Eylül dostluğumuza burada devam (:

bugün eşimle çarşıya gittik bana bayramlık aldık, ama ona güzel bişey bulamadık, üç hafta önce bi tshirt almıştım onu giyecek canım benim.

bu arada kızlar kardeşim ünv. yi kazandı çok mutluyuz daha ilk senesiydi istediği bölümü kazandı. daha çok küçük o bizim gözümüzde nasıl gönderecez diye düşünüyoruz.

hepinize hayırlı bayramlar diliyorum

benim kardeşimde kazandı canım aynı duyguları biz de yaşıyoruz çok mutlu olduk istediği bölümü kazandığı için hayırlı olsun size de

tebrikler kardeşlerinize
nereleri kazandılar?
bizde dün bişeyler baktık üstüme bi bluz aldım, birazcık kozmetik alışverişi yaptım eşime bişe almadık, istemedi zaten bayramda çalışcak.
yeğenlere aldık bişeler. yolladık dün ama ancak bayram sonrasında gidermiş.
bu arada ben anladım ki artık sokaklarda fink atmak bana göre değil yorgunluktan ayaklarım şiştii

:) saol canım eletronik haberleşme mühendisliğini kazandı kardeşim bende birazdan yalnız başıma çıkcam bişiler bakmaya bide kuaföre gidiim diorum ama saçımı hangi renge boyatcağıma karar veremedim

tebrikler kızlarrr.kardeşleriniz için hayatın en güzel dönümlerinden biri yaşanıyor.kıymetini bilsinler...üff üniversite ne güzeldi yaaa

selam kızlar. dün aniden çıktım işten birazda erken çıktım bayramlaşamadım sizinle evden de giremedim.

Hepinize hayırlı,güzel,mussmutlu bayramlar.

landfloves ve sniperelit kardeşlerinizi tebrik ediyorum. benim kardeşim bu sene son sınıfa geçti.

kızlar meraba ben izmirdeyim görümcemdeyim net var evde ama fırsat bulamıyorum girmeye 22 sabahı altınoluk a geçiyoruz biletlerimizi az önce aldık arada girip topice bakmayı düşünüyorum ama herkesin tatili başladı girer misiniz bilmiyorum burası istanbuldan kat kat sıcak ama yapış yapış olmuyosun en azından nem yok hava temiz harika izmir farkı işte görümcem son katta oturuyo ve burası biraz yokuş konakta salondan balkondan manzara süper....
bu arada kardeşlerinizi tebrik ediyorum ünv.kazanmışlar süper başarılarının devamı gelsin inşallah diyorum...
hepinize iyi bayramlar diliyorum kendinize iyi bakın görüşürüz...

Bayramınız mübarek olsun canlar...
Sevdıklerınızle beraber nıce bayramlara ınsallah...

Evdeyım, yalnızım, esım bayramda ful calısıyor ne haksızlık...

Bu arada kardeslerınızı tebrık edıyorum masallah, allah dıploma aldıgı gunlerı de gostersın ınsallah...

canım sana da iyi bayramlar benim de eşim biliyosun bayram seyran demeden full çalışıyo ilk bayramımızı tek başıma geçirmiştim bu bayram yine çalışacaktı ama yıllık izinden yırttık nasıl olduysa izmirliler hep tatil yapıyo sanırım siteye giren yok hiçbirinizin tel.ini bilmiyorum aramak istiyodum son görüştüğümüzde almadığıma pişman oldummmmm
bugün bornovaya ve karşıyakaya gittik yarın sanırım kemeraltına filan gidicez konaka yakın yerlerde takılıcaz bayramın 3.günü en önemlisi aydına asker kardeşimin yanına gidicez sürpriz yapıcaz eşimle günübirlik buraya kadar gelmişken gitmemek olmaz dolu dolu geçiyo anlayacağınız....

herkese hayırlı bayramlaarr
cuma günü eşimin ailesinin yanında gittik, bugün döndük kızlar annemlerdeyiz
sizlere bi bakınayım dedim, bayramdan sonra görüşmek üzre
muckkk

slm kızlar bu bayramıda bitirdik inş herkesin sorunsuz geçmiştir,hiç denize giremedim hastalandım,zaten hep böle tatillerde hastalanırım ben,eşimde hep tebrik eder nasıl beeceriyon diye

yarın görüşürzzz

Günaydın kızlar,

çok güzel bir bayram geçirdim. Dop doluydu :)

Bugünden itibaren pek gelemiyebilirim,yeni bir projem var

Hepiniz kendinize iyi bakın, umarım güzel bir tatil geçirmişsinizdir.

günaydın kızlar,
tatil yine hızlıca bitti koşuşturma içinde nasıl geçti anlamadım.daha çok olsaydı keşkeee

günaydın hanımlar

bayramın ilk günü annemlere gittik sadece sonra ben evde genellikle yattım
dünde akşam 5 de eşime yardıma gittim

Günaydın hatunlar, bayramı yazlıkta geçirdik. Tüm gün havuzda geçirdim. Dün akşam döndük. Eşimi çok özlemişim tabi oda beni. Bir daha seni bir yere göndermem diyor Evi temizlemiş, yemekler hazırlamıştı hatta tatlı bile yapmıştı. Çamaşırlarıda yıkamış. Ev pırıl pırıldı. Senin değerini yokluğunda daha iyi anladım diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…