Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın herkese.
şükür olsun artık yavaş yavaş mide bulantılarım geçiyo eskiye nazaran çok iyiyim.

pingum geçmiş olsun, demek tetenoz aşısı bayağı zorlıcak bizi. bende eylülde gidicem. bu koku işini napcaz biz ya lavabo koku gidericilerin at canım.

ahsoş; hiiiçç sevmem öyle laf sokma olaylarını. sen en iyisini yapıyosun gül geç. ciddiye alınmadığını görünce belki vazgeçer

yok cnm ya bizde boynerden arkadşıma düğünlük elbise aldık,üstü pembe siyah bi şerit var eteği yavruağzı gibi,harika bi elbise,hiç gerek yok bence başka almana

amaan canım ya kim demiş düz giyilir diye
düğün konseptine uygunsa renkli de giyinir neden olmasın ki

Bende çok severim ama bu sene yazlıkta geçecek pek bir şey anlamayacağız yani. İnşallah kurban bayramına. Tabi manisaya gitmezsek

bende seviyorum bu bayram tatilin tadını çıkart diğer bayram güzel bir kahvaltı hazırlarsınız.

canım bence hiç bişey olmaz gayette güzel olur farklı olmak lazım.

bende çok severim bayram sabahları kahvaltıyı babacım namazdan gelirken sıcacık ekmek getirirdi şimdi onlardan ayrı bayram yapcam

ilk bayram zor geçiyor. bir düzen oluşturup 1 bayram sizinkilere 1 bayram diğer tarafa gidebilirsiniz hem onlar seviniyor hemde kimse bize gelicek misin diye soramıyor

o nerden çıkmış canım. hem artık renkli elbiseler moda. bence çok da güzel olur. bi daha masraf yapıp alma

evet ya bende alıcam onlardan. sol tarafa yatmak gerekiyo bebek için ve yan yatıncada ayağımı kıvırma ihtiyacı duyarım ben hep o zamanda sanki göbeğimin üzerine yatıyomuşum gibi oluyorum gece tedirgin olup uyanıp dönüyorum hemen o yastıkların çok çeşiti var ama en rahatı dediğin gibi uzantılı olan gibi gözüküyor

Bayram sabahı kahvaltı ailecek geçen sene eşim kendi ailesine bende kendi aileme kahvaltıya gitmiştik sonra o bize katılmıştı bu senede böyle olur çünkü çok keyifli oluyor bayram kahvaltısı kalabalık olunca ayrı bir güzel

bende uyurken çok zorlanıyorum rahat pozisyon bulamıyorum bi türlü. yüzüstü yatmayı çok özledim şimdiden.uyku yastığıda nasıldır rahatmıdır bilmiyorumki.. Ahsen ya bide ben nazara gelicem diye çok korkuyorum. Yıldızım düşüktür benim çok çabuk nazar değer. Hamilelik cildimi filan düzeltti benim mütevazi olamıyciim yakıştı yani hamilelik Her gören çok güzelleşmişsin çok yakışmış diyo, halam filan hiç iltifat etmez bana düğünümde bile hatırlarsanız küslük olmuştu. şimdi düzeldi artık. o bile demiş anneme balkondan elifi gördüm gözümden kıskandım maşallah çok güzel olmuş demiş.

ahsen hani şu poposu çilekli yada karpuzlu tulumlar varya onlardan al bitane prensesine ya kız olsa ben alırdım kesin. sonrada ısır ısır poposunuu

selam kızlaaaarr

bayram planları tamamlanmış gibi herkesin.

inş. hepimizin umduğundan güzel geçer rabbim sıkıntı vermesin.

kızlar bayramda güzel güzel giyineceksiniz o yüzden evden çıkarken mutlaka kendinize ayetül kürsi okuyun ayrıca eşinize de okuyun.ve evlerinize de okuyun ki siz yokken kötü birşey olmasın.

bende hala annemdeyim biraz sonra evime geçeceğim ve temizlik yapacağım yıkamaya verdiğim halılarım gelecek yarın kayınvalidelere gideceğiz ve akşama da konya yolcusuyuz inş.

hamişler sizin sıpalar sizi şimididen uykusuz mu bırakıyo bakiiiim

kıızz sen daha şimdiden rahatsız oluyorsan bence kesinlikle al
benim son 2 haftadır böyle, 18. haftadan sonra çok hızlı büyüyor göbiş

aman nazar degmesin:) maşallah diyelim
sürekli dua oku canım ya nazarın tek tedavisidir dua. Evlendiğim zaman nazardan yataklara düşmüş biri olarak söylüyorum

oğlan anaları güzelleşir derler, belki ondandır:)
benim malesef sivilcelerim çıktı ilk başlardan beri de var
ergenlikte bile çıkmadığı kadar çıktı hem de
tatildeyken çok düzelmişti ama buraya döndük sıcaktan sıkıntıdan yine çıktı ya

yastıklar rahat, kullananlar memnun.
çalışan bayansın, gece ben 5-6 kez uykumdan uyanıyorum karnımdan dolayı
bu yastıklarla bu sorun ortadan kalkar sanırım

canım bence hiç bişey olmaz gayette güzel olur farklı olmak lazım.

dimi ama:)

ilk bayram zor geçiyor. bir düzen oluşturup 1 bayram sizinkilere 1 bayram diğer tarafa gidebilirsiniz hem onlar seviniyor hemde kimse bize gelicek misin diye soramıyor [/QUOTE]

bizde öle yapcaz canım ramazanda kv kurbanda annemler

ahsen hani şu poposu çilekli yada karpuzlu tulumlar varya onlardan al bitane prensesine ya kız olsa ben alırdım kesin. sonrada ısır ısır poposunuu

kız olacağı kesinleşsin de neler neler alıcam tontişime
1 eylülü bekliyoz nasipse

kızlar bu arada söyledim mi bilmiyorum ama ben hamilelikte verdiğim kiloların hepsini aldım çok şükür
doktor 9 kilo zayıflamanın fazla oldugunu ve zor toparlayacağımı söylemişti ama çabuk oldu hamdolsun

uykudan uyanmıyorum ben ama sofişin dediği gibi bacağımın tekini yukarı çekerek uyuyorum bide sola yatamıyorum işallah bebeğim rahatsız olmuyodur.

bende şu an 3 kilo aldım doktorumda ebede normal diyo.12-13 kiloyla bitirsem hamileliği süper olucak işallah ya. maşallh ahsencim beslenme düzeni oturunca alıvermişsin bak. İşallah hamileliğin bundan sonraki dönemi daha rahat geçer artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…