Eylül dostluğumuza burada devam (:

DAPHNE çok güzel olmuş arada böyle ayrılıklar olmalı,biz 24 saat birlikteyiz ama bu şekilde gitmicek bi yerde patlıcak gibi görünüyor.
 
DAPHNE çok güzel olmuş arada böyle ayrılıklar olmalı,biz 24 saat birlikteyiz ama bu şekilde gitmicek bi yerde patlıcak gibi görünüyor.

Güzel oldu ama günleri saydık hep. Kocamsız uyuyamıyorum ben. Bu gece sabaha kadar sımsıkı sarıldık birbirimize. Uyku arasında bile öpüp durduk birbirimizi Bu arada pingu oğluşun babişinin ellerinden de öptürmüşsün. Bayıldım o fotoğrafınıza
 
bahsettiğim sepetlerimi sonunda alabildim

Eki Görüntüle 493504
bende alıcam da bakalım ne zaman. güle güle kullan canım.

daphne ne güzel olmuş bu tatlı ayrılık size maşallah. eşimde istanbula gitmedi ya benden ayrı kalamazmış. fotoğrafımız hoş dimi eşimin fikriydi aslında face'e koymıycaktım nazar olur diye ama eşimin akrabaları arkadaşları uzaktaya herkes görsün istiyo kırmadım onu.

göbüşüm çıkmış dimi baya
 

evet baya çıkmış belli oluyor artık,çok şeker görünüyosunuz
 
günaydın kızlarr
bu bayramdan hiiiçç bişe anlamadım. bayramlaşacak büyükler olmayınca böyle oluyomuş
pingu fotolar çok güzel benim eşimde sabah işten gelir gelmez aynısını yaptı öpsün babasının elini diye
 

Maşallah canım. Bizim bir arkadaşımız var bayramımızı kutlamak için aradı bizi. Onunda doğumu ocakta. Şimdiden 10 kilo almış. Senin fazla bir kilon yok görünüyor.
 
günaydın kızlaaar.

dediğiniz gibi çabucak geçti bayram.dün gece geldik evimize çook özlemişiz gitmeden önce evimi tertemiz yaptığım için pek işim yok çamaşır yemek birde buzdolabım temizlenecek.

pingum buraya da koy resmini bende çook merak ettim ama
 
pingu göbüşün baya çıkmış ama çok güzel görünüyo


similla sepetler çok güzelmiş güle güle kullan
 
evet baya çıkmış belli oluyor artık,çok şeker görünüyosunuz
sağol canım


benimkide namazdan geldi önce beni öptü sonra oğluna el öptürdü Rabbim büyüyüpte el öptüğü günleride göstersin işallah.

Maşallah canım. Bizim bir arkadaşımız var bayramımızı kutlamak için aradı bizi. Onunda doğumu ocakta. Şimdiden 10 kilo almış. Senin fazla bir kilon yok görünüyor.

3 kilo aldım ben canım. zaten çok zayıf biri olmadığım için fazla almasam iyi olucak ya ama arkadaşın çok almış. doğuma kadar 15 kilo daha filan alır o zaman.
 

Sorma canım. Ne olacak hali bilemiyorum.15 kiloyu geçer gibigeliyor. Yeni hamileyken görmüştüm o zaman bile kocaman bir karnı vardı.
 
selamlar ya kızlar çok kötü bi rüya gördüm hala etkisindeyim
kocamdan başka biriyle evleniyordum ve kocamın haberi bile yoktu

öyle bir pişmanlık öyle bir acı yaşadım ki rüyamda uyandığımda boğazlarım sızlıyordu ve hala etkisndeyim ya
 

hayırdır inş..neye yormak lazım acep
 
merhabaaaa kızlar bende geldiiiim. bayram bitti tatil bitti maalesef... çok çok güzel geçti tatilimiz.

bayramın birinci günü aile ziyaretleriyle geçti, başka biyere gitmeyi düşünmüyorduk... gece 10 gibi eşimle balkona uzandık konuşuyorduk aniden çadır alıp kamp yapma işi geldi aklımıza, nişanlıyken bile yapılacaklar listemize eklediğimiz birşeydi bu bizim... saat 10dan sonra evden çıktık 11 de çadır aldık geldik hemen eşyalarımızı hazırladık, gece kardeşim geldi bizi aldı o gece onlarda yattık sabahın 5'inde yola çıktık, adrasanda çok güzel bir kamp alanı bulduk çadırımızı kurduk. sonra ailelerde bizi ziyarete geldi ama onlarda bayıldı gitmek istemedi hepberaber gece orda kaldık, ertesi günde akşama kadar kaldık. bol bol denize girdik yedik içtik çok eğlendik. o kadar beğendik ki, muhteşem bir yermiş... arada bir haftasonlarıda gitmeyi düşünüyoruz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…