Eylül dostluğumuza burada devam (:

uykudan uyanmıyorum ben ama sofişin dediği gibi bacağımın tekini yukarı çekerek uyuyorum bide sola yatamıyorum işallah bebeğim rahatsız olmuyodur.

işte kaırn büyüyünce bacağını öyle yukarı çekemiyosun
benim hayatta hiç göbeğim olmadı, ondan sanırım çok garibime gidiyor alışamıyorum
ün öyle bir doluluk hissi var ki eşime tarif edemedim
diyorum ki, hani bir sürü kola içersin de böyle karnın şişer şişer vücuduna sığmaz. İşte onun gibi bişey. Karnımda tuhaf bişeyler var sanki diyorum
o da "bebek olmasın sakın" diyor

3 kilo gayet doğal şimdilik
zaten 11-14 kilo arasında almak gerekiyor. Ben hamile olup duba gibi şişen kadınlara kızıyorum açıkcası, büyük konuşmayayım tabi

Kızlar eşimi yeniden tayin için aramış geçen gün arayan adam. Seni genel müdürlüğe istiyoruz demişler. Eşimde şansımıza ne gelirse artık diyor. İstese burada da merkeze geçebiliyor ama burada inşallah bir kaç sene içinde şef olacak. En kıdemlileri o sınavdanda yeterli puanı alabilecek seviyede. Bu arada bayramdan sonra ev ziyaretlerine başlıyoruz inşallah. İlk hanzadenin evi daha sonra benim evimde toplanıyoruz. Sanırım sonrada özdendi.

neden ayrı ayrı takılıyorsunuz yaw birlikte gidin daha güzel olur bence.

hadi ya. Hayırlısı olsun hakkınızda daphne bakalım zaman size ne gösterecek

ev ziyaretlerine bir an önce başlayalım bayramdan sonra
gobeemle burnum arasındaki mesafe gittikçe kısalıyor
bu arada özdenden önce ben varım, hamileyim diye gelmemek yok
misler gibi ağırlarım valla turp gibiyim çok şükür

ben daha kilo almadım. hatta 3-4 kilo vermiştim ama iyide oldu çünkü şişkoyummm

bu arada hangi marka rimel kullanıyosunuz? benimki bitti. loreal volume million kullanıyorumda bu sefer değiştireyim diyorum

hadi hayırlısı olsun canım bi tayin girdi eşin manisaya illa bi yere yollayacaklar

Hamileleri yormayacağız. Sizlere bebek ziyaretine geliriz canımcım. Ya da bizler ikramlıklarımızı hazırlarız. Karnınız burnunuzda birde bizim için yorulmayın. Bu şekilde olursa gelmeyi öneriyorum ben.

hakkınızda hayırlısı olsun canım.
buluşun bakalımm

kızlarr eşim bugün izmire görüşmeye gitmişti dün söylemiştimya çok iyi geçmiş. sadece görüşmeyle alıyolarmış işe sınav filan yok. bayan bi genel müdür varmış onunla görüşmüş. Kadın benim için tamamdır demiş.eşim çevredeki ilçeleri söylemiş oralar olurmu diye kadın ben öğrenip sana telefon ederim demiş. Cv güzel bana göre oldu demiş. Sonra eşim çıkınca telefon etmiş çevre ilçelerde yokmuş izmirde varmış açık, izmir olursa hangi semt olsun diye sormuş. Benim kardeşimde bornovada ya ege ünv.de okuyo. onun evinde kalırım diye düşünmüş eşim bornova olsun yada manisa merkez olsun Baldızımın evi var orda kalırım demiş. Tekrar döncekler bakalım. İzmirliler aranıza bende katılabilirim..

süper süper hadi hayırlısı

Canım çok sevindim. Bebiş kısmetiyle gelecek inşallah.

Hamileleri yormayacağız. Sizlere bebek ziyaretine geliriz canımcım. Ya da bizler ikramlıklarımızı hazırlarız. Karnınız burnunuzda birde bizim için yorulmayın. Bu şekilde olursa gelmeyi öneriyorum ben.

aşkolsun ya ben çalışan bir insan değilim ki evdeyim hep
neden yorulacakmışım, hiç de yorulmam yaparım yavaş yavaş

zamanı gelsin de tekrar gündeme getiririz bunu

pingu hayırlı olsun canım,eşin bornovada işe başlarsa sen ne yapacaksın? Orada mı işe gireceksin
bebek doğana kadar çok şey değişecek, bak hep güzel şeyler olacak bunu her defasında söylüyorum, yine tekrar edeyim

hayırlı olsn cnm bak gör izmir size şans getirecek

baksana yavaş yavaş herşey yoluna giriyor

Ailesiyle görüşmüyorum ben canım,o bayram ziyareti bitiminde benim yanıma geliyor çok memnunum bu durumdan eşimde aynı şekilde

sorry ! :) canım

En iyisi olur canım hayırlsıı olsun hakkınızda

Pingum hakkınızda hayırlısı olsun,inşallah olurda eşinde sende rahatlarsınız artıkın,bence olucak bu iş herşey daha güzel olucak sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…