- Konu Sahibi landfloves
-
- #6.721
DAPHNE çok güzel olmuş arada böyle ayrılıklar olmalı,biz 24 saat birlikteyiz ama bu şekilde gitmicek bi yerde patlıcak gibi görünüyor.
bende alıcam da bakalım ne zaman. güle güle kullan canım.
Güzel oldu ama günleri saydık hep. Kocamsız uyuyamıyorum ben. Bu gece sabaha kadar sımsıkı sarıldık birbirimize. Uyku arasında bile öpüp durduk birbirimiziBu arada pingu oğluşun babişinin ellerinden de öptürmüşsün. Bayıldım o fotoğrafınıza
daphne ne güzel olmuş bu tatlı ayrılık size maşallah. eşimde istanbula gitmedi ya benden ayrı kalamazmış. fotoğrafımız hoş dimi eşimin fikriydiaslında face'e koymıycaktım nazar olur diye ama eşimin akrabaları arkadaşları uzaktaya herkes görsün istiyo kırmadım onu.
göbüşüm çıkmış dimi baya
daphne ne güzel olmuş bu tatlı ayrılık size maşallah. eşimde istanbula gitmedi ya benden ayrı kalamazmış. fotoğrafımız hoş dimi eşimin fikriydiaslında face'e koymıycaktım nazar olur diye ama eşimin akrabaları arkadaşları uzaktaya herkes görsün istiyo kırmadım onu.
göbüşüm çıkmış dimi baya
sağol canımevet baya çıkmış belli oluyor artık,çok şeker görünüyosunuz
günaydın kızlarr
bu bayramdan hiiiçç bişe anlamadım. bayramlaşacak büyükler olmayınca böyle oluyomuş
pingu fotolar çok güzel benim eşimde sabah işten gelir gelmez aynısını yaptı öpsün babasının elini diye
Maşallah canım. Bizim bir arkadaşımız var bayramımızı kutlamak için aradı bizi. Onunda doğumu ocakta. Şimdiden 10 kilo almış. Senin fazla bir kilon yok görünüyor.
sağol canım
benimkide namazdan geldi önce beni öptü sonra oğluna el öptürdüRabbim büyüyüpte el öptüğü günleride göstersin işallah.
3 kilo aldım ben canım. zaten çok zayıf biri olmadığım için fazla almasam iyi olucak ya ama arkadaşın çok almış. doğuma kadar 15 kilo daha filan alır o zaman.
miracle ekledim canım. daha sonra t-shirtle eklicem foto öyle daha çok belli oluyo.
selamlar ya kızlar çok kötü bi rüya gördüm hala etkisindeyim
kocamdan başka biriyle evleniyordum ve kocamın haberi bile yoktu
öyle bir pişmanlık öyle bir acı yaşadım ki rüyamda uyandığımda boğazlarım sızlıyordu ve hala etkisndeyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?