- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.601
iskitlerdeyim ben.sofiş ankara da nerde oturuosun canm
kızlarr eşim bugün izmire görüşmeye gitmişti dün söylemiştimya çok iyi geçmiş. sadece görüşmeyle alıyolarmış işe sınav filan yok. bayan bi genel müdür varmış onunla görüşmüş. Kadın benim için tamamdır demiş.eşim çevredeki ilçeleri söylemiş oralar olurmu diye kadın ben öğrenip sana telefon ederim demiş. Cv güzel bana göre oldu demiş. Sonra eşim çıkınca telefon etmiş çevre ilçelerde yokmuş izmirde varmış açık, izmir olursa hangi semt olsun diye sormuş. Benim kardeşimde bornovada ya ege ünv.de okuyo. onun evinde kalırım diye düşünmüş eşim bornova olsun yada manisa merkez olsun Baldızımın evi var orda kalırım demiş. Tekrar döncekler bakalım. İzmirliler aranıza bende katılabilirim..
kızlar hepinizi çok seviyorum ya hepinizi teeek teeek öpüyorum iyi ki varsınızne iyi geliyosunuz bana bilemezsiniz valla.
Şimdi yüksek ihtimalle bayramdan sonraya kaldı kesinleşmesi tatil giriyo araya çünkü. Hastane işide bayramdan sonra belli olucak. Bakalım artık hangisi olursa, yada ikiside olursa eşim hiç düzenimizi bozmayız hastaneye girerim diyo. Nasip artık.
Hepinizle görüşmeyi ne çok isterdim ya hele öyle evlere gelip gitmeyii
Kızlar eşim diyette biliyorsunuz. Bende her gün yanına yemek hazırlıyorum. Bu günde menüsünde ton balıklı salata var. Aradım az önce diyorum ki "salatanın yanına ekmek olmadığı için koymadım. Kepek ekmek al" oda bana " ekmek bulamazsam pasta yiyebilir miyim " diyor
evlere gitme aşamasına geldiniz siz,biz daha buluşamadık,hayırlısıyla eylülde buluşcaz:)
Kızlar eşimi yeniden tayin için aramış geçen gün arayan adam. Seni genel müdürlüğe istiyoruz demişler. Eşimde şansımıza ne gelirse artık diyor. İstese burada da merkeze geçebiliyor ama burada inşallah bir kaç sene içinde şef olacak. En kıdemlileri o sınavdanda yeterli puanı alabilecek seviyede. Bu arada bayramdan sonra ev ziyaretlerine başlıyoruz inşallah. İlk hanzadenin evi daha sonra benim evimde toplanıyoruz. Sanırım sonrada özdendi.
kocalarınızın dağınıklığından bahsetmişsiniz bende bu ara çok dağttım kendimi kocalarınız aynı ben .
canım ne temizlik istiyor ne başka bir şey sadece yatıp tv izlemek istiyorum ..
siz bayram temziliğin artı olarak ne yapıyorsunuz kızlar ben zaten her hafta evi süpürüp siliyorum toz alıyorum banyolu lavaboyu cifliyorum başka ne yapmam lazım ?
ben şu an kapıları siliyorum canım camları da silsem iyiydi ama başım döndü biraz kalsın o çok da mühim diil
camlarımı var kapılarının bizimki camsız kapılar silmem gerekmez sanırım ..
evet yayok canım kapılarda cam yok da evin camları var ya
kocalarınızın dağınıklığından bahsetmişsiniz bende bu ara çok dağttım kendimi kocalarınız aynı ben .
canım ne temizlik istiyor ne başka bir şey sadece yatıp tv izlemek istiyorum ..
siz bayram temziliğin artı olarak ne yapıyorsunuz kızlar ben zaten her hafta evi süpürüp siliyorum toz alıyorum banyolu lavaboyu cifliyorum başka ne yapmam lazım ?
Landflovesss halıları hangi marka deterjanla sildinn??Bi de bizim arkadaşlar illa ki tül gibi bişeyle sil diolar?
evden mi yemek götürüyor ?
bizimkide artık dışardan yemekten bıktı evden götürdü 5 kilo verdi 1 ayda dışardan yemekten kilo çok alınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?