Eylül dostluğumuza burada devam (:

insanın elinden bişi gelmio canım gidiyoruz mecburen biz de yarın gitcektik neyse ki eşim işe gitcekmiş

vallahi eşime gitmeyelim desem gitmez, o da evde dinlenmeyi tercih ediyo, ben ısrar edince gidiyoruz inan ki

stresin çekiyorum tabi ama dediğin gibi mecbur

senin ailen nerde canım? onların yanına da gidecek misinz?

vallahi eşime gitmeyelim desem gitmez, o da evde dinlenmeyi tercih ediyo, ben ısrar edince gidiyoruz inan ki

stresin çekiyorum tabi ama dediğin gibi mecbur

senin ailen nerde canım? onların yanına da gidecek misinz?

benim ailem karabükte canım oraya kurban bayramında gidicez bi bayram orda bi bayram diğerine

benim ailem karabükte canım oraya kurban bayramında gidicez bi bayram orda bi bayram diğerine

hmm orta yolu bulmuşsunuz ne güzel:))
benim ailem burda oldugu için biz her bayram eşimin ailesinin yanına gidiyoruz
son gün de annemleri ziyaret ediyoruz

dua ediyorum o görüşmediğimiz görümcem süpriz yapıp gelmesin oraya
onunla karşılaşmayı kesinlikle istemiyorum
zaten söyledik, o gelirse derhal döneriz diye
onlar da merak etmeyin gelmez dediler
inş. öyle olur

Günaydın fıstıklar,

bayramda insanın sevmediği insanlara gitmesi kötü oluyor

Ama dediğiniz gibi mecbur.Kafanızda büyütmeyin fazla.

Bizde babaannemlerle bozukuz.Babamın gidin onlar yaşlı demesinden tırsık durumdayım:18:

sevmediğim insanlar demeyeyim de beraber olmaktan haz etmediklerim diyeyim
benim kaynanam çok iyidir, laf çarpıtmaz, dedikodu yapmaz, şikayetlenmez, oflanmaz, puflanmaz
benm derdim görümcelerim, dilleri çok çalışıyor
ben hiç onlara cevap vermiyorum, gerçekten bir kere bile ağızlarının payını vermedim, seviyesizlik yapmayayım diye cahilliklerine verdim
ama sanırım artık yavaştan yavaştan söylemem gerekiyo

bana laf çarpıtmıyolar eşime laf çarpıtıyolar ama yine de sinir oluyorum, sonuçta dolaylı olarak bana da gelmiş oluyo

Son düzenleme:
Daha önceki konuşmlarında, eşininde seni desteklediğini sölemiştin canım, eee o zaman ne duruyosun ?

İnce ince laf soksana,laf soksana...

günaydın beynimde öyle bir ağrı vardı oturup ağlamak istiyorum inanılmazda uykum var dün gece yine tophaneye gittik eşimle eve gel sahur yapalım öyle yatalım dedik
saat yine 4 oldu 4 saatlik uyku ile geldim işe sabah pantalon giyiyorum yine yatıyorum üstümü giyip yine yatıyorum bi ara gelmemeyi bile düşündüm
hep aynı şeyi diyorum ama akşam olsa da eve gitsem uyusam sonra yine arkadaşlarla buluşucaz eve yine geç döneriz yarında yüksek ihtimalle akşama kadar da uyurum

Daha önceki konuşmlarında, eşininde seni desteklediğini sölemiştin canım, eee o zaman ne duruyosun ?

İnce ince laf soksana,laf soksana...

ya çok basit çok saçma çok ucuz laflar ediyolar
hangi akılla bu lafı ettin sen diyesim geliyo

mesela gecen görümcemler burdayken annem gelmişti, görümcem namaz kılıyodu
annem de dediki;"seccadeyle kılsana kızım rahat edersin"
o da dedi ki;"valla biz seccade falan göremedik, böyle idare ediyoruz işte alıştık" diyo

halbuki benim salonumda sandık var. Ve o sandığın içinde namaz etekleri namaz başörtüleri ve seccadeler çeşit çeşit duruyor
evime her gelen de bilir. Kendisi de eteğini falan ordan alıp kılar yani seccadeleri görüyo

böyle bişeye ne cevap verilir ki akıllıca bi laf soksa neyse
annem de güldü geçti

bir de o gün canım çok sıkılıyordu, buraya da yazmıştım bunalımlı bi halim vardı sabah kalktığımda, midem de çok bozuktu afedersn çıkartmıştım bir sürü
annemi kapıda karşımda görümce havalara uçtum öyle sevindim ki
diğer görümcem de; "teyze, kızın seni görünce yüzü güldü" dedi
annem de;" benim kızım hep güler zaten, niye öyle dedin ki" dedi

o kadar sinirlendim ki, ben çok memnun olmasam da sabah akşam bu halimle çocuklarının peşlerinde dolaştım, sıkılmasınlar diye parka götürdüm, hediyeler aldım (belki de salağım niye yapıyorsam)
sürekli ilgilendim hepsiyle tek tek ve yüzüm de asla asık değildi. Zaten gelen misafirlere karşı yüzümü asla asmamak gibi bir terbyeyi ailemden almış bir insanım

o tutup öyle bir laf edince annem de üzüldü onlara afra tafra yapıyrum sandı

annem topu topu 2 saat falan oturdu ama habire laf çarpıttılar
çok cahiller ya ne cevap verceksin ki onlara

sonra görümce düşmanı olup çıkıyoruz işte

bu kadar iyiliği kim yapar benden başka bilmiyorum

günaydın kızlar ,

ayrı düştük biraz , bugün buradayım inşallah ...geçmişe bir bakın geleyim

düzen bozulur kurulur bunlar önemli değil , yeter ki eşin çalışmaya başlasın yoksa hep sana sarmaya başlayacak :26:

off valla öğle olucak ama gözlerim kapanıyo.saçımı katlı kestirdim canım kısaltmadım uçlarından 3 parmak falan gitti benim saçım çok çabuk uzuyo daha 2ay önce kestirmiştim hemen uzadı.çok kısa da kestiremiyorum kendime yakıştıramıyorum işte ara da kat attırıp değişiklik yapıyorum.

Günaydın kızlar, dün temizlik günümdü. Tüm evi gece geç saatlere kadar dip köşe temizledim. Salonumdaki koltukların yerlerini değiştirdim. Eşim eve geldiğinde uyuya kalmışım yorgunluktan bayıldı salonumuzun yeni haline. Sonrada kızdı niye bensiz yapıyorsun. Ters bir hareketle kendine zarar verebilirsin diye ki kendime dün çok güzel zarar verdim. Temizlik bittikten sonra halılarımı seriyordum. Ben 1.60 boyunda 44 kilo bir şeyim. Boyumdan büyük halıyı kucakladım salona götürmek için. O sırada yere viledanın sapı düştü terliğim kayıncada halıyla birlikte hop sırtüstü yerde buldum kendimi. Kolumdaki deri sıyrıldı. Sırtım, totom ve bacaklarım mosmor eşim akşam görünce birde o yüzden fırçaladı beni Neyse sonuçta evim tertemiz oldu. Perdelerimi geçen hafta yıkamıştım. Haftaya cumartesi tatilden döndükten sonra koltuklarımı sileceğim. Bir süre idare eder beni. Sonrada halılarımı yıkamaya veririm.

maşallah canım ama eşin doğru söylemiş iiki bişi olmamış çok kötü düşmüşsün yani mis olmuş evin temizledikten sonra her yere deterjan kokusu yayılıyo ya o zman kendimle gurur duyuyorum çok büyük bişi yapmış gibi

ellerine sağlık tatlışım da ne diye kendini o kadar hırpaladı ya hu:)
eşin kızmakta haklı tabiki

ben de epeyce toparlandım şu günlerde
dip köşe temilziğe girişicem inş.
banyo ve tuvaletin duvarlarına uzun süredir fırçalamıyordum, ilk iş onlardan başlicam
ama çamaşır suyu kokusundan korunmam lazım, eşim evde oldugunda yaparım

annem ve ablam sürekli gelip derleyip toparlıyorlar ama artık bayagı düzeldim daha fazla yormak istemiyorum onları

ne güzel ya ev işin bitmiş gelsene bize de
okuyunca gaza geldim ama yapacak hiç halim yok belki haftasonu şöyle bir ortalığı toparlarım oda yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…