- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.641
Kızlar eşimi yeniden tayin için aramış geçen gün arayan adam. Seni genel müdürlüğe istiyoruz demişler. Eşimde şansımıza ne gelirse artık diyor. İstese burada da merkeze geçebiliyor ama burada inşallah bir kaç sene içinde şef olacak. En kıdemlileri o sınavdanda yeterli puanı alabilecek seviyede. Bu arada bayramdan sonra ev ziyaretlerine başlıyoruz inşallah. İlk hanzadenin evi daha sonra benim evimde toplanıyoruz. Sanırım sonrada özdendi.
iyi bayramlar canım sana da iyi yolculuklar bayram dönüşü buradayız hepimiz tedavi içinde sıkma canını elbet biri cevap verir daha çok başındasın yolun
bu toplanma işinden benim haberim yoktu, sıra bile yapılmış?:44:
bilmiyorum canım ya moralimide bozmuyorum takmıyorum, açıkçası yani çalışıyorum herşeyin hayırlısı.
Selam kızlar, patron bana 80 tl zam yapmışNeyse bunada şükür geleli daha 1 ay oldu. Bunada şükür diyelim.
Selam kızlar, patron bana 80 tl zam yapmışNeyse bunada şükür geleli daha 1 ay oldu. Bunada şükür diyelim.
Canım daha ilk 3 belli
hayırlı ve bol bereketli olsun..
MLSVT ; benimde haberim yok..
mlsvt nereye gidiyorsunuz? annenlere miydi?
yok tatlım belli olmuş sırası tamam sorun yok tabiki ama biraz daha konuşulsaydı hani nasıl yapalım diye
yanlış anlamayın başımın üstünde yeriniz var ama mesela ben istanbulun bir ucunda ulaşımım zor ozdn diğer bir ucunda en az 3 saat yollarda geçicek benim için hiçbirşey anlayamıcam zaten
ortak bir yer olsaydı kendi adıma daha iyi olurdu
bende şimdi öğrendim canım
Bende bayramdan sonra buluşacağımızı biliyordum ama, sıra olayından haberim yoktu, arada kaçırdım demek :44:
Benim fikrim tabi çoğunluğa uyarım, şimdi havalar güzel ilk buluşmamızı açık havada yapsak, zaten sonra kış geliyor o zaman evlerde toplanmak daha mantıklı sanki, ne dersiniz??
Bende bayramdan sonra buluşacağımızı biliyordum ama, sıra olayından haberim yoktu, arada kaçırdım demek :44:
Benim fikrim tabi çoğunluğa uyarım, şimdi havalar güzel ilk buluşmamızı açık havada yapsak, zaten sonra kış geliyor o zaman evlerde toplanmak daha mantıklı sanki, ne dersiniz??
yok tatlım benim ailem zaten istanbulda, ama annemlerle birlikte dedemin yanına eskişehir e gidiyoruz, heycan yaptım özlemişim baya
sizin nasıl geçicek bayram, planlar nasıl?
nerelerdesin sen ya ?
bizde belki olimpos veya adrasana gideriz diyorduk ama bu sıralar borçlarımız çok o yüzden zorla vazgeçirdim eşimi. onun aklı hiç belli olmaz yinede 2.günü hadi gidiyoruz diyebilir. aileleride toplayıp 2 gün gidelim demiştik ama zor görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?