oraya kurban bayramında gidicez bi bayram orda bi bayram diğerine
Günaydın fıstıklar,
bayramda insanın sevmediği insanlara gitmesi kötü oluyor
Ama dediğiniz gibi mecbur.Kafanızda büyütmeyin fazla.
Bizde babaannemlerle bozukuz.Babamın gidin onlar yaşlı demesinden tırsık durumdayım:18:
günaydın kızlar
ben hala uyanamadım
Daha önceki konuşmlarında, eşininde seni desteklediğini sölemiştin canım, eee o zaman ne duruyosun ?
İnce ince laf soksana,laf soksana...
Eşim vardı yanımda şimdi gitti. Burda bi bankaya başvurdu ege bölgesine alım varmış. cvsini gönderdiler aramışlar hemen yarın 11de izmir konakta iş görüşmesi var. Ama alırlarsa egede herhangi bi şubeye yerleştircekler. Gidicek görüşmeye ama yaşadığımız şehirde eleman ihtiyacı yok mecbur başka yerde olucak düzenimizi değiştirmek zorunda kalıcaz.
öğlen oluyo kuşum uyan artık citlenbik saçını nası kestidrin canım benmde kestiresim var da bayramdan sonra düğüne gidicem arkadaşımın cesaret edemiorum boya için gitcem gitmişken kestireyim diorum aklımın köşesinde...
Günaydın kızlar, dün temizlik günümdü. Tüm evi gece geç saatlere kadar dip köşe temizledim. Salonumdaki koltukların yerlerini değiştirdim. Eşim eve geldiğinde uyuya kalmışım yorgunluktan bayıldı salonumuzun yeni haline. Sonrada kızdı niye bensiz yapıyorsun. Ters bir hareketle kendine zarar verebilirsin diye ki kendime dün çok güzel zarar verdim. Temizlik bittikten sonra halılarımı seriyordum. Ben 1.60 boyunda 44 kilo bir şeyim. Boyumdan büyük halıyı kucakladım salona götürmek için. O sırada yere viledanın sapı düştü terliğim kayıncada halıyla birlikte hop sırtüstü yerde buldum kendimi. Kolumdaki deri sıyrıldı. Sırtım, totom ve bacaklarım mosmor eşim akşam görünce birde o yüzden fırçaladı beniNeyse sonuçta evim tertemiz oldu. Perdelerimi geçen hafta yıkamıştım. Haftaya cumartesi tatilden döndükten sonra koltuklarımı sileceğim. Bir süre idare eder beni. Sonrada halılarımı yıkamaya veririm.
Günaydın kızlar, dün temizlik günümdü. Tüm evi gece geç saatlere kadar dip köşe temizledim. Salonumdaki koltukların yerlerini değiştirdim. Eşim eve geldiğinde uyuya kalmışım yorgunluktan bayıldı salonumuzun yeni haline. Sonrada kızdı niye bensiz yapıyorsun. Ters bir hareketle kendine zarar verebilirsin diye ki kendime dün çok güzel zarar verdim. Temizlik bittikten sonra halılarımı seriyordum. Ben 1.60 boyunda 44 kilo bir şeyim. Boyumdan büyük halıyı kucakladım salona götürmek için. O sırada yere viledanın sapı düştü terliğim kayıncada halıyla birlikte hop sırtüstü yerde buldum kendimi. Kolumdaki deri sıyrıldı. Sırtım, totom ve bacaklarım mosmor eşim akşam görünce birde o yüzden fırçaladı beniNeyse sonuçta evim tertemiz oldu. Perdelerimi geçen hafta yıkamıştım. Haftaya cumartesi tatilden döndükten sonra koltuklarımı sileceğim. Bir süre idare eder beni. Sonrada halılarımı yıkamaya veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?