Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar birikimlerinizi nasıl yapıyorsunuz özel değilse??

Ben euro ve altın arasında çok kararsızım.sizin düşünceleriniz neler bu konuda merak ettim

kızlar birikimlerinizi nasıl yapıyorsunuz özel değilse??

Ben euro ve altın arasında çok kararsızım.sizin düşünceleriniz neler bu konuda merak ettim

1 yıldır her ay bozuk paralarımızı biriktirip ayın 20 sinde açıyoruz ve dolar alıyoruz 1800 Dolarımız oldu

bunu da ileride çocuğumuz için oluyor. dereyi görmeden paça sıvamak gibi bişey bizimkisi

en son 25 ağustosta kaldım canım ben eylül olmuş benm haberim yok kesin ne zman şimcik

ben daha önce konuştuğumuz demiştim de,hanzade en son biletini değiştirip bayramın son günü buluşalım demişti sanırım,bende urlada olurum gelemeyebilirm demiştim diye hatırlıyorum işler karıştı

Annem 3 ay sonra emekli olcaktı ya

Emekli olduktan sonra tazminat falan isterler diye düşündüler herhalde.

Geçen hafta zoraki yıllık iznini kullan dediler anneme.

Annemde izne çıkmıştı.Bugünde arayıp çağırmışlar.
Abla biz başka kadın bulduk demişler. Annem neden çıkardınız falan demiş.Öle karar aldık kusura bakma demiş. 6 senedir askeri ücrete çalışıyor, 12 saat sırf emekli olmak için.
10 günlük maaşını vermişler.

Kağıt imzalatmak istemişler.
Annemde imzalamamış, çirkeflemişler.

Ne diyip yazıklar olsun valla

az kalmış canım emekliliğine o 3 ayı dışardan ödese de emekli olur sanırım bildiğim kadarıyla

Kağıdı imzalamasın. Gerekli yerlerede şikayette bulunsun.

sakın imzalamasın canım, kıdem ve ihbar tazminatı çatır çatır ödemek zorundalar..

dışardan öder yine emekli olur 3 ay bişey değiil ki.

ve tabi tazminatını da ödemek zorundalar onlar çıkardı sonuçta.. iyiki imzalamamış hayırlıs olsun.

kızlar geçmişi okumadan yazıyorum

Şimdiden Herkese Hayırlı Bayramlar, Bayramınız Mübarek olsun sevdiklerinizle,bitanecik aşkınızla daha nice bayramlara

doktora gittim sabah malesef iyi haberler vermedi yine ilaçlar etki etmemiş bana artık haftaya farklı bir tedavi yöntemlerine başlıcaz daha ağır ilaçlar, nasip kısmet.
eşim evde uyuyor şu anda bende bavul hazırlıyorum merak ettim sizleri gireyim dedim hemde bayramınızı kutlayım dedim yarın sabah erkenden biz yolucuyuz.
biryerlere gidicek olanlarada hayırlı yolculuklar.

iyi bayramlar canım sana da iyi yolculuklar bayram dönüşü buradayız hepimiz tedavi içinde sıkma canını elbet biri cevap verir daha çok başındasın yolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…