Eylül dostluğumuza burada devam (:

Buan ne denirki budurumda yaptıkları tam bir hainlik.ama imzalamadığı iyi olmuş gerçekten inş.hakkını alabilir enazından.

Son düzenleme:

bu toplanma işinden benim haberim yoktu, sıra bile yapılmış?:44:

iyi bayramlar canım sana da iyi yolculuklar bayram dönüşü buradayız hepimiz tedavi içinde sıkma canını elbet biri cevap verir daha çok başındasın yolun

bilmiyorum canım ya moralimide bozmuyorum takmıyorum, açıkçası yani çalışıyorum herşeyin hayırlısı.

Son düzenleme:
Selam kızlar, patron bana 80 tl zam yapmış Neyse bunada şükür geleli daha 1 ay oldu. Bunada şükür diyelim.

daha ne olsun canım maşşallah senelerce çalışıp onu bulamayanlarda var bak memur zamlarına

buanbuancım annen için gerçekten üzüldüm o kadar çabalamış tam bitmişken çilesi başına iş çıkarmışlar. benimde annem çalışıyor emekliliğine 3 sene var mecbur katlanıyor az kalmış ztn dışardan ödeme imkanınız varsa iyi olur.

Canım daha ilk 3 belli

yok tatlım belli olmuş sırası tamam sorun yok tabiki ama biraz daha konuşulsaydı hani nasıl yapalım diye
yanlış anlamayın başımın üstünde yeriniz var ama mesela ben istanbulun bir ucunda ulaşımım zor ozdn diğer bir ucunda en az 3 saat yollarda geçicek benim için hiçbirşey anlayamıcam zaten
ortak bir yer olsaydı kendi adıma daha iyi olurdu

hayırlı ve bol bereketli olsun..

MLSVT ; benimde haberim yok..

bende şimdi öğrendim canım

Bende bayramdan sonra buluşacağımızı biliyordum ama, sıra olayından haberim yoktu, arada kaçırdım demek :44:

Benim fikrim tabi çoğunluğa uyarım, şimdi havalar güzel ilk buluşmamızı açık havada yapsak, zaten sonra kış geliyor o zaman evlerde toplanmak daha mantıklı sanki, ne dersiniz??

nerelerdesin sen ya ?

aynen bende çoğunluğa uyarım şimdi içime kurt düştü yanlış anlaşılmak istemem bayram sonrası kapsamlı konuşalım bunu

yok tatlım benim ailem zaten istanbulda, ama annemlerle birlikte dedemin yanına eskişehir e gidiyoruz, heycan yaptım özlemişim baya
sizin nasıl geçicek bayram, planlar nasıl?

bizde belki olimpos veya adrasana gideriz diyorduk ama bu sıralar borçlarımız çok o yüzden zorla vazgeçirdim eşimi. onun aklı hiç belli olmaz yinede 2.günü hadi gidiyoruz diyebilir. aileleride toplayıp 2 gün gidelim demiştik ama zor görünüyor.

hiç gitmedim akdeniz tarafına eminim süper yerlerdir, nasip tabiki bir anda olan şeyleri severim ben süpriz gibi değişiklik, borç dediğin hiç bitmiyor zaten tatlım amaan boşver.
bizim gitme işide piyangodan çıktı annemlerin peşine takıldık arabada boş yeri duyunca bizimde gidicez gelicez ama dikkatli harcama yapmamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…