Eylül dostluğumuza burada devam (:

off kızlar cocukken matematik dersinde zilin çalmasını bekler gibi bekliyorum saat 18:00 i hemen evime gideceğim

bizim bir tatil planımız yok eşimin işinden dolayı buralardayız yani yolunuz bu tarafa düşerse elimi öpmeye beklerim

benim burada ilk bayramın ne verecekler bir fikrim yok belki vermez verse verirlerdi zaten ... bu saatte kadar

Verseler ne olur sanki. İnsan tatlısında falan değil ama böyle ince düşünceler hoşuna gidiyor.

bize bir kutu çikolata verdiler

Bizimki herkese maaşının yarısı kadar bayram harçlığı verdi. Banada sanırım 1 aylık olduğum için 100 tl verdi ama sağolsun maaşıma 80 tl zam yapmış

Bizimki herkese maaşının yarısı kadar bayram harçlığı verdi. Banada sanırım 1 aylık olduğum için 100 tl verdi ama sağolsun maaşıma 80 tl zam yapmış

Aslında ne verdiği değilde önemli olan, düşünülmek.. Ama bizim patronlar daha çok kazanmaya başladılar, aksine daha çok cimrileştiler..

İlk aydan ufakta bir zam almak, işinden memnun olmaları demekki, umarım ist. kalırsınız, patroncuğun daha çok zam yapar sana

Umarım. Zaten herkes söylüyor senden çok memnunuz diye. Sağolsunlar bende hepsinden çok memnunum. Başımda yönetici yok, patron desen haftanın 2 günü ya gelir gelmez gelsede 2-3 saat durur. Daha ne isterim ki. Baskı yok, iş stresi yok. Çok şükür.

Kızlar birazdan çıkıcam ben, hepinize iyi bayramlar diliyorum..
Güzelce gezin,eğlenin, havadisleri bayram sonrası paylaşırız..
Kocaman öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…