Eylül dostluğumuza burada devam (:

sofiş ankara da nerde oturuosun canm
iskitlerdeyim ben.

ay hadi bakalımm pingu
bak bebişcik kısmetiyle geliyo inş..

kızlar hepinizi çok seviyorum ya hepinizi teeek teeek öpüyorum iyi ki varsınız ne iyi geliyosunuz bana bilemezsiniz valla.

Şimdi yüksek ihtimalle bayramdan sonraya kaldı kesinleşmesi tatil giriyo araya çünkü. Hastane işide bayramdan sonra belli olucak. Bakalım artık hangisi olursa, yada ikiside olursa eşim hiç düzenimizi bozmayız hastaneye girerim diyo. Nasip artık.

Hepinizle görüşmeyi ne çok isterdim ya hele öyle evlere gelip gitmeyii

İnşallah hastane olur canım hem birlikte olursunuz hem düzeniniz bozulmaz ailenden uzaklaşmazsın bebek gelmeden kısmetlerini yolluyor

darısı başımıza inşallah

kızlar ben çıkıyorum eşimi uyandırıp, hazırlanıp dışarı çıkıcaz. çok da kalabalıktır eminim ama napalım yeğenlerimize bayramlık hediyeler alıcaz. eşimin 9 tane yeğeni var:44: benimde bi tanecik. gerçi göndermek için gecikecez ama niyet önemli dimii

Kızlar eşim diyette biliyorsunuz. Bende her gün yanına yemek hazırlıyorum. Bu günde menüsünde ton balıklı salata var. Aradım az önce diyorum ki "salatanın yanına ekmek olmadığı için koymadım. Kepek ekmek al" oda bana " ekmek bulamazsam pasta yiyebilir miyim " diyor

evden mi yemek götürüyor ?
bizimkide artık dışardan yemekten bıktı evden götürdü 5 kilo verdi 1 ayda dışardan yemekten kilo çok alınıyor

3 numara ben anadolu yakası subesi

kocalarınızın dağınıklığından bahsetmişsiniz bende bu ara çok dağttım kendimi kocalarınız aynı ben .

canım ne temizlik istiyor ne başka bir şey sadece yatıp tv izlemek istiyorum ..

siz bayram temziliğin artı olarak ne yapıyorsunuz kızlar ben zaten her hafta evi süpürüp siliyorum toz alıyorum banyolu lavaboyu cifliyorum başka ne yapmam lazım ?

Son düzenleme:
merhabalar kızlar, bayram geliyor ne kadar az kaldııı

ben iki gündür misafir gelecek diye baya bir temizlik yaptım. buzdolabımı boşaltıp temizleyip tekrar yerleştirdim. sebzeliklerimi falan yıkadım. mutfak dolaplarımı sildim, mutfağın halısınıda eşim silmişti. perdelerim yeni yıkandı zaten. salon halılarımı yazın kaldırmıştım ben onlar temiz, koridordakileride eşime sildirmştim. banyo paspaslarımıda yıkadım. birtek camlarım kaldı geriye, onuda gündüz silmek gerekiyor gündüzde oruç olunca çok zor zaten başım dönüyor eşim sakın çıkma camlara bırak kirli kalsınlar diye kızdı bana.

bizim ikimizin aileside burda olduğu için ikisinede ilk gün gidecez. eşim önce senin ailene gideriz sabahtan dedi, sonra bizimkilere geçeriz dedi çok mutlu olduuum

ben şu an kapıları siliyorum canım camları da silsem iyiydi ama başım döndü biraz kalsın o çok da mühim diil

pingu bak inşallah eşine iş teklifleri çifter çifter gelecek. izmirde olsada yakın sonuçta dimi, ben manisaya gittiğimde turgutludan izmir yarım saat mi bir saatmi neydi. biraz çalışır sonra sende taşınırsın orda daha kolay işte bulursun bence.

camları silebilirsin ; halıları halledebilirsin ,kapıları koltukları tülleri aslında işin içine girersen yapacak öyle çok şey var ki..

benimde yapasm yok hiç bir iş yapmak istemiyorum

Landflovesss halıları hangi marka deterjanla sildinn?? Bi de bizim arkadaşlar illa ki tül gibi bişeyle sil diolar?

canım mutfak halısını silerken bulaşık deterjanı+ toz domestos leke çıkarıcı + sıvı arap sabunu ekledim suyuna, sonrada azcık yumuşatıcı koyduğum suylada durulattım. diğer halılarda bulaşık deterjanı koymadım.

mutfak halısındaki kirler genelde yağ damlaları vs olduğu için bulaşık deterjanı iyi çıkarıyor. silerken de şu yeşil naylonumsu tül gibi bez gibi bişey varya onla siliyorum hep, kolay siliniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…