- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.521
maşallah canım ama eşin doğru söylemiş iiki bişi olmamış çok kötü düşmüşsün yani mis olmuş evin temizledikten sonra her yere deterjan kokusu yayılıyo ya o zman kendimle gurur duyuyorum çok büyük bişi yapmış gibi
ellerine sağlık tatlışım da ne diye kendini o kadar hırpaladı ya hu:)
eşin kızmakta haklı tabiki
ben de epeyce toparlandım şu günlerde
dip köşe temilziğe girişicem inş.
banyo ve tuvaletin duvarlarına uzun süredir fırçalamıyordum, ilk iş onlardan başlicam
ama çamaşır suyu kokusundan korunmam lazım, eşim evde oldugunda yaparım
annem ve ablam sürekli gelip derleyip toparlıyorlar ama artık bayagı düzeldim daha fazla yormak istemiyorum onları
ne güzel ya ev işin bitmiş gelsene bize de
okuyunca gaza geldim ama yapacak hiç halim yok belki haftasonu şöyle bir ortalığı toparlarım oda yeter
Canım bende en çok onu düşünüyorum. Hamile kalınca nasıl yapacağım bu işleri. Annemden başka kimsenin temizliğine güvenemem. Onada kıyamam ama. O dönemde çöp evim olursa hiç şaşırmayın....
çöp eve dönüşmüyo tabi ki ama dağınık bir kocan varsa başa çıkmak çok zor oluyor
aslında benim mide bulantılarım bu kadar zorlamasaydı kimseye ihtiyac duymadan üstesinden gelebilrdim sonuçta hamilelik hayattan koparmıyo insanı, işini gücünü yapabiliyosun her şekilde
ama mide bulantısı varsa hele hele 24 saat hiç peşini bırakmıyorsa, o zaman değil iş yapmak yerinden kalkabilmek için 3-5 dk cesaret topluyosun(
dikkat ettim de Allah bu konuda çalışan kadınlara yardım ediyor, mide bulantısı çeken bütün hanımlar evde
çalışanların midesi bulanmıyo
sen de o şanslılardan olursun inş
Gelirim tabiiTemizlik yapmayı çok seviyorum ben. Tüm stresimi alıyor.
Günaydın kızlar, dün temizlik günümdü. Tüm evi gece geç saatlere kadar dip köşe temizledim. Salonumdaki koltukların yerlerini değiştirdim. Eşim eve geldiğinde uyuya kalmışım yorgunluktan bayıldı salonumuzun yeni haline. Sonrada kızdı niye bensiz yapıyorsun. Ters bir hareketle kendine zarar verebilirsin diye ki kendime dün çok güzel zarar verdim. Temizlik bittikten sonra halılarımı seriyordum. Ben 1.60 boyunda 44 kilo bir şeyim. Boyumdan büyük halıyı kucakladım salona götürmek için. O sırada yere viledanın sapı düştü terliğim kayıncada halıyla birlikte hop sırtüstü yerde buldum kendimi. Kolumdaki deri sıyrıldı. Sırtım, totom ve bacaklarım mosmor eşim akşam görünce birde o yüzden fırçaladı beniNeyse sonuçta evim tertemiz oldu. Perdelerimi geçen hafta yıkamıştım. Haftaya cumartesi tatilden döndükten sonra koltuklarımı sileceğim. Bir süre idare eder beni. Sonrada halılarımı yıkamaya veririm.
BAŞLADIĞIMDa BENDE keyifle yapıyorum hele sinirli olduğumda falan var ya sanki tüm sinirim o temizlikle gidiyor
bi kısmını arife günü yapabilsem ne iyi olur oruçlu oruçlu ne kadar olur bimem tabi ütülerim var ctesi onları halledicem kısmetse
Daphne85, canım neden o kadar yoruyorsun kendini ya. Allah göstermesin ya o sırada sehpaya falan vursaydın başını.
hem çalışıyorsun hemde evde onca iş, nasıl yapıyorsın , ne yiyip ne içiyosun :1
Ramazan ayında, kendi annemleri bir türlü alamadım yemege. Ya onlarda ya bizde misafir oldu.
Eşim,yarın kesin çağıralım diyo. Ama alışveriş yapılması lazım, evi toplanması lazım, camların silinmesi lazım, kıyafet almam lazım, hemde niyetli olarak nasıl yaparım bilmiyorum ki.
BAyramda yada bayramdan sonra mı çağırsam acep
ocways, görümcelerini tanımıyorum canım ama fazla alınganlıkta gösteriyor olabilirsin canım ya.
ke
Seccade olayında haklısın, ama o sırada sen de devreye girip ,bundan sonrada böle alışın, daha güzel olur, namaz kılıncak yer temiz olması lazım görümcelerim deseydin keşke.
Yüzünün güller açtı kelimesine bence hiç takılmana gerek yoktu, evet annemi çok özlemişim ya deseydin.
Kendi kardeşinle oturup muhabet ederken annen gelse, annene sarılsan, kardeşin öle dese, alınır mısın?
Herkesin bizim annemiz,babamız,kardeşimiz gibi olmasını bekleyemeyiz ki.
Ki çoğu zaman onlar bile kırabiliyor...
Bu arada kelin merhebi olsa kendi başına sürer derler ya benimkisi o hesap.
Ben aşırı alıngan bi insanım. Ama bu huyumu hiç sevmiyorum.
Daphne85, canım neden o kadar yoruyorsun kendini ya. Allah göstermesin ya o sırada sehpaya falan vursaydın başını.
hem çalışıyorsun hemde evde onca iş, nasıl yapıyorsın , ne yiyip ne içiyosun :1
Ramazan ayında, kendi annemleri bir türlü alamadım yemege. Ya onlarda ya bizde misafir oldu.
Eşim,yarın kesin çağıralım diyo. Ama alışveriş yapılması lazım, evi toplanması lazım, camların silinmesi lazım, kıyafet almam lazım, hemde niyetli olarak nasıl yaparım bilmiyorum ki.
BAyramda yada bayramdan sonra mı çağırsam acep
İnşallah olursada zaten işi bırakırım gibi geliyor bana. Allah kolaylık versin sizlere. Benim eşim çok dağınık değil ama bir şeyi söylediğin zamanda yapar hemen. Temizlikte yapar. Hatta bir keresinde ben kardeşime gitmiştim. Bütün evi silip süpürmüştü. Sonra çok yoruldum diye başımın etini yedi o ayrı ama yinede yapıyor sağolsun
günaydın kızlar,benimki gibi dağınık bir eşiniz varsa ev mümkün değil toplu olsun,sabahki lavabo durumu şu mesela:
biz aynı anda kalktığımız için ben küçük o büyük banyoya giriyor.sonra benim banyoma gelip hazırlanıyor.benim banyomda lavabonun üstündeki eşyalarını 2 gündür kaldırsın diye bekliyorum adamın umrunda değil : 1büyük kavanoz jöle+makas+kulak çubugu+tisort
gelde delirme yaa:18::18::18::18::18:
bunun üzerine dün gece mutfağın lavabosu tıkanmış su gitmiyor,beyfendi yapcak ya kovayı koydu altına boruları çıkartıyodu yavaş yavaş,sonra bi açtı,foşş diye mutfağın içine,allahım bağırcam akşam akşam başıma dert alcam biliyorum,söylene söylene temizledim,bide diyo bişey mi dedin,bana bişeymi diyosun,kavgaya hazır oda çatlak lavabo tıkandı diye oda bana kızacakmış meğer
Oruçluyken ütülerini bitirmicen demi canım.Dilin damagın birbirine yapışır sonra.
kızlar aklıma ne geldi
gecen gün yatmaya hazırlanıyorduk, hamileyim diye eşim ufak ufak işlere yardım eiyor, daha doğrusu kendi yükünü kendi taşımaya çalışıyor
sahurunu kendi hazırlıyor kaldırıyor, ütüsünü kendi yapıyor falan
neyse işte gece yatacağımız zaman saati yarım saat önceye kur dedi
neden neyapacaksın dedim
ahsen bir sürü işim var sabaha nasıl yetiştiiricem, tıraş olucam, duş alıcam banyoyu toplicam, ütü yapcam, sahur sofrasını kaldırcam
bir sürü saydı ben de bi başladım gülmeye, ev hanımı modunda konuştu sanki
ben de dedim ki sen giyeceğin şeyleri ütüle yeter, diğerlerini ben yaparım
zaten sahurda yiyeceği şeyleri haızrlayıp yatıyorum o sadece masaya koyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?