- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.561
kızlaar fikirinize ihtiyacım var 2 hafta sonra üniversiteden arkadaşımın düğünü var onun için batikten elbise aldım(aslında düğüne değil ölesine almıştım ama sonradan düğünde giymeye de karar verdim) ama genelde hep düğünlerde tek renk giyilir ya benm aldığım elbisede birkaç renk var onu giysem tuhaf olur mu alsam mı acaba başka bi elbise karar veremedim
Ben kalıp şeyleri sevmem. Düğünde tek renk giymek saçma geliyor bana. Neden yani? Canım boşuna masraf yapma hiç. Renkli elbisenle git derim ben....
kızlaar fikirinize ihtiyacım var 2 hafta sonra üniversiteden arkadaşımın düğünü var onun için batikten elbise aldım(aslında düğüne değil ölesine almıştım ama sonradan düğünde giymeye de karar verdim) ama genelde hep düğünlerde tek renk giyilir ya benm aldığım elbisede birkaç renk var onu giysem tuhaf olur mu alsam mı acaba başka bi elbise karar veremedim
İçimi göstermeyen, çatal göstermeyen, diz kapaklarımda,modası geçmemiş güzel bir elbise istiyorum canım. Ama bu kriterlerin hepsini taşıyan elbise henüz bulamadım:18:
Bende çok severim ama bu sene yazlıkta geçecek pek bir şey anlamayacağız yani. İnşallah kurban bayramına. Tabi manisaya gitmezsek
bende çok severim bayram sabahları kahvaltıyı babacım namazdan gelirken sıcacık ekmek getirirdi şimdi onlardan ayrı bayram yapcam
o nerden çıkmış canım. hem artık renkli elbiseler moda. bence çok da güzel olur. bi daha masraf yapıp almakızlaar fikirinize ihtiyacım var 2 hafta sonra üniversiteden arkadaşımın düğünü var onun için batikten elbise aldım(aslında düğüne değil ölesine almıştım ama sonradan düğünde giymeye de karar verdim) ama genelde hep düğünlerde tek renk giyilir ya benm aldığım elbisede birkaç renk var onu giysem tuhaf olur mu alsam mı acaba başka bi elbise karar veremedim
ben hamile yastğı almayı düşünüyorum j şeklinde olanlar süper rahat gözüküyor
100 tl civarında
kızlar siz ihtiyac duymaya başladınız mı?
ben dört dönüyorum yatakta yuvarlanıyorum hatta ya
Bayram sabahı kayınvalidemlere gidicezgörümcemler falan da gelecek hep birlikte kahvaltı yapıcaz.
Bayram sabahları kahvaltı bana ayrı bir güzel geliyor, yoksa sahurda da kahvaltı yapıyoruz
14:30 da da yolcuyuz
ben hamile yastğı almayı düşünüyorum j şeklinde olanlar süper rahat gözüküyor
100 tl civarında
kızlar siz ihtiyac duymaya başladınız mı?
ben dört dönüyorum yatakta yuvarlanıyorum hatta ya
o nerden çıkmış canım. hem artık renkli elbiseler moda. bence çok da güzel olur. bi daha masraf yapıp alma
evet ya bende alıcam onlardan. sol tarafa yatmak gerekiyo bebek için ve yan yatıncada ayağımı kıvırma ihtiyacı duyarım ben hep o zamanda sanki göbeğimin üzerine yatıyomuşum gibi oluyorum gece tedirgin olup uyanıp dönüyorum hemeno yastıkların çok çeşiti var ama en rahatı dediğin gibi uzantılı olan gibi gözüküyor
bende uyurken çok zorlanıyorum rahat pozisyon bulamıyorum bi türlü. yüzüstü yatmayı çok özledim şimdiden.uyku yastığıda nasıldır rahatmıdır bilmiyorumki.. Ahsen ya bide ben nazara gelicem diye çok korkuyorum. Yıldızım düşüktür benim çok çabuk nazar değer. Hamilelik cildimi filan düzeltti benim mütevazi olamıyciim yakıştı yani hamilelikHer gören çok güzelleşmişsin çok yakışmış diyo, halam filan hiç iltifat etmez bana düğünümde bile hatırlarsanız küslük olmuştu. şimdi düzeldi artık. o bile demiş anneme balkondan elifi gördüm gözümden kıskandım maşallah çok güzel olmuş demiş.
ahsen hani şu poposu çilekli yada karpuzlu tulumlar varya onlardan al bitane prensesine ya kız olsa ben alırdım kesin. sonrada ısır ısır poposunuu
kız olacağı kesinleşsin de neler neler alıcam tontişime
1 eylülü bekliyoz nasipse
kızlar bu arada söyledim mi bilmiyorum ama ben hamilelikte verdiğim kiloların hepsini aldım çok şükür
doktor 9 kilo zayıflamanın fazla oldugunu ve zor toparlayacağımı söylemişti ama çabuk oldu hamdolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?