- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.661
burdayım canım ya, bayram öncesi işleri toparlıyorum.. Bide acayip uykum var, allahtan yarın gelmiycem..
sen naptın, bavulunu hazırladın mı bakim?
aynen bende çoğunluğa uyarım şimdi içime kurt düştü yanlış anlaşılmak istemembayram sonrası kapsamlı konuşalım bunu
aynen bende çoğunluğa uyarım şimdi içime kurt düştü yanlış anlaşılmak istemembayram sonrası kapsamlı konuşalım bunu
burdayım canım ya, bayram öncesi işleri toparlıyorum.. Bide acayip uykum var, allahtan yarın gelmiycem..
sen naptın, bavulunu hazırladın mı bakim?
yok be canım, gözüm üstünüzdeunuttun bizi unttun artık hiç muhabbet etmiyon
Bence de bayram sonrası günü falan kararlaştırırız.hep birlikte.
napıyım bende benimde uykum var hala da geçmedi zaman durdu gibi sankison 1,5 saat geçsin diye bekliyorum işte
daha hiç birşey hazırlamadım eve gidip tek hayalim uyumak :) akşam yine dışarıdayız yarın hazırladım çok bişey almıcam zaten
yok yaw aylardır birbirimizi tanıyoruz, aramızda yanlış anlama olmaz.. Sadece hızlı ilerleyen sayfalarda , bazen kaçırabiliyoruz
Bence de bayram sonrası günü falan kararlaştırırız.hep birlikte.
doğru az kalacaktınız , büyük bir bavul hazırlamana gerek yok o zaman..
bende bişeyler bakmaya gidicem akşam eşimle, yarın çıkmak istemiyorum çünkü.. Mecbur bayramda full mesai var..
:evet tatlım öyle oldu sanırım, ilk olarak sadece fikir olarak evlerde toplansak denilmişti ben orda kalmışım o zmanda kesin birşey olmadığından fikrimi söylememiştim
olsun sizide düşünmem gerekir,yanlış bir durum anlaşılmasın.
evet herkes bayramını yapıp dönsünde kararlaştıralım
biz bişey almadık. nasılsa bayramla alakamız yok bi kayınvalidem gidicez o kadar zaten gidişimizde erken orada bile çok kalmayız
küçük bir çanta yeterli olur 2-3 gün falan kalıcaz işte
:
bayramdan sonra 8 9 eylül sınvalrım var sonrasında bir hafta yokum one göre bir plan yaparsınız demi
yok tatlım belli olmuş sırası tamam sorun yok tabiki ama biraz daha konuşulsaydı hani nasıl yapalım diye
yanlış anlamayın başımın üstünde yeriniz var ama mesela ben istanbulun bir ucunda ulaşımım zor ozdn diğer bir ucunda en az 3 saat yollarda geçicek benim için hiçbirşey anlayamıcam zaten
ortak bir yer olsaydı kendi adıma daha iyi olurdu
bende şimdi öğrendim canım
eylül 15 ten sonra diyorsun yani[/QUOTE
bilemem artık siz karar vereceksiniz bayramdan sonra ancak kendimize geliriz zaten ben ahseni de görmeyi çok istiyorum o daha fazla ağırlaşmadan buluşalım evde sokakta fark etmez
ben çok severim baklavayı annem çok güzel yapar her yiyen de bayılır bende kv ye dedim bayrama baklava yapmıyo musunuz die yiyeceğimden değil de sırf meraktan çünkü çok temiz değil o da ben hastayım falan dedi sen yaparsın bize getirirsin dio ben anlamam dedimkayınvalidem baklavamızı yapmış. onun hobisi baklava yapmaktır, normal zamanlarda da yapar eşinin işyerine götürür dağıtır herkese falan. bende hiç sevmiyorum çok ağır geliyor bana. bide temiz biri olmadığı için yiyemiyorum içim almıyor, tadına bile bakmıyorum. bakalım napacam kırmamak için alacam ama, misafirler için başka tatlı aldırırım eşime. kayınvalidemgil geldiğinde de o baklavadan veririm.
birde onlara yatılı misafir geliyor bayramda, o kadınıda hiç sevmiyorum, manisada çocuğunun düğününe gitmiştik, sürekli o gelin o yapsın, hadi gelin bize şunu yap hadi gelin sen bize bi yemek yap dedi durdu.. kayınvalidem bile bana hiçbirşey yaptırmaz. tamam yaparım ama gelip bide kontrol ediyordu nasıl yapıyorum diye. onun gelinine Allah yardım etsin. birde onlardayken mutfaktayız yukardan tencere mi ne bişey alacam tam uzandım bu kadın bir çığlık attı duuuur uzanmaaaa diye, dedim noluyor çok korktum. sonra dedi sen yeni evlisin hamile falansındır düşürürsün bak çocuğunudedim ne hamilesi yaaa, olsun olsun sen bilmezsin belkide hamilesindir.. ayy sinir oldum sürekli kayınbabamların yanında falan eee yapın artık bi çocuk ne zaman düşünüyorsunuz? bak bunlarda torun istiyor falan, halbuki kimsenin bişey istediği yok. utandım bozardım sinir oldum sinir. işte o kadın şimdi bizede gelecek, kesin hala hamile değilmisiiiiin? aa tedavi falan olun kim kısır acaba falan der cahil cühela patavatsız
Kızlar ben çıkıyorum yarında işe gelmicem hepinizin bayramı mübarek olsun şimdiden çok güzel geçirin emiii öpüyorum hepiniziii
Kızlar ben çıkıyorum yarında işe gelmicem hepinizin bayramı mübarek olsun şimdiden çok güzel geçirin emiii öpüyorum hepiniziii
eylül 15 ten sonra diyorsun yani[/QUOTE
bilemem artık siz karar vereceksiniz bayramdan sonra ancak kendimize geliriz zaten ben ahseni de görmeyi çok istiyorum o daha fazla ağırlaşmadan buluşalım evde sokakta fark etmez
ya beni?? görmek istemiyormusun hıhh!!??:44:
bu arada ben artık çıkyorum kızlar herkese tekrar Hayırlı bayramlar öpüyorum hepiniziiii !!
ya beni?? görmek istemiyormusun hıhh!!??:44:
bu arada ben artık çıkyorum kızlar herkese tekrar Hayırlı bayramlar öpüyorum hepiniziiii !!
senide istiyorum melis ama ahsen malum hamile ona ayak uydurmamız lazım sen hamile olsan sana uydururduk ben olsam bana uydururduk
senide istiyorum melis ama ahsen malum hamile ona ayak uydurmamız lazım sen hamile olsan sana uydururduk ben olsam bana uydururduk
ya ben olsam bana da ayak uydururmuydunuzçalışmak bana yaramadı bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?