Eylül dostluğumuza burada devam (:

iftardan sonra yap canım ya.Ben ütü yaparken şıp şıp ter akıyor her yerimden.

Bu arada kızlar vipdukkan 10tl yuklemiş. 20 tl altlimitli. 20 tl üstü kargo bedava.

biri beni durdursun internetten canım bir sürü şey almak istiyo.

günaydın kızlar. Bugün sağlık ocağındaki ebem çağırmıştı gebelik takip için oraya gittim sabah annemle birlikte. tahlil yapıldı tetanoz aşısı atıldı. aşı berbat yaptı beni ya başım döndü gözlerim karardı çok fena oldum döndü heryer. bide çok fena acıyo ya sol kolumu kullanamıyorum. süt mutlaka içmem konusunda tekrar tekrar uyardı ebecim bundan sonra dikkat etmeliyim. .

yarın temizlik yapıcaktım ama bu kolla yapamam heralde ya geceden eşmin bulaşıkları var onları bile yıkayamam heralde. bide benim mutfakta anlayamadığım bikoku var kızlar lavabo siliyorum gitmiyo tıkanıkmı diye lavabo açıcı döktüm yine gitmedi. lavabonun altındaki dolaplarda acaba su aktı koktumu bilmiyorum tencerelerimi çıkartıp oraları temizliycektim yarın ama hepsi kaldı heralde

olmadı öyle yaparım. malum 15 gömlek 3 kumaş pantalon var

wuuuu neler alacaksın bakalım ?

Kendileri ne kadar abartıyorlar 3 tane iş yapınca bizim yaptıklarımızı pek görmüyor gözleri. Nasıl olsa ev temiz yemek hazır kıyafetler ütülü. Vallahi erkek olmak varmış

geçmiş olsun pingum, bol bol süt iç dikkat et hem kendine hem bebişimize.

Bizim lavoba tıkanmıştı.lavoba açıcı ile açtık. allahım sonra banyoda bir koku anlatamadım.
Banyodaki paspasları yıkadım,havluların hepsini yıkadım yok.
Sonra eşim lavobunun hortumunu çıkardı.Bi baktık. Lavoba açıcı hortumun bir kenarında pislikleri biriktirmiş, hortumda hafiften çıkmış gbi.İçini temizledik.Gazete falan sıkıştıdı eşim öle geçti.

Sen yorulma eşin bir baksın lavoba hortumuna.

ewt eşlerinizin size yardım etmesi çok çok önemli
para beraber kazanılıyor, iş yükü de beraber giderilecek tabiki de

pingu beni de çağırdılar tetenoz aşısı için
ama bayramdan sonraya kaldı
off baş döndüren bişeyse yandım ben, sabah akşam tansiyonum düşük zaten başım hep terelelli

bu arada gecen yagmur yagdıgında benim de lavobalarımdan koku geldi ama bi kaç saat sonra gitti
altına iyice baksaydın, belki su sızdırıyordur

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 0 ziyaretçi)
sniperelit, sofistike+, ocwmays+, owner, Daphne85+, YorgunPenguen+, ANK1986, vafi, speedy-gonzales+, buanbuan+, similla+, chiitlenbik+, mavi_superisi
ne kadar kalabalığız bugün maşallah

aaaa 15 olmuş aydasum da gelmiş

Kendileri ne kadar abartıyorlar 3 tane iş yapınca bizim yaptıklarımızı pek görmüyor gözleri. Nasıl olsa ev temiz yemek hazır kıyafetler ütülü. Vallahi erkek olmak varmış

görürler görmez olurlar mı
görmüyorsa bi hafta hiçbirini yapmazsın bak bakalım o görmeyen gözleri neler görür

Kesinlikle , ikimizde aynı şekilde çalışıyoruz evde de işte de

İçimi göstermeyen, çatal göstermeyen, diz kapaklarımda,modası geçmemiş güzel bir elbise istiyorum canım. Ama bu kriterlerin hepsini taşıyan elbise henüz bulamadım:18:

hımm.. aklımda olsun bulursam görürsem falan söylerim..
ozaman int bakma gidip birebir al belli olmaz internetten gelenin nereleri kapatacağı

kızlar selam
okumaya doyamadım
ne güzel sohpetiniz..benimde takıldığım bikaç topik var
ama burda faydalı şeylerde konuşuluyo sadece geyik değil yani
allah muhabbetinizi arttırsın maşallah

Bayram sabahı kayınvalidemlere gidicez görümcemler falan da gelecek hep birlikte kahvaltı yapıcaz.
Bayram sabahları kahvaltı bana ayrı bir güzel geliyor, yoksa sahurda da kahvaltı yapıyoruz
14:30 da da yolcuyuz

Benim eşimde Allah razı olsun sahurları hep kendi hazırladı ilk ramazanamımızda yanlız bıraktım kuzumu. Ütülerinide kendi yapıyo benim belim dayanmıyo ütü yapmayıda hiç sevmiyorum zaten

Dün akşam bizde çarşıdaydık ama bişey almadım canım hiç almak istemedi. Eşime bi t-shirt aldık. dayımlarda vardı onların çocuklara alışveriş yaptık. çocuk kıyafetleri ne pahalı ya ama çok güzel şeyler var bayıldım cool bi erkek yapıcam oğluşumu işallah
bende eski bi elbisem var onu giyicem çok giymemiştim zaten birazda boldu bana şimdi göbeğim çıkıyo önden çok hoşuma gitti denedim

Yarın bakıcam artık lavabonun altına dün heryeri yumuşatıcılı suyla sildim hala koku duruyodu eşim kokmuyo diyo ama ben alıyorum işte.

Bende çok severim ama bu sene yazlıkta geçecek pek bir şey anlamayacağız yani. İnşallah kurban bayramına. Tabi manisaya gitmezsek

kızlaar fikirinize ihtiyacım var 2 hafta sonra üniversiteden arkadaşımın düğünü var onun için batikten elbise aldım(aslında düğüne değil ölesine almıştım ama sonradan düğünde giymeye de karar verdim) ama genelde hep düğünlerde tek renk giyilir ya benm aldığım elbisede birkaç renk var onu giysem tuhaf olur mu alsam mı acaba başka bi elbise karar veremedim

Ben kalıp şeyleri sevmem. Düğünde tek renk giymek saçma geliyor bana. Neden yani? Canım boşuna masraf yapma hiç. Renkli elbisenle git derim ben....

bende çok severim bayram sabahları kahvaltıyı babacım namazdan gelirken sıcacık ekmek getirirdi şimdi onlardan ayrı bayram yapcam

ben hamile yastğı almayı düşünüyorum j şeklinde olanlar süper rahat gözüküyor
100 tl civarında
kızlar siz ihtiyac duymaya başladınız mı?
ben dört dönüyorum yatakta yuvarlanıyorum hatta ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…