Eylül dostluğumuza burada devam (:

aynen bende çoğunluğa uyarım şimdi içime kurt düştü yanlış anlaşılmak istemem bayram sonrası kapsamlı konuşalım bunu

yok yaw aylardır birbirimizi tanıyoruz, aramızda yanlış anlama olmaz.. Sadece hızlı ilerleyen sayfalarda , bazen kaçırabiliyoruz

aynen bende çoğunluğa uyarım şimdi içime kurt düştü yanlış anlaşılmak istemem bayram sonrası kapsamlı konuşalım bunu

Bence de bayram sonrası günü falan kararlaştırırız. hep birlikte.

burdayım canım ya, bayram öncesi işleri toparlıyorum.. Bide acayip uykum var, allahtan yarın gelmiycem..

sen naptın, bavulunu hazırladın mı bakim?

napıyım bende benimde uykum var hala da geçmedi zaman durdu gibi sanki son 1,5 saat geçsin diye bekliyorum işte

daha hiç birşey hazırlamadım eve gidip tek hayalim uyumak :) akşam yine dışarıdayız yarın hazırladım çok bişey almıcam zaten

unuttun bizi unttun artık hiç muhabbet etmiyon
yok be canım, gözüm üstünüzde sadece yoğunluktan yazamıyorum, şimcik bile kaytarıyorum..

doğru az kalacaktınız , büyük bir bavul hazırlamana gerek yok o zaman..

bende bişeyler bakmaya gidicem akşam eşimle, yarın çıkmak istemiyorum çünkü.. Mecbur bayramda full mesai var..

yok yaw aylardır birbirimizi tanıyoruz, aramızda yanlış anlama olmaz.. Sadece hızlı ilerleyen sayfalarda , bazen kaçırabiliyoruz

evet tatlım öyle oldu sanırım, ilk olarak sadece fikir olarak evlerde toplansak denilmişti ben orda kalmışım o zmanda kesin birşey olmadığından fikrimi söylememiştim
olsun sizide düşünmem gerekir,yanlış bir durum anlaşılmasın.

Bence de bayram sonrası günü falan kararlaştırırız. hep birlikte.

evet herkes bayramını yapıp dönsünde kararlaştıralım

doğru az kalacaktınız , büyük bir bavul hazırlamana gerek yok o zaman..

bende bişeyler bakmaya gidicem akşam eşimle, yarın çıkmak istemiyorum çünkü.. Mecbur bayramda full mesai var..

biz bişey almadık. nasılsa bayramla alakamız yok bi kayınvalidem gidicez o kadar zaten gidişimizde erken orada bile çok kalmayız

küçük bir çanta yeterli olur 2-3 gün falan kalıcaz işte

:
bayramdan sonra 8 9 eylül sınvalrım var sonrasında bir hafta yokum one göre bir plan yaparsınız demi

kayınvalidem baklavamızı yapmış. onun hobisi baklava yapmaktır, normal zamanlarda da yapar eşinin işyerine götürür dağıtır herkese falan. bende hiç sevmiyorum çok ağır geliyor bana. bide temiz biri olmadığı için yiyemiyorum içim almıyor, tadına bile bakmıyorum. bakalım napacam kırmamak için alacam ama, misafirler için başka tatlı aldırırım eşime. kayınvalidemgil geldiğinde de o baklavadan veririm.

birde onlara yatılı misafir geliyor bayramda, o kadınıda hiç sevmiyorum, manisada çocuğunun düğününe gitmiştik, sürekli o gelin o yapsın, hadi gelin bize şunu yap hadi gelin sen bize bi yemek yap dedi durdu.. kayınvalidem bile bana hiçbirşey yaptırmaz. tamam yaparım ama gelip bide kontrol ediyordu nasıl yapıyorum diye. onun gelinine Allah yardım etsin. birde onlardayken mutfaktayız yukardan tencere mi ne bişey alacam tam uzandım bu kadın bir çığlık attı duuuur uzanmaaaa diye, dedim noluyor çok korktum. sonra dedi sen yeni evlisin hamile falansındır düşürürsün bak çocuğunu dedim ne hamilesi yaaa, olsun olsun sen bilmezsin belkide hamilesindir.. ayy sinir oldum sürekli kayınbabamların yanında falan eee yapın artık bi çocuk ne zaman düşünüyorsunuz? bak bunlarda torun istiyor falan, halbuki kimsenin bişey istediği yok. utandım bozardım sinir oldum sinir. işte o kadın şimdi bizede gelecek, kesin hala hamile değilmisiiiiin? aa tedavi falan olun kim kısır acaba falan der cahil cühela patavatsız

neyse sinirim bozuldu aklıma gelince.. akşam iftardan sonra eşimle bizde çarşıya çıkacaz, güzel birşey bulursam bayramlık için alabilirim.

biz bişey almadık. nasılsa bayramla alakamız yok bi kayınvalidem gidicez o kadar zaten gidişimizde erken orada bile çok kalmayız

küçük bir çanta yeterli olur 2-3 gün falan kalıcaz işte

bende beğenirsem alıcam,yoksa şart değil.. önümüzde 2 düğün var hakkımı aslında onlarda kullanmak istiyorum..

Biri kardeşimin, diğeride eşimin halasının oğlunun, ikisinde de şık olmak istiyorum.. aynı ortam olmayacağı için 2 farklı kıyafet almam gerek..

MLSVT ; benimde haberim yok.. [/QUOTE]

Kızlar bunlar üstün körü konuşulmuş şeyler. Hanzade ben özden konuşmuştuk. Bayramdan sonra buluşalım dedik. Hanzadede evlerde buluşalım dedi. Benimde hoşuma gitti bu fikir. Net kesinleşmiş bir şey yok ama ev ortamı tabiki daha samimi ve sıcak olacaktır. Herkes için uygun olan yapılır. Yoksa biz burada otorite değiliz. Bayram sonrası daha net konuşulur. Zaten önemli olan bir arada olabilmemiz

Kızlar ben çıkıyorum yarında işe gelmicem hepinizin bayramı mübarek olsun şimdiden çok güzel geçirin emiii öpüyorum hepiniziii

ben çok severim baklavayı annem çok güzel yapar her yiyen de bayılır bende kv ye dedim bayrama baklava yapmıyo musunuz die yiyeceğimden değil de sırf meraktan çünkü çok temiz değil o da ben hastayım falan dedi sen yaparsın bize getirirsin dio ben anlamam dedim
kadın bana baklava yaptırcak ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…